Модератор: venus
bybka10 написа:Здравейте!СЪвсем нова съм и не знам дали темата ми е на правилното място,но ме мъчи едно нещо и ми трябва помощ!харесвам един мъж и го искам за себе си!Знам,че ако му направя някаква магия той няма да ме обича истински,а ще бъде под въздейсдтвие на това,което съм му направила,но съм го приела и примирила.Знам,че всяка една магия има и свойте рискове и последствия,но и тях съм готова да поема само да го имам!Моля ви кажете нещо,което наистина действа и е достатъчно силно,за да го задържи при мен!Наистина ще съм ви благодарна ако ми помогнете.Ще чакам с нетърпение вашите съвети!
Enforcer написа:bybka10 написа:Здравейте!СЪвсем нова съм и не знам дали темата ми е на правилното място,но ме мъчи едно нещо и ми трябва помощ!харесвам един мъж и го искам за себе си!Знам,че ако му направя някаква магия той няма да ме обича истински,а ще бъде под въздейсдтвие на това,което съм му направила,но съм го приела и примирила.Знам,че всяка една магия има и свойте рискове и последствия,но и тях съм готова да поема само да го имам!Моля ви кажете нещо,което наистина действа и е достатъчно силно,за да го задържи при мен!Наистина ще съм ви благодарна ако ми помогнете.Ще чакам с нетърпение вашите съвети!
Три spell-a на който не устоява никои мъж:
1. Дълбоко деколте.
2. Къса пола.
3. Секси бельо (например черни прашки).
При подходяща употреба ще ти го поднесат на тепсия + бонуси (цветя и пр.).
Просто не виждам смисъл от каквито и да е заклинания и прочие.![]()
Мъжете сме твърде "лесни" в това отношение.