Моля помогнете!

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот Invisible » 24 Ное 2007, 13:31

Здравейте. Имам проблем и силно се надявам да намеря обяснение тук...След дълго време прекарано в самота, най-накрая имам приятел, с който сме вече близо година и се разбираме перфектно-адски е вниателен, мил, нежен, грижовен, себеотдаен, искрен, съобразиетен и прочие. В периода, в койт сме се запознали се е разделил с жена си, но аз не съм го отблъснала заради това, че има дете и бивша жена....никой не знае какво го очаква...Бившата му често звънеше вечер, защото вече знае, че живеем заедно...зне и къде живея, направила е подробно роуване....Преди месец обаче, изведнъж всичко се промени - тя спря да звъни вечер, той спря да ми споделя каквото и да е, стана невъздържан, груб на моменти, несъобразителен, заядлив, непрекъснато намира за какво да ме вини, не ме търси, не ме докосва, дори желанието му за секс тотално се изпари...Единственото, което ми е направило впечатление в този период е, че на пътеката, по която минаваме ВСЯКА сутрин имаше разстлано нещо като мн.дълга коса (имаше вид на коса, но той каза, че може да е вата, понеже беше дълго над 2 метра), аз самата съм с адскидълга коса и по някакъв странен начин намирам логика в това да е магия, тъй като наистина няма обективна причина за рязката промяна в отношенията ни. И 2-та винаги се стараем много да си угаждаме, да сме внимателни един към друг, да си помагаме, да се покрепяме, да се грижим взаимно...просто се обичаме, въпреки ежедневните малки неволи. ...Моля Ви помогнете да разбера...възможно ли е да е магия това...?
Аватар
Invisible

Мнениеот numi » 24 Ное 2007, 15:26

според мен е напълно възможно
Аватар
numi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 24 Ное 2007, 15:35

Може да е магия , но може и вече да е загубил "интерес" към теб.Всеки човек преминава през такива прериоди в които нещо преобръща живота му и всичко отива по дяволите....
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Lanukio » 24 Ное 2007, 16:13

За да започна отново подобаващо да спамя-ти говорила ли си с него по въпроса и какво ти е казал-защо се държи по този начин?
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот venus » 24 Ное 2007, 17:16

Самият факт, че жена чу е спряла да се обажда, е показателен. Ако го попита какво се случва, вероятно и той самият няма да може да й обясни... Само един съвет от мен - действай бързо. Желая ти успех!
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот B-L-O-T » 24 Ное 2007, 17:44

Тук можем да започваме изреченията си само с думата "Може . . ." . Само предполагания . Предполагания рядко биват търсени . И аз ще дам изречение тип "Може..." за да не е без хич .
Може той да има голяма промяна (във всякаква насока) . С желанието си за тази промяна (може и подсъзнателно) той се отнася така към теб . Защо ? От това което ми описа вие сте доста монотомни . Промяната в човека е промяна и около него . Ти ако си същата след тази генерална промяна той няма да се чувства комфортно и следователно ще те избягва . Сега каква е тази промяна няма шанс да позная а и не знам някой да може така чисто от темата ти да познае . За такива проблеми се ходи лично при хора . Например няма нищо лошо да дойдеш на една МГ среща и лично някой вещ да те сканира .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот n0angel0s » 24 Ное 2007, 21:34

А опита ли се да махнеш тази тъкан от пътеката? Ако не си - може да го направиш, но в никакъв случай не го пипай с ръце, с метла и лопата с някаква друга вещ на домакинството, няма значение.. и после се опитай да го изгориш.. хах ако не гори не се чуди..

П.С.: На семейството ми също е правена магия за раздяла, родителите ми са били на път да се развеждат, когато майка ми е открила някакви конци от родопско одеало и се е опитала да ги изгори и не е могла. Изхвърлила ги е. Всичко е отихнало.

Чувала съм, че ако налееш в съд (купа или по далбока чиния) светена вода и се разходиш с нея из къщата/апартамента, и се оставиш водата да те води, тя сама ще те заведе до предмета, който ти вреди..

Пробвай, УСПЕХ :):):):):)
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAT » 24 Ное 2007, 22:00

"но в никакъв случай не го пипай с ръце," - това твърдение спада към така наречения фолклор по въпроса за магията и окултните неща. Естествено е че абсолютно не е вярно, пипал съм такива неща като естествено в главата ми бръмчи мисълта да не го пипам защото ще ме хванела магията. Интересно защо ми бръмчи в главата тази мисъл, ами много прост е отговора енергийния разум иска да се уплаша от евентуалната магия или по-скоро от неговото скалъпване на някакви измислени магий.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот n0angel0s » 24 Ное 2007, 22:07

Добре де, не мислиш ли, че тя ще прецени какво да прави, това е само мое мнение, не зависимо дали е взето от фолкора на България или не?

Обаче КАТ забелязах, че твоя ЕНЕРГИЕН РАЗУМ цяла вечер те владее и във всеки пост (почти) .. laughing9 :oops:
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avalance » 24 Ное 2007, 22:22

според мен B-L-O-T е прав по добре ела на някоя среща и там ще ти помогнат повече казвам го от личен опит :)
Аватар
avalance
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Invisible » 25 Ное 2007, 12:36

Убедена съм, че причината е външна и то не от средата, която го заобикаля....живеем заедно, работи с мои близки и имам дотса инф.източници...Няма обяснение за рязката промяна в отношението му...тази коса, освен, че е много дълга е с цветовете на моята коса - русо и черно - на кичури съм...Вчера въпросната бвша имаше наглостта да дойде до нас...това е абсурдно...за 1-ви път го прави...ако наистина има нещо, явно губи търпение...Къде да отида, свързах се с една местна, но не съм убедена във възможностите и, съвет за Варна|
Аватар
Invisible

Мнениеот Invisible » 25 Ное 2007, 12:41

venus написа:Самият факт, че жена чу е спряла да се обажда, е показателен. Ако го попита какво се случва, вероятно и той самият няма да може да й обясни... Само един съвет от мен - действай бързо. Желая ти успех!

От самото начало на промяна говорим, не сме спели и наистина не може да ми даде обяснение...виждам го как и той се тормози, не може да си обясни какво се случва, но така до другата сутрин, когато се случи поредното недоразумение...Непрекъснато се случват странни съвпадения и недоразумения с неща, от които той зверски се дразниииикоито наистина са абсолютна рядкост при мен...за 1 година са се случвали 2 пъти, а в рамките на 1 месец 7-8....все неща, които не зависят от мен и свързани с работата ми...Подивявам вече...затова реших да вляза тук и да чуя мнението на Вас, вещите...
Аватар
Invisible

Мнениеот Invisible » 25 Ное 2007, 12:45

n0angel0s написа:А опита ли се да махнеш тази тъкан от пътеката? Ако не си - може да го направиш, но в никакъв случай не го пипай с ръце, с метла и лопата с някаква друга вещ на домакинството, няма значение.. и после се опитай да го изгориш.. хах ако не гори не се чуди..

П.С.: На семейството ми също е правена магия за раздяла, родителите ми са били на път да се развеждат, когато майка ми е открила някакви конци от родопско одеало и се е опитала да ги изгори и не е могла. Изхвърлила ги е. Всичко е отихнало.

Чувала съм, че ако налееш в съд (купа или по далбока чиния) светена вода и се разходиш с нея из къщата/апартамента, и се оставиш водата да те води, тя сама ще те заведе до предмета, който ти вреди..

Пробвай, УСПЕХ :):):):):)

Не, не съм опитала, стоя 2 дни точно по средата на пътеката до блока, след това беше внимателно опънато по тясната пътека зад блока, по която минаваме за да стигнем до колите....там стоя също 2 дни и изчезна...В момента, в който го видях ми направи впечатление и ме смути, но отминах защото приех обясненнието на прител ми, че може да е някаква вата...Но седмица след това вече не мислех така...Още повече пък, че съвпада с цвета на косата ми и съдържа символика на дължината й....косата ми е близо метър дълга....девойката знае къде живеем, знае ми името, как изглеждам, знае коя кола е моята....Той често взима по някоя стара дреха или обувки от тях, не си е взел абсолютно всичко и шанса тя да прави нещио в-у дрехите му е голям....почвам да се паникьосвам...
Аватар
Invisible

Мнениеот Invisible » 25 Ное 2007, 12:55

Lanukio написа:За да започна отново подобаващо да спамя-ти говорила ли си с него по въпроса и какво ти е казал-защо се държи по този начин?

И той не знае....какви ли не обянснеия съм чувала...по-точно размисли на глас....разсъждавайки ми обяснява, че е много изнервен...това веднага го опровергавам, с предните няколко месеца - имаше сериозни проблеми, които слава богу реши и поведенеуто му съвсем не беше такова, дори напротив търсеше упора в мен - подкрепям го много, ако не съм съгласна, внимаелно провокирам разгвоор, в който споделям мнението си и го карам да разсъждаваме заедно - винаги помага и той размисля...Друго обяснение е, че съм била импулсивна - ако считате, че е голяма грешка това увайки се по телефона да му кажа, че се прибирам, но по птя решавам да мина през солариума....за тва нещо ме побърка....при положение, че аз ходя целогодишно на солариум...от 10 години е така и той го знае...странна реакция от негова страна...странно е и това, че когато наготвя винаги се намира нещо за което да ме захапе - аз мн.рядко готвя, понеже нямам време от работа и той много цени усилията ми в тази насока и се радва искрено, но последните няколко пъти имаше следните реакции: скандал заради това, че съм знаела, че си идва и не е готово още (имаше 10-на минути доато стане).... друга крайна и груба реакция: правя нещо по начина, за което е коментирал как точно го обича и сервирайки му го казвам и оня оставя чинията и злобно казва - другия мже да го обича, но не и аз....Почвам да си мисля, че нещо превъртам...преди като наготвех, включително до преди месец, той се радваше като малко дете...а сега върху мен валят всякакви злобни и необясними реакции...Ох адски много са битовите примери, които мога да ви дам, това е нещото, което ми дойде на акъла заради снощната му реакция и е само една хилядна от всичките ситуации...
Аватар
Invisible

Мнениеот Lanukio » 25 Ное 2007, 13:24

Имам едно налудничаво предположение, но я ми кажи той гледа ли 'Острова на изкушението'?
За въпросната коса/вата не мога нищо да кажа-не съм запозната и не знам какво може да бъде. Мога само да ти дам два съвета:
Не мисли само за това, за мисълта, че може да е магия, защото по този начин ще я подхраниш още повече (ако е магия изобщо), а и ще си създадеш един вид 'магическа' параноя-т.е. ще започнеш още повече да забелязваш неща, които може до сега да не са ти правили впечатлние и ще ги приписваш на магия.
Другия съвет е да не бързаш да търсиш разни врачки, гледачки, баячки, за да развалят ако има нещо-има тема по този въпрос и не е удачна идея да си даваш парите напосоки, защото искаш да задържиш важното за теб.
Извесно време наблюдавай-може да има проблеми в работата,може да има нов колега, шеф, познат, който да го изнервя и да си го изкарва вкъщи, може да смята, че не му стигат парите (факт е, че повечето връзки се разпадат или влошават заради финанси), обясни му спокойно, че не ти е приятно да се държи така, в същото време се грижи за себе си-ясно е, че го обичаш и т.н., но ако се държи с теб зле мъже много по света. Според мен не е подходящо също да му споделяш съмненията си за магии, за жена му и т.н., защото би реагирал остро и сметнал, че в теб има проблем. Все пак може просто връзката ви или той да минава през труден период.
Надявам се нащата да се оправят между вас-успех!
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Invisible » 26 Ное 2007, 08:28

Lanukio написа:Имам едно налудничаво предположение, но я ми кажи той гледа ли 'Острова на изкушението'?
За въпросната коса/вата не мога нищо да кажа-не съм запозната и не знам какво може да бъде. Мога само да ти дам два съвета:
Не мисли само за това, за мисълта, че може да е магия, защото по този начин ще я подхраниш още повече (ако е магия изобщо), а и ще си създадеш един вид 'магическа' параноя-т.е. ще започнеш още повече да забелязваш неща, които може до сега да не са ти правили впечатлние и ще ги приписваш на магия.
Другия съвет е да не бързаш да търсиш разни врачки, гледачки, баячки, за да развалят ако има нещо-има тема по този въпрос и не е удачна идея да си даваш парите напосоки, защото искаш да задържиш важното за теб.
Извесно време наблюдавай-може да има проблеми в работата,може да има нов колега, шеф, познат, който да го изнервя и да си го изкарва вкъщи, може да смята, че не му стигат парите (факт е, че повечето връзки се разпадат или влошават заради финанси), обясни му спокойно, че не ти е приятно да се държи така, в същото време се грижи за себе си-ясно е, че го обичаш и т.н., но ако се държи с теб зле мъже много по света. Според мен не е подходящо също да му споделяш съмненията си за магии, за жена му и т.н., защото би реагирал остро и сметнал, че в теб има проблем. Все пак може просто връзката ви или той да минава през труден период.
Надявам се нащата да се оправят между вас-успех!

Понякога го гледа, защо? направих му малка провокация с думите, че ако продължава така, по-добре да се разделим за известно време, а той вместо да кажа "чакай, нека се опитаме да оправим нещата, да не избързваме"...прегърна идеята и ми вика : щом смяташ, че това ще помогне, аз съм съгласен...:(
Аватар
Invisible

Мнениеот avanabil » 26 Ное 2007, 09:12

Lanukio написа:Имам едно налудничаво предположение, но я ми кажи той гледа ли 'Острова на изкушението'?

Съгласна съм с всичко, което написа, Lanukio, но ето това предположение ми се заби в съзнанието много рязко.....Какво точно имаш предвид? Каква е връзката с това убийствено риалити?
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот avanabil » 26 Ное 2007, 09:21

[quote="Invisible направих му малка провокация с думите, че ако продължава така, по-добре да се разделим за известно време, а той вместо да кажа "чакай, нека се опитаме да оправим нещата, да не избързваме"...прегърна идеята и ми вика : щом смяташ, че това ще помогне, аз съм съгласен...:([/quote]

А според мен тази негова реакция, е достатъчно показателна. Обикновено мъжете рядко споделят истинските си емоционални преживявания, които им формират един или друг поглед върху връзката с определена жена. Така че, не разчитай много на това да ти каже какъв вихър бушува във вътрешния му свят. Старай се да следиш косвените белези като този например - готовността му да се разделите за време. Той самият се нуждае от време и пространство, а дали това е в резултата на магия, ще е трудно да се каже със сигурност. И точно преди ден, тук във форума видях поместен един руски ритуал за защита от съперница.... Може и да помогне, ако чувстваш, че ти се занимава с това. При всички случаи ти пожелавам търпение по този път и успех в неговия край.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот Secret_name_ » 26 Ное 2007, 09:50

Здравей!
Следя темата от доста време,но сега реших да пиша!

Не мога да ти кажа дали е магия или не,защото не съм веща в тези неща,достатъчно ,за да ти кажа !

Ще си позволя обаче да те посъветвам!

Права е по-горната потребителка,като е казала,че мъжете рядко показват емоциите си!Много рядко може някои мъж да започне да те умолява и да те спира да си тръгнеш и т.н. Малко си избързала,не се паникьосвай,защото мисля че точно това правиш!

Изчакай сега,остави събитията да си дойдат от само-себе си,дай му време и пространство,а до тогава ти проучвай нещата.Щом съперницата ти е направила проучване,направи и ти...можеш да стигнеш до "следата".Имам и друго предложение...Потърси някои от вещите,много са ,но и много са лъжливи.Проучи и действай.Бори се за любовта си,не оставяй нещата така!

Според мен не е добра идея да се захваща с ритуали,защото е силно притеснена и може да обърка нещо,а стане ли това ще си има неприятности.А и за да започнеш с ритуали,трябва да си чел доста ...

И пак ти казвам,не бързай с решенията си...Помисли за няколко варианта и избери най-добрия...за теб!
Желая ти успех и пиши какво става!
Аватар
Secret_name_
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lanukio » 28 Ное 2007, 12:11

Предаване от този тип може да повлияе на гледащия. Мисля, че всички сте запознати с глупостта Big Brother когато Елена напусна мъжа си и останалите дебати по темата. Това освен, че е рекламен трик влияе на психиката на зрителя. Гледала съм 'Острова на изкушението' 2 или 3 пъти, но останах с впечатление, че там са събрали някои мъже, които са на мнение, че жената трябва да робува едва ли не на мъжа си, а ти казваш, че работиш предимно и нямаш време за заниманията вкъщи. Може и предположението ми да е абсолютно грешно, но не е изключено мъжа ти да си е идеализирал съзнателно или не някой от участниците и да е решил, че не го задоволява връзката ви. Не искам да те обезкуражавам, но щом е приел идеята за раздяла, то по-добре си отдели време и премисли нещата. Мисля, че другите вече казаха достатъчно неща, не искам да ги повтарям.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор