Молба

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот svoboda » 16 Ное 2007, 17:27

Здравейте моля ако може някой да ми помогне да забравя един човек. Опитвах по всякакъв начин, дори правих два ритуала за прекъсвне на връзка и за премахване на чувства. Колкото повече време минава толкова повече този човек ми липсва. Бихте ли ми дали никакъв съвет да го накарам да ме потърси (той много ме нарани но аз все още имам чувства към него). Бих искала да го накарам да ме моли за прошка и да ме обича. Ние сме на повече от 2000 км разтояние. Нямам никаква информация за него. Много ви моля бихте ли казали нещо силно да подействува (ритуала обади ми се не ми помогна). Благодаря ви.
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот mandragorko » 16 Ное 2007, 18:31

времето лекува всичко
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nemezius » 16 Ное 2007, 19:33

хипноза
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот svoboda » 16 Ное 2007, 20:07

Ха ха да знам, мерси но ми трябва нещо друго
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 16 Ное 2007, 20:48

svoboda написа:Здравейте моля ако може някой да ми помогне да забравя един човек. Опитвах по всякакъв начин, дори правих два ритуала за прекъсвне на връзка и за премахване на чувства. Колкото повече време минава толкова повече този човек ми липсва. Бихте ли ми дали никакъв съвет да го накарам да ме потърси (той много ме нарани но аз все още имам чувства към него). Бих искала да го накарам да ме моли за прошка и да ме обича. Ние сме на повече от 2000 км разтояние. Нямам никаква информация за него. Много ви моля бихте ли казали нещо силно да подействува (ритуала обади ми се не ми помогна). Благодаря ви.

ами като за начало реши какво искаш- да го забравиш, или да го наказаш да те търси... двете едновременно не стават. след това си избери методите. Разкъсваш връзките и очакваш резултат при условие, че искаш да ти се обади.....
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот svoboda » 16 Ное 2007, 20:55

Мерси за отговора. Първоначално исках да го забравя но не успях напротив все по зле става. Може би обърках нещо? та сега както и преди 3 месеца искам да го накарам да ме търси и иска!
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 17 Ное 2007, 09:35

ИМА ПОДОБНА ТЕМА (дори не една) ! ! ! !
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот venus » 17 Ное 2007, 10:25

Има само един начин да го забравиш и да го накараш да те търси - нова любов :) Мъжете оценяват жените, когато наистина ги загубят.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот galina_dim » 17 Ное 2007, 22:20

О, небеса... В 95% от случаине мъжете оценяват жените... по бюст, крака, очи, устни, как готвят, имат ли дантели по бельото и така нататък.
А и каква и е на нея ползата от това да я оцени, когато наистина я е загубил? Нали няма да и пука вече за него, защото наистина я е загубил? :wink:

Психологически погледнато съветът ти за нова любов е мечешка услуга - ще се получи клин клин избива, но последният остава.

Свобода, можеш ли да кажеш едно единствено нещо, което е уникално за този човек - неповторимо е и само у него го има? Ама честно...
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот svoboda » 18 Ное 2007, 10:32

Скапа Галина дим,

Права си и аз не търся друг не и в момента. Нямам нито желание нито време.

В този болкук както всички го наричат (аз също) няма нищо уникално. Уникалното е може би това че така и не знам защо ми се разсърди заради едно езиково недоразумение. Аз уча в момента гратски в Коненхаген в свободния университет но не заради него а заради мен самата и моите роднини, за да се разбираме по добре.

Като психолог знам че хората винаги търсят отговор на защо стана така и се опитват да разберат случките и събитията в еднин смислен за тях контекст.
Явно това е уникалното, защото аз бях всичко което той никога е нямал и няма да има, особенно сега когато все още е инвалид и му предстои сърдечна операция.

Да мажете обичат бюст, бельо, изобщо с очите си. Странно но аз имам всичко това.

Какъв ти е съвета?

По много причини не мога да бъда с него, но бих искала да ми звънне и поне обясни какво стана. Когато бях там не разбрах нищо.

Може би искам повече той да страда както аз страдах 3 мезеза. Той получава информация аз какво правя, аз не знам нищо конкретно за него само това че сте му скажат нещо на сърцето.

Може би сам изпълненна с много ниши чувства и искам той да изпита моето страдание. Парите които похарчих за да отида там за нищо и да не сме заедно вече ги презалих. загубих си работата заради него, кусра които карах и вообще много неща. станах за смях там, защоото аз които съм уж красива, психолог харесах този който никoй никога не е харесвал (той е нимам връзки доколкото аз знам).
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот venus » 19 Ное 2007, 22:26

Всеки човек е уникален. За да обичаш някого, у него трябва да си открил нещо, което го прави уникален за теб. Уникалността не се определя от наличието на едно качество, което у никой друг го няма, нито дори от съвкупността от всичките му качества, а от твоето усещане към другия човек. Можеш да обичаш някой, ако си на една честота с неговата, образно казано. И тук нямат нищо общо бюстът, краката и кулинарните умения. Който мисли така, просто никога не е обичал (което, разбира се, не е късно да му се случи).

И определено не мисля, че svoboda изпитва любов към този човек - наранено его, обида, огорчение - да, но не може да мразиш човека, който обичаш, да желаеш да страда и да го наричаш боклук. Ако беше "боклук", нямаше да я има тази тема, защото дори нямаше да си спомняш за него. Ако не благодариш на Бога, че този човек съществува, дори да не е с теб, дори само за това, че си го срещнала и той е запалил искрица в сърцето ти - не изпитваш любов. От думите ти ми става ясно, че се смяташ за красива, и вероятно си, и смяташ, че му правиш подаяние. А той, който е инвалид пред сърдечна операция, вероятно вижда света от съвсем друга гледна точка - когато човек се докосне до здравсловен проблем, много неща се променят за него. Тези хора са много чувствителни във всеки смисъл. Предполагам, че е един комплексиран, тъжен и уплашен човек, а до такива хора се стига трудно в повечето случаи, особено мъже. Такъв човек със сигурност би оценил много повече едно грозновато момиче без образование е претенции, с което да може да се чувства добре и спокоен, а не да се доказва. Ставала съм свидетел на много случаи, когато "боклуци" са отрязвали хубавици и хубавиците място не са си намирали с месеци - не от любов, а от наранено его.

Ако наистина изпитваш нищо към този човек, върни се назад и помисли къде е проблемът. Ако му предстои операция - моли се за него и му помагай както можеш. И вероятността да се върне при теб ще е доста по-голяма. Отмъщението няма да ти донесе дори удовлетворение. Протегни човешки ръка към него и ще получиш същото.

Разбира се, говоря от гледна точка на моя опит и това е само моето виждане за нещата. Всеки от нас сам създава реалността си. Желая ти успех!
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот mandragorko » 20 Ное 2007, 06:29

svoboda ако обичаш би ли намерила баланс в себе си ,виждаш ми се малко объркана,сама не знаеш какво искаш,какво търсиш и най вече ненамираики отговора на тези въпроси не можеш да зададеш и правилния тук.откоето следва хиляди догадки за някакъв вид помощ от наша страна,но ти нито един не би могла да избереш,защото ,ако сама не осъзнаеш какво точно искаш и господ би се затруднил:))

една молба към Svoboda : моля от името на много народ тук (надявам се имам ВИ подкрепта хора:)) задаи си точния въпрос първо на себе си даи си отговор ,помедитираи и тогава запо4ваи да малтретираш нас и клавиатурата icon_oops
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот galina_dim » 20 Ное 2007, 06:39

Мандрагорко, проблемът на Свобода е стар и тя все пак е постигнала доста в разбирането на нещата, недей с лошо, пич. Аз например не се чувствам малтретирана по никой начин, а за клавиатурата е донякъде обаснимо - тя е в Дания от доста време и и прави чест дори това, че пише на кирилица - нали знаеш колко много п*кли и този труд не си дават...

Соня, за краката, гърдите и прочието, не се съмнявам :) Ако си в скайп, пиши ми на ntk_bg, че не мога да си пусна личния, докато съм със служебния, а се водя на работа, и ще говорим.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот svoboda » 20 Ное 2007, 14:00

Здрасти,

Първо на Мандърагорко, не виждам как така прецени че съм объркана и как така си позволяваш да казвач че малтретирам вас и квавитурата? Би ли се обосновил? Явно ти имач накаква агресия, но към кой и защо? С извинение за грешките но нямам бг език, пиша всекидневно на датски и гратски и в момента ползвам превод от латиница на български.

На другите благодаря за отговорите. Аз знам какво искам. И първото е да разбера какво стна. И второ да му отмъстя за отношението. Той ме моли 5 години да дойде тук, но аз нямах желание и възможност тогава. Сега през лятото бях в Гърция и започахме връзката които прекъснахме прес 1989.

Относно помощ аз му предлозих макар че аз самата сам без работа в момента и без пари. Той отказа защото не съм била жена за него, Защото раздялата ни била по моя вина. Така и не знам все още какво сам направила.

Това че го наракох с епитета боклук е: Така го наричат всички там той е скаран със всички хора дори със майка си и сесрта си. Боклук е защото псъва и се кара с хората без причина, не работи от 20 години и е тероризирал доста хора. Освен това има слава на хомо.
Боклук е меко казано.
Той е грозен, стар и сакат от 5 години, сега и болен, има завършен 8 клас и няма дори елементарни познания. Аз го зазелявах първоначално и исках да му помогна да има по добър живот и по добро здраве.

Ами да аз съм егоистицнна и мисля за някакъв вид отмъстение например да ме търси и моли за прочка.

Немога да бъда с него дори и да исках. Ако сам с него гъбя приятелите и роднините си там и сте получа в замяна един луд дето ми крещеше без причина, искаче да ме удря и вика полиция ако аз случайно само му задам един въпрос относно миналото ми и славата му.

Ами да омастението е мойта зел, и аз ще го постигна когато отида там (той последно ходи навсякъде след мен). Но искам сега да го чуя да ме моли за извинение. не беше никак приятно да остана на улицата там, след като той ме чакаше уж с нетърпение. Една година сега сте връщам парите които похарчих.

Скапа Галина дим, не мозах да те открия в скъпе, но ако искаш ти ме потърси.
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот svoboda » 20 Ное 2007, 14:15

Sorry за грешките (сега видях че са доста) но наистна е много трудно да намеря никoй букви и дори и с кирилизатор са неразбераеми.
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот svoboda » 20 Ное 2007, 15:12

Не е необходимо да ми отговаряте. Вече открих каквото търсех.
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот venus » 20 Ное 2007, 21:54

Разбирам огорчението ти, svoboda, но чувствата, които изпитваш в момента, вредят най-вече на теб самата. Ти казваш, че не го обичаш - представи си, че някъде има човек, който може да те направи наистина щастлива и трябва само да му позволиш да влезе в живота ти. Губиш енергията си за човек, който според теб самата не го заслужава. Има ли смисъл това? Бъди щастлива!
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот Lunohod » 20 Ное 2007, 22:31

Мила, ти като нормален човек имаш право да се чувстваш така, когато са те наранили, също имаш право на грешки и на всякакъв опит. Казвам го защото в момента според мен се наказваш сама себе си.

Нормално е да се чувстваш така предвид станалото, но ти в момента не живееш, оставила си се в неговата игра и наказваш само себе си. Само това ли си ти ?

Убедена съм, че не се чувстваш добре с тези мисли.

Той нещо повече ли е от теб, че диктува правилата - кога и как да се чувстваш и дали да си наранена. И ти имаш същите човешки права. Но ти сега позволяваш той да ти ги отнема като се жертваш и мислиш само за това което ти е сторил. Да се жертваш за нещо което харесваш - добре, но това сега само ти вреди и нищо няма да разрешиш...
Как ?
Ако искаш да го победиш - започни пак да живееш за себе си, заради други... Ако проумееш, че той не е собственик на твоя живот и ти си тази която решава какъв е, битката е наполовина спечелена.
Побеждаваш първо като си намериш собствените сили и свобода да решаваш, като си оправиш живота и мислите, накрая с пълно безразличие.
Няма по сладка победа, защото не ставаш като него ( колкото по големи щети е нанесъл, токова повече ще го помнят- да ама не), защото ти си тази, която си избира чувствата.
Ти не си само част от неговия живот. Ти имаш свой, имаш себе си, имаш избор и сили да се справиш...
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот svoboda » 21 Ное 2007, 07:19

Благодаря ви и мога само да се съглася с вас.

Лек ден и много здраве и усмивки.
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор