Магия за намиране

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот naidenov » 19 Окт 2007, 06:54

Искам да попитам дали някой знае подобна магия понеже на места съм срещал да се споменава такава , но без обяснения. Би била много полезна. Благодаря предварително
Аватар
naidenov

Мнениеот MrFaust » 19 Окт 2007, 09:32

За намиране на какво точно ( изгубена веш , човек , самия себе си ... ) ??? Вариантите са много и магиите за изпълнението им също ...

с уважение : MrFaust
In hoc signo vinces
Аватар
MrFaust
MagicGateBg Приятел

Мнениеот naidenov » 19 Окт 2007, 10:37

MrFaust написа:За намиране на какво точно ( изгубена веш , човек , самия себе си ... ) ??? Вариантите са много и магиите за изпълнението им също ...

с уважение : MrFaust

Ивинявам се,не съм уточнил. За намиране на вещ. Но бих се поинтерсувал и за намиране на човек.
Аватар
naidenov

Мнениеот Bql_Mag » 19 Окт 2007, 11:25

Аз съм чувал за един елементарен ритуал....Спомням си го бегло ,но все пак ще го кажа....Значи трябва ти планински кристал...И карта или схема на стята в която е изгубена дадената вещ.Звързваш кристала с някаква връв , за а стане като махало и започваш да го движиш из картата....През това време вузализирай как намираш предмета...Може да допълниш ритуала със заклинание измислено от теб...Това е. :)
Аватар
Bql_Mag

Мнениеот white » 19 Окт 2007, 20:19

Има и една друга "бабина приказка". Хващаш края на покривката на масата, подръпваш го леко и казваш: "Дяволе, дяволе, поиграй си и ми го върни". Искам да ви кажа, че действа. От баба си в знам.
Аватар
white
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот MrFaust » 19 Окт 2007, 22:22

Така , това с кристала е вярно и ще ти помогне да намериш вещта която си изгубил ( стига да е в стаята , в къщата , или някакво друго затворено проранство ) , ако не е , тогава имаш малък проблем , тъй като ще се наложи да я потърсиш чрез , това което си закодирал в нея от самия себе си , тъй като се редполага че търиш нещо свое , коео ти е скъпо на самия теб или което проо в момента ти е нужно ... ( ако някой не я е прибарал и взел разбира се , защото тогава търсенето би продължило доста дълго ) .

За намиране на човек ... Има вариант отново с кристал , но този път нещата вече се усложняват ... Ще ти е необходима и нещо принадлежало на този човек , но пък от друга страна тъй като човек е постояно в движение може да се окаже , че с крисала просто следваш стъпките си ... Лично аз в този случай предпочтам да използвам астрална проекция в контекст и чрез лек подтик да накарам , човека да отиде в определено време на оределено място , което от самосебеси си е един вид намиране ... ( разбира се и при двата метода е нужно да си имал контакт с този човек когото търсиш , защото за да намериш нещо следва логично и да знаеш какво и кого точно търсиш ) ... Минусът при астралната проекция и внушеното желание , нужда или както ти харесва е , че за да се постигне е нужна доста практика , който ти очевидно нямаш след като питаш за заклинание за намиране на вещ ... Така че ти препоръчвам в твоя случай метода с крисала ...

Относно поста на White и предложения от него/нея вариант - може , не се и съмнявам , че действа , след като самия/ата ти казваш , че се е отвърдило във времето като работеща практика , но ми се струва , че е по скоро не за нещо загубено , а за нещо което е пред сами очите ти , но поради странността на нашата природа в даден момент съзнанието ни е изключило и не забелязваш , тоест ( образно казано ) само дето не подскача и не и вика : " тука съм , по дяволите , погледни по - внимателно и ме виж ! ... "

с уважение: MrFaust
In hoc signo vinces
Аватар
MrFaust
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Earth_dust » 20 Окт 2007, 10:48

Здравейте!
Това, което аз използвам,когато загубя нещо е spell-a:

“Guiding spirits I ask your charity, lend me your focus and your clarity.
Lend me to what I need to find restore that and my peace of mind.
So shall it be!”
По принцип в оригинал ти трябва снимка на предмет, подобен на този, който си изгубил, 7 зелени свещи и сребърен или златен тамян(което не ми е много ясно, но така го открих).Прави се по обяд и след като произнесеш това 3 пъти, оставяш свещите да си догорят сами.
Аз лично минавам без свещите.Само произнасям spell-а...получава се, поне при мен...Дано съм ти помогнала :wink:
Аватар
Earth_dust
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 20 Окт 2007, 11:28

Earth_dust написа:Здравейте!
Това, което аз използвам,когато загубя нещо е spell-a:

“Guiding spirits I ask your charity, lend me your focus and your clarity.
Lend me to what I need to find restore that and my peace of mind.
So shall it be!”
По принцип в оригинал ти трябва снимка на предмет, подобен на този, който си изгубил, 7 зелени свещи и сребърен или златен тамян(което не ми е много ясно, но така го открих).Прави се по обяд и след като произнесеш това 3 пъти, оставяш свещите да си догорят сами.
Аз лично минавам без свещите.Само произнасям spell-а...получава се, поне при мен...Дано съм ти помогнала :wink:

Друг вариант на горният (ако нямате снимка) е - просто да визуализирате много точно какво търсите (в случая това е спел за предмет), докато произнасяте заклинанието.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор