1. Когато "източвам" енергията на някои трябва ли да поглъщам енергията ? Незнам дали ще разберете какво искам да кажа. Ако трябва ще дообесня.
2. Как мога да се "предпаза" от чуждата енергия. Понякога, когато на някой му е много кофти или му е нещо лошо или му е притесно аз го усещам и често е съпроводено с главоболие. Как да се предпаза от това ? И изобщо как да се предпаза от влиянието на чуждата енергия върху мен.
3. Днес се случи нещо странно. На един мой приятел го болеше корема. А сега вечерта и аз усещам болки там, точно където показваше. Възможно ли е да ми се е предала болката по енергиен път.
4. Понякога, докато съм в транс изпадам в ужасно състояние. Незнам дали някои е пушил друсан коз. Почти същото е. Чувстваш се безпомощен, почти паралезиран. Знаеш че това не е реалноста но не можеш да се движеш. Ми нещо такова е. Понякога успявам да си отвора очите но абсолютно нищо невиждам. На някой случвало ли му се е ? Някакъв начин да не се стига чак до там ? Опасно ли е по някакъв начин ?
5. Напоследъка правя опити за "проследяване на енергийна следа". Незнам как ще го разберете. Звучи малко като някоя анимация, но когато в близките 20-30 мунити през това място е минал някой, който ми е близък приятел, после го усещам, но това не става винаги. Понякога просто колкото и да се мъча не става. За това ако някой нещо може ми помогне

П.С. Благодаря за вниманието че го прочетохте. Знам че въпросите са доста тъпи и изглеждащи безсмислени за повечето, но аз тепърва се сблъсквам с това и които може да ми помогне...

П.С. 2 съжелявам за нескалъпените думи, просто незнам как точно да ги кажа. А и ме извинете за "грамотността"