Модератор: Nemezius
B-L-O-T написа:От половин година имам един проблем - Голямо кръвно налягане в главата . Много ми пречи на медитацията . Чувствам си главата отделно от тялото , все едно целият Аз се съдържа само в главата ми . На скачане с въже дори ми заглъхват ушите . Не искам да пия татул който сваля кръвното от главата заради токсините и ако взема да го спра пак да започне . Мога да си го сваля с разни окултни,езотерични методи но след няколко часа пак започва .
B-L-O-T написа:Тези неща които предложи са временни . Казах че не искам временни неща . Ползвал съм студен душ точно на скалпа . Помага - да но за няколко часа . Хранителният режим не ми е нещо особено но ще го разгледам по-добре . Спя в нова стойка която подобрява кръвното и е най-добрата за спане . Започвам да преглеждам всичко . . .
B-L-O-T написа:avanabil - когато спя без възглавница кръвното ми удря директно главата . Спал съм така много време и на сутринта все едно не съм спал . Тогава се върнах към възглавниците . Не знам за Петимата тибетци - обясни ? . Това с канелата мисля да започна да го правя че е най-лесно намеримо . Например не знам от къде да търся картофов спирт или имейл от нещата които предложи stanislava .
Благодаря за отговорите .
B-L-O-T написа:Този сайт ми е попадал и преди . Наистина много ми харесва . Относно гаденето ми стана ясно защо. Мерси . Ще ги правя .