от MrFaust » 19 Окт 2007, 22:22
Така , това с кристала е вярно и ще ти помогне да намериш вещта която си изгубил ( стига да е в стаята , в къщата , или някакво друго затворено проранство ) , ако не е , тогава имаш малък проблем , тъй като ще се наложи да я потърсиш чрез , това което си закодирал в нея от самия себе си , тъй като се редполага че търиш нещо свое , коео ти е скъпо на самия теб или което проо в момента ти е нужно ... ( ако някой не я е прибарал и взел разбира се , защото тогава търсенето би продължило доста дълго ) .
За намиране на човек ... Има вариант отново с кристал , но този път нещата вече се усложняват ... Ще ти е необходима и нещо принадлежало на този човек , но пък от друга страна тъй като човек е постояно в движение може да се окаже , че с крисала просто следваш стъпките си ... Лично аз в този случай предпочтам да използвам астрална проекция в контекст и чрез лек подтик да накарам , човека да отиде в определено време на оределено място , което от самосебеси си е един вид намиране ... ( разбира се и при двата метода е нужно да си имал контакт с този човек когото търсиш , защото за да намериш нещо следва логично и да знаеш какво и кого точно търсиш ) ... Минусът при астралната проекция и внушеното желание , нужда или както ти харесва е , че за да се постигне е нужна доста практика , който ти очевидно нямаш след като питаш за заклинание за намиране на вещ ... Така че ти препоръчвам в твоя случай метода с крисала ...
Относно поста на White и предложения от него/нея вариант - може , не се и съмнявам , че действа , след като самия/ата ти казваш , че се е отвърдило във времето като работеща практика , но ми се струва , че е по скоро не за нещо загубено , а за нещо което е пред сами очите ти , но поради странността на нашата природа в даден момент съзнанието ни е изключило и не забелязваш , тоест ( образно казано ) само дето не подскача и не и вика : " тука съм , по дяволите , погледни по - внимателно и ме виж ! ... "
с уважение: MrFaust
In hoc signo vinces