от stanislava » 20 Авг 2007, 12:23
Слънчев сплит-възел на емоциите и собствената сила
Блокирана чакра-при гняв,депресия.
Модел-Бог е в мен-аз не се гневя.
Балансирана чакра-лесно преудолява трудностите,приветлив,вдъхва респект,има силна собствена енергия,схватлив,спонтанен,обича да предприема нови предизвикателства,не се страхува.
Повече енергия-хипер функция-работохолизъм,стремеж към осъждане на другите,нужда от наркотици,пушач,пристрастяване,сексуални задръжки-подтискане на желанията,без емоционална топлина и чувства.
Недостиг-липса на доверие,болезнено притеснение,какво мислят другите за мен,обърканост,лошо храносмилане,страх от самота,ревност,подозрителност.
Сега всеки сам може да разбере в какво състояние е Манипура чакра и кои емоции са го докарали до това състояниеи съответно да взиме мерки.
Според часовете на болката
8 сутринта-стомах-причини за проблеми-изпитване на страх и ужас-какво ги предизвиква?
10,30-далак-причини за проблем-фикс идеи-има пи такива?
15-16ч-пикучен мехур-раздразнителност, безпокойство-какво ги поражда?
И като се знаят причините-вероятните такива,можем да коригираме тези мисли които ни вкарват в тези състояния.Това е накратко.Ако не сте в състояние да си помогнете сама,потърсете някой рейкист,или биоенерготерапевт да направят келация и да балансират чакрата.Успех.