от sweetDannie » 26 Юли 2007, 17:44
Обръщам се към всички, които биха могли да ми помогнат!
Ще опиша проблема стегнато и кратко, но ви уверявам, че много мъка и болка се крие зад всяка дума!
Две години и половина живях с най-прекрасния човек, когото познавам, имахме невероятна връзка - и физическа, и духовна. Както се казва - дай Боже всекиму!!! Бяхме като едно цяло, допълвахме се един друг, живеехме един за друг, всичко, което правехме беше заради другия и в името на другия. Много бързо между нас се създаде едно особенно чувство - усещахме се от разстояние. Не знам как ще ми повярвате, но не се карахме за нищо! Даже много пъти сме говорили за това - и двамата не сме първа младост, имаме натрупан много житейски опит, и знаехме, че е нормално да има и дразги между двама души, независимо колко се обичат. Не веднъж съм чувал от моето момиче: "Ти си моят приятел, любовник и мъж - обичам те!". Където и да бяхме, каквото и да правехме, беше очевидно, че привличаме вниманието на околните. Просто си личеше. Нямаше наш познат, който да не ни е казвал, че ни завижда....
Така продължи до преди около четири-пет месеца. Моето момиче се преобрази: започна да ме обижда, стана ужасно капризна, ако искажех мнение, различно от нейното, започна да го приема като обида... Просто стана невероятно раздразнителна, започна да се самонавива... Видях се в чудо, не знаех какво друго да правя освен да бъда търпелив, търпелив и пак търпелив. Стигна се до там, че синът й да каже:"Мамо, какво правиш, защо така? - няма друг човек толкова търпелив?! Ако аз бях на негово място, да съм те разкарал до сега!". Веднага искам да ви кажа - сигурен съм, че ме обичаше, независимо от промененото й държание!!! Виждах как самата тя се измъчва, много пъти сме говорили, много пъти ми се е извинявала за всичко. Чувствах, виждах някакво раздвоение у нея. Веднага искам да ви кажа - НЯМАШЕ никой друг в мислите й! Започнахме да се "караме". В кавички е, защото това не бяха скандали в общоприетия смисъл.
Всичките ни проблеми се въртяха около парите - АЗ НЕ ИСКАХ ДА ВЗИМАМ ОТ НЕЯ! Имах достатъчно пари, а тя постоянно ми мушеше я в портмонето, я в джоба. Вкъщи, на улицата... Като тръгнехме след работа, искаше да изкупи магазините за мен! Виждах как се натъжава като отказвах нещо. Говорих й, обяснявах й... Не съм я обиждал! Това ни беше проблема до последно.
Тя силно вярва в магии. Разказвала ми е, че преди години й е правена арабска магия. Последствията са били ужасни! Казали са й го знаещи хора. И в тази връзка започна да мисли и за ставащото между нас. Знаеше, че онази магия вече не действа, отминала е, но се усъмни, че може някой да е направил нова. Изхвърли от вкъщи някои неща, направи проверка с яйце дали има магия - имаше... За мен тези неща са малко далече..., но това, че вярвам или не вярвам в нещо, не означава, че го има или няма.
И преди по-малко от два месеца, за около седмица отношенията ни се сринаха, сринаха се!!! Бях си вкъщи. Обади ми се след работа:"Скъпичък, къде си?! Мислех, че ще ме посрещнеш както винаги... Не ми харесва как звучиш... Край, повече така не може! Разделяме се!". Останах като гръмнат!!! Намерих я при баща й, излязохме навън, "разговаряхме"... На другия ден пак... Така няколко дни.... Просто беше станала друг човек! Беше като обсебена! Със всеки ден и всяка среща ставаше все по-зле и по-зле... Ако не я познавах, щях да кажа, че това е луд човек! Няма да ви описвам какво преживявах, беше страшно! В един момент си спомних за магиите, казах й, напомних й по-скоро. Исках да намерим къде да отидем, кого да попитаме, заедно да търсим разрешение. Ако има нещо, което ни е сторено, ще ни е много по-лесно да сме заедно, за да го изчистим. Отговаряше ми, че знае, но няма сили, не иска да се бори за нищо, просто няма сили. Не знаех вече какво да й говоря... и тръгнах сам. Нали разбирате, че не бих допуснал някой друг да ни определя съдбата! Обърнах се към много хора. Всичките в един глас казваха: "Вие сте обречени един за друг, но имате завистник, има направена магия за раздялата ви!". Започнах да вярвам, а и как да не повярвам - колкото и пъти да връщах "лентата" назад, не можех да намеря друго обяснение. Пък и доста неща познаха... Направих, каквото ми казваха...., плащах колкото ми казваха...., но нищо и нищо!!! За тези около 40 дни, откогато започна развалянето на магиите (казаха, че били две), нищо не се промени. Два пъти се срещахме с моето момиче, единият път беше случайно. Само да я бяхте видели как изглежда! Сърцето ми се късаше, като я гледах!!!
Просто се побърквам! Само за нея мисля!
Само една мисъл има в главата ми - какво да направя, за да си възстановим отношенията, отново да заживеем заедно, щасливо! Обичам я безумно, тя е всичко за мен, тя е моето вдъхновение, криле, живот! Как е възможно да ме обича, да ми казва, че ме обича и на другия ден - край, разделяме се?!!?
Затова най-искрено ви моля за помощ!
Моля ви!
п.п. И двамата сме достатъчно образовани, смея да твърдя - умни и интелигентни:). В никакъв случай не сме егоисти... И още нещо - достатъчно зрели хора сме - аз съм на 49, а тя на 46.