Нещо...
...ме преследва от години.
Не знам какво е. Не мисля, че е демон. Вече се опитах да го прогоня с какви ли не силни заклинания, които биха раздрали душицата на всеки демон, от която и степен на йерархията да е. Не е и дух на починал човек. Не се държи като такъв. Но се бои от светлината и се появява само нощем. Навърта се около мен след залез слънце, а когато си легна идва и ляга до мен... Понякога ме прегръща, усещам натиска, друг път ми дърпа завивката или ми пречи да се обърна на друга страна. Живея в постоянен страх, защото не мога да го прогоня. Опитвах. Какво ли не опитвах. Засега драконът ми ме защитава, но тя не може винаги да е наоколо, когато имам нужда от нея...
Това... нещо... се появява вече за 3 път от няколко години насам. Не ми дава мира.
Лошото е,че не се свързва с мен, когато искам да говоря с него и да го питам какво по дяволите иска от мен. Просто идва. И след няколко месеца си тръгва. За няколко години. После пак идва.
Определено не си въобразявам. Никога не съм била по-сигурна за нещо подобно.
Моля ви, кажете ми как да се отърва от него... не искам повече да прекарвам нощите си в неговите прегръдки- то не ме пуска докато не изгрее слънцето... Помогнете ми