Искам го!

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот runner413 » 29 Авг 2007, 08:45

Така и не разбрах за какво ми говориш!Прочетох всички мнения по тази тема и така и не открих какъв ти е проблема.Всички мнения които съм написал са си лично мои.Каквото и да пишат другите а продължавам да не одобрявам намеренията на bybka10 , но въпреки това ако мога ще и помогна!
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот new_mag » 31 Авг 2007, 17:03

Добре!Но аз поне и помагам,а не я съдя като всички вас и не си мисли,че незнам какво правя!Много добре знам,че като и помагам и аз се намесвам,но предпочитам да и помогна,отколкото да я съдя като вас!
Пък и не мислиш ли,че ако аз някой ден имам нужда от помощ бих предпочела някой да ми помогне,а не да ме съди,много е лесно да съдиш другите!Ако знае какво прави със или без наша помощ ще го направи,така че по-добре да и помогнем да го направи по най-добрия възможен начин,отколкото да сама да направи някоя магия,която не е за нея и ще я съсипе!
Аватар
new_mag
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 31 Авг 2007, 17:10

Да но преди да помогнеш на един човек трябва да му разясниш опасностите и последствията от това което ще направи!
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Arhimikus » 31 Авг 2007, 17:21

Явно момичето знае какво ще последва. Не я съдя, не я укорявам, нямам право на това. Щом искаш да се замесваш - заповядай. Съжалявам че е прозвучало грубо.
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот new_mag » 01 Сеп 2007, 17:41

Преди да и помогна ще и кажа и за рисковете и ако е готова да ги поеме,ок!А и май достатъчно и обяснявахме рисковете,а?Освен това не знаете цялата история!Аз я разбрах и мисля,че това не е просто прищявка от нейна страна!
Аватар
new_mag
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот bybka10 » 01 Сеп 2007, 18:14

Мога само да кажа едно голямо "БЛАГОДАРЯ" на new_mag!
Аватар
bybka10
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ReNiTo0 » 29 Сеп 2007, 20:14

мила bubka10 аз сам в съ6тото положение като теб единствената ми истинска лубов си замина днес и незнам как да го върна обратно много го оби4ам и неискам да му правя магии но ина4е няма да се варне ако някои може да ми помогне нека пи6е
Аватар
ReNiTo0

Мнениеот pafelina » 12 Окт 2007, 07:09

съжалвяам но съм нова и не знам как да създам нов форум а нещо много ме мъчи и искам да попитам. ходих с приятеля ми 2г. и половина и изведнъж той ме заряза. ходих на врачка и тя каза че ми е направена магия за раздяла или за истиване на чувствата. може ли някой да ми каже как да я разваля и той отново да ме желае както преди много моля помогнете ми
Аватар
pafelina

Мнениеот B-L-O-T » 12 Окт 2007, 07:21

Аз ще ти помогна pafelina . Кажи ми колко време искате да сте заедно .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот pafelina » 12 Окт 2007, 07:28

еми около месец преди да се разделим той ми говореше за брак, затова не мога да понеса че сме разделени и ми се иска да сме заедно завинаги и страшно много го обичам
Аватар
pafelina

Мнениеот B-L-O-T » 12 Окт 2007, 08:36

Допълненията са излишни . Да разбирам ли че точният срок е "завинаги" ? За него явно точният срок е бил 2 години . Естествено не го е знаел в началото . Знаел го е в краят . А дали е направена магия или не , не трябва да те интересува . Магия се случва всеки миг . Всяка мисъл е магия . Всяко чувство е магия . Врачката е била права . Магия има . А това което искаш ти е да сътвориш друга магия . Да изнасилиш сегашните факти чрез магия на магията .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот pafelina » 12 Окт 2007, 11:08

защо точно определения срок да е точно 2 години след като краят може да е сложен от магия. нима някои хора имат правото да отнемат щастието на други, а те да нямат право да си го върнат
Аватар
pafelina

Мнениеот Eleonora » 13 Окт 2007, 21:56

Не се сърди, ама всички на ...айсет години изживяват подобна емоция. Хубаво е, че се бориш, но понякога да се примириш е по - полезно. Какво те кара да мислиш, че тоя човек е подходящ за тебе? Може пък да си била влюбена в неподходящия. Малко от хората тук не са имали любов или изобщо връзка, която са смятали за единствена и последна. Мисля, че в случая най - голямата сила, която човек може да прояви е да се примири и да има търпение, докато дойде нова любов.
Аватар
Eleonora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Enforcer » 14 Окт 2007, 18:07

bybka10 написа:Здравейте!СЪвсем нова съм и не знам дали темата ми е на правилното място,но ме мъчи едно нещо и ми трябва помощ!харесвам един мъж и го искам за себе си!Знам,че ако му направя някаква магия той няма да ме обича истински,а ще бъде под въздейсдтвие на това,което съм му направила,но съм го приела и примирила.Знам,че всяка една магия има и свойте рискове и последствия,но и тях съм готова да поема само да го имам!Моля ви кажете нещо,което наистина действа и е достатъчно силно,за да го задържи при мен!Наистина ще съм ви благодарна ако ми помогнете.Ще чакам с нетърпение вашите съвети!

Три spell-a на който не устоява никои мъж:
1. Дълбоко деколте.
2. Къса пола.
3. Секси бельо (например черни прашки).
При подходяща употреба ще ти го поднесат на тепсия + бонуси (цветя и пр.).
Просто не виждам смисъл от каквито и да е заклинания и прочие. :)
Мъжете сме твърде "лесни" в това отношение.
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Enforcer » 14 Окт 2007, 22:22

Enforcer написа:
bybka10 написа:Здравейте!СЪвсем нова съм и не знам дали темата ми е на правилното място,но ме мъчи едно нещо и ми трябва помощ!харесвам един мъж и го искам за себе си!Знам,че ако му направя някаква магия той няма да ме обича истински,а ще бъде под въздейсдтвие на това,което съм му направила,но съм го приела и примирила.Знам,че всяка една магия има и свойте рискове и последствия,но и тях съм готова да поема само да го имам!Моля ви кажете нещо,което наистина действа и е достатъчно силно,за да го задържи при мен!Наистина ще съм ви благодарна ако ми помогнете.Ще чакам с нетърпение вашите съвети!

Три spell-a на който не устоява никои мъж:
1. Дълбоко деколте.
2. Къса пола.
3. Секси бельо (например черни прашки).
При подходяща употреба ще ти го поднесат на тепсия + бонуси (цветя и пр.).
Просто не виждам смисъл от каквито и да е заклинания и прочие. :)
Мъжете сме твърде "лесни" в това отношение.

Най-сериозно се извинявам. Работил съм и не съм прочел цялата тема.
Съжалявам ако е прозвучало кофти.
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 15 Окт 2007, 13:23

pafelina - Щом ми казваш това значи не си разбрала посланието ми . По-разбираемо не мисля че мога да ти го кажа на този етап . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Предишна

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор