Слънчев сплит

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот ArTanDra » 19 Авг 2007, 12:50

Съмнявам се да е магия , по скоро някой ме е урочасал. От 3 седмици имам ужасна болка в слънчевият сплит , но тя се появява в точни часове единият е в 8 сутринта , другата болка е към 10;30 и третата е към 3-4 следобяд. Само по това време получавам тези болки .. боли ужасно все едно някой ме удря много силно и това вече 3 седмици в едни и същи часове и се чудя какво да правя?!
Аватар
ArTanDra

Мнениеот ilusia » 19 Авг 2007, 13:37

звучи ми като атака
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Child Of Nature » 19 Авг 2007, 17:09

Оо ама защо винаги си мислите че някой си е играл да ви урочасва или нещо друго.
Може пък да е язва или гастрит! Иди на лекар и ако не намираш логично обяснение за болките тогава се чуди дали е магия.
~H. Parallax~
Аватар
Child Of Nature
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 19 Авг 2007, 18:55

Щом е в определени часове може да е чисто физично защото тялото работи на различни режими в различните етапи от деня . Така че Child Of Nature има голям шанс да се окаже прав с прогнозите .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Johney » 19 Авг 2007, 19:00

оо тва е от пубертета
болки тук болки там все пак организма търпи метаморфоза
НКОЙ НЕ ТЕ Е УРОЧАСАЛ спокойно :)
Аватар
Johney
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ArTanDra » 20 Авг 2007, 10:33

Child Of Nature написа:Оо ама защо винаги си мислите че някой си е играл да ви урочасва или нещо друго.
Може пък да е язва или гастрит! Иди на лекар и ако не намираш логично обяснение за болките тогава се чуди дали е магия.

Защо си мислите , че не съм ходила на лекар? Няма ми нищо , лекарят каза че съм си здрава и той ме помисли за куку и си помисли , че не ям ... еми ям си всичко ми е наред с организма.Johney пубертата отдавна ми мина .. може на акъл да не ми е минал , но за тялото ми мина ;)
Аватар
ArTanDra

Мнениеот stanislava » 20 Авг 2007, 12:23

Слънчев сплит-възел на емоциите и собствената сила

Блокирана чакра-при гняв,депресия.
Модел-Бог е в мен-аз не се гневя.

Балансирана чакра-лесно преудолява трудностите,приветлив,вдъхва респект,има силна собствена енергия,схватлив,спонтанен,обича да предприема нови предизвикателства,не се страхува.

Повече енергия-хипер функция-работохолизъм,стремеж към осъждане на другите,нужда от наркотици,пушач,пристрастяване,сексуални задръжки-подтискане на желанията,без емоционална топлина и чувства.

Недостиг-липса на доверие,болезнено притеснение,какво мислят другите за мен,обърканост,лошо храносмилане,страх от самота,ревност,подозрителност.

Сега всеки сам може да разбере в какво състояние е Манипура чакра и кои емоции са го докарали до това състояниеи съответно да взиме мерки.

Според часовете на болката

8 сутринта-стомах-причини за проблеми-изпитване на страх и ужас-какво ги предизвиква?

10,30-далак-причини за проблем-фикс идеи-има пи такива?
15-16ч-пикучен мехур-раздразнителност, безпокойство-какво ги поражда?
И като се знаят причините-вероятните такива,можем да коригираме тези мисли които ни вкарват в тези състояния.Това е накратко.Ако не сте в състояние да си помогнете сама,потърсете някой рейкист,или биоенерготерапевт да направят келация и да балансират чакрата.Успех.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор