Модератор: venus
venus написа:Самият факт, че жена чу е спряла да се обажда, е показателен. Ако го попита какво се случва, вероятно и той самият няма да може да й обясни... Само един съвет от мен - действай бързо. Желая ти успех!
n0angel0s написа:А опита ли се да махнеш тази тъкан от пътеката? Ако не си - може да го направиш, но в никакъв случай не го пипай с ръце, с метла и лопата с някаква друга вещ на домакинството, няма значение.. и после се опитай да го изгориш.. хах ако не гори не се чуди..
П.С.: На семейството ми също е правена магия за раздяла, родителите ми са били на път да се развеждат, когато майка ми е открила някакви конци от родопско одеало и се е опитала да ги изгори и не е могла. Изхвърлила ги е. Всичко е отихнало.
Чувала съм, че ако налееш в съд (купа или по далбока чиния) светена вода и се разходиш с нея из къщата/апартамента, и се оставиш водата да те води, тя сама ще те заведе до предмета, който ти вреди..
Пробвай, УСПЕХ:):):):)
Lanukio написа:За да започна отново подобаващо да спамя-ти говорила ли си с него по въпроса и какво ти е казал-защо се държи по този начин?
Lanukio написа:Имам едно налудничаво предположение, но я ми кажи той гледа ли 'Острова на изкушението'?
За въпросната коса/вата не мога нищо да кажа-не съм запозната и не знам какво може да бъде. Мога само да ти дам два съвета:
Не мисли само за това, за мисълта, че може да е магия, защото по този начин ще я подхраниш още повече (ако е магия изобщо), а и ще си създадеш един вид 'магическа' параноя-т.е. ще започнеш още повече да забелязваш неща, които може до сега да не са ти правили впечатлние и ще ги приписваш на магия.
Другия съвет е да не бързаш да търсиш разни врачки, гледачки, баячки, за да развалят ако има нещо-има тема по този въпрос и не е удачна идея да си даваш парите напосоки, защото искаш да задържиш важното за теб.
Извесно време наблюдавай-може да има проблеми в работата,може да има нов колега, шеф, познат, който да го изнервя и да си го изкарва вкъщи, може да смята, че не му стигат парите (факт е, че повечето връзки се разпадат или влошават заради финанси), обясни му спокойно, че не ти е приятно да се държи така, в същото време се грижи за себе си-ясно е, че го обичаш и т.н., но ако се държи с теб зле мъже много по света. Според мен не е подходящо също да му споделяш съмненията си за магии, за жена му и т.н., защото би реагирал остро и сметнал, че в теб има проблем. Все пак може просто връзката ви или той да минава през труден период.
Надявам се нащата да се оправят между вас-успех!
Lanukio написа:Имам едно налудничаво предположение, но я ми кажи той гледа ли 'Острова на изкушението'?