от alistar » 11 Окт 2007, 13:57
8989- Омразата е в теб,1-во там трябва да я търсиш! Опитай следното: Застани пред огледало,ментално или физически,както ти е по-лесно,и виж себе си,като другото ти "АЗ" т.е. Започваш да товариш огледалния си образ със всички отрицателни черти от характера си,от които желаеш да се отървеш. За начало, опитай само с омразата,ритуала е от най-трудните,защото почти никой не е готов да види себе си по тоя начин...Трябва ти смелост и концентрация. Та: създаваш себе си в огледалото,изпълнена с омраза,та чак да прелива,вкарваш малко злоба и каквото се сетиш. Ще видиш едно чудовище,с което ще трябва да се пребориш. няма да е лесно,.но трябва обезателно да надвиеш,защото ако то те надвие-нещата ще се влошат и следващия път ще е още по-силно...Дори няма нужда да го предизвикваш- то само ще се нахвърли върху теб,когато стане достатъчно силно и се налее с омраза.//може да си запалиш по 1 свещ от 2-те страни на огледалото за декор,не е задължително,но ще ти е по-лесно...Правиш го вечер преди 0.00ч. не е много важно времето,но гледай да не си твърде уморен/уморена.// Може да си визуализираш оръжие,но така и огледалния образ ще разполага с него.Добре е да е режещо оръжие. Трябва да :"заколиш" отрицателното си "АЗ" и да усетиш "топлината или студенината" на кръвта,която те опръсква. След това може да проявиш малко артистичност и да видиш как огледалния образ избухва в пламъци...Просто го унищожи без остатък! Сега: нещата няма да са лесни и прости-може да усетиш,че другото ти "АЗ" те души,притиска или ти се пръска главата,но не забравяй,че то има нужда от тялото ти,така,че не се страхувай за физическото си здраве. Не може да викаш никого на помощ,защото това автоматично означава,че викаш някой срещу теб-ритуала е е насочен срещу теб самия/тоя,който не искаш да бъдеш/ Направи си прогонващ ритуал преди и след ритуала- не го споменах,защото мисля,че това е ,нещо,което следва да се прави винаги. Така. Друго не се сещам- ако възникнат въпроси пиши,но моля да не са от типа: "колко да са свещите или с какво да съм облечен" Всичко това е ДЕКОР! Ритуала е ментален! И огледалото е ДЕКОР! Можете да го правите и легнали в леглото,ако способноста ви за концентрация го позволява...След ритуала ще си изтощен яко:) Може да визуализираш,как със всяко вдишване вдишваш свежа енергия,а с издишването изхвърляш отработената вече енергия...Това може и легнал в леглото,съмнявам се да имаш сили да стоиш прав;) Няма да е зле и да натрупаш малко ПРАНА преди ритуала.Всяко заеждане с повече енергия ще ти е от полза. Успех!