hellp!PLS

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот ana_li » 02 Яну 2008, 13:38

мн. ви моля помогнете трябва ми някоя магия за любов която наистина деиства.
Моят приятел (гадже) започна да се държи мн. студено с мен и започнахме да се караме всеки ден и мисля че нещата с всеки час се влушавата.Моля ви ако някои знае някоя магия която наистина деистава да ми помогне.
Аватар
ana_li

Мнениеот Wizard » 02 Яну 2008, 13:41

А каква е причината приятеля ти да се държи така? Нещата не винаги са само еднозначни.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот runner413 » 02 Яну 2008, 13:48

Защо преди да прибегнеш до магията първо не потърсиш вината за неговата "студеност" в себе си?Може би ти с нещо си го провокирала да се отнася към теб по този начин , седнете и поговорете и след това се захващай с магия......
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот ana_li » 02 Яну 2008, 13:49

еми и аз несум мн. сигорна но просто еи така изведньж запо4на да се държи мн странно!!! sad11
Аватар
ana_li

Мнениеот ana_li » 02 Яну 2008, 13:53

ем пробвах но нестана гожориь снего ве4е някоколко пъти но нестана ни6ту
Аватар
ana_li

Мнениеот blessed » 02 Яну 2008, 14:40

Защо не опиташ да го питаш директно защо се държи по - този начин. Може да има някаква причина за поведието му за която ти незнаеш. Опитай да се държиш по - нежно с него и да направиш така, че да не се карате. Ако това не помогне и имаш чувства към него, чак тогава мисли за магия.
Аватар
blessed
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот mandragorko » 02 Яну 2008, 15:49

момиче, недей веднага прибягва до магията.нещата не винаги са такива ,каквито изглеждат на 1 поглед.първо проведи разговор с момчето си ,обърни се и към самата себе си,припомни си неща, които може да са се случили отдавна но, да не си им обърнала внимание!!!!! магията е последното нещо което трябва да използвасх и то в много специфи4ен случай- не можеш да накараш да те обича насила....
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот numi » 02 Яну 2008, 16:00

вие всичките само си чешите езиците потарси вината в себе си говори с него и дрсн дрсн помогнете и само толкова ли е трудно
Аватар
numi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот mandragorko » 02 Яну 2008, 16:06

numi недеи си мисли че тук са коравосърдечните типове ,но момичето хоп 3 дена не си лафи с гадйето от месец и видиш хоп аиде на магииитеееееееееееееееееееее
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот runner413 » 02 Яну 2008, 16:08

numi-не всеки проблем се разрешава с магия.При положение че първо можеш сам да се опиташ да разрешиш дадения проблем , не намирам смисъл от това прибързано да се правят ритуали.
Иначе цял раздел за любовна магия има........
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот numi » 02 Яну 2008, 16:12

добре и представете си че тя е пробвала да го задаржи с думи или с любов или както и да е но нестава а иска да е снего и какво пак ли ще я упреквате.не съм съгласна с вас защото момичето мойе да е прецинило всичко и последствиятя дори но след като е стигнала до тук значи така е решила
Аватар
numi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот mandragorko » 02 Яну 2008, 16:13

многоо многоо съмнително предположение от твоиа страна numi
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот numi » 02 Яну 2008, 16:19

Защо съмнително предложение?
Аватар
numi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот numi » 02 Яну 2008, 16:22

знаете ли какво аз ще и помогна но ме е яд на това че само приказвате прани приказки ако е искала съвети как да живее живота си щеше да каже предполагам моля дайте ми съвет или нещо подобно
Аватар
numi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Diablo » 03 Яну 2008, 13:20

Вярно е, че никой не ми е искал мнението, но аз ще си го дам :).
Дори ще го синтезирам в две точки:

1. Тя няма да успее да го задържи с магия, най-много междувременно да направи някой и друг сакатлък и да го накара да се чуди какво иска всъщност и защо го притесняват странни настроения.
2. Много се радвам, че първа точка действа. Иначе много хора щяха да вършат много глупости. Най-лошият (според мен) вариант за използване на магия е да се влияе на други хора против тяхното желание/знание. Ако си Христос и някой се покае пред теб и те помоли да го излекуваш - ето това е магия. Искам Марийка мен да ме обича и да изкорми Иванчо при пълнолуние - абе то и това магия, ама...
Аватар
Diablo
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот numi » 03 Яну 2008, 14:46

Имам познати които живят с мъжете си и сам им правили магии всъщност за това са с тях и да ви кайа нищо им няма на хората ни8то са болни нито имат някакви си там притеснения или каквото и да е всичко им е наред затова всичко което казвате е безмислено.Особено че е толкова опасно
Аватар
numi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот numi » 03 Яну 2008, 14:51

съжалявам за правописните грешки надявам се да сте ме разбрали
Аватар
numi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Secret_name_ » 03 Яну 2008, 17:37

Тъкмо тръгнах да пиша едни романи , но Диабло го е казал най-добре от всички! :)
Аватар
Secret_name_
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Secret_name_ » 03 Яну 2008, 17:49

Ами сигурно е имало още любов между тях!А и много зависи каква е магията ... ако са я поръчали ок ,но момичето иска сама да я направи .... Знаеш до къде се стига ,като нямаш защита и като объркаш магията нали?

Аз мисля ,че това момиче не е много наясно ,ще прочете ритуал за любов със заглавие "Много мощен ритуал с бърз резултат" и колко и трябва да го направи ,после като отвори вратичката и като почне да пише във форума мнения от сорта "Не мога да спя,да яда,чувам гласове " и т.н. ще ви питам тогава,кое беше по-добре за нея!

Едно е да засилиш любовта на двама БЕЗ ДА ВРЕДИШ (имам предвид да се довериш на човек,които наистина знае има опит и ще го направи ,както трябва) ,друго е когато въпреки желанието на другия да се отдръпне от теб ,дори за малко,ти насила да го дръпнеш обратно!

Да не говорим,че по този начин задействаме собствената си карма,защото се месим в чужд живот ,а и не само!

Ама кои да се замисли .... казваш "Искам" и толкоз ....

Тука няколко дена се карали и дай магии да правим ,щото не сме достатъчно дорасли,за да седнем очи в очи и да говорим,като големи хора,а иначе претендираме,че много се обичаме!

Изображение
Аватар
Secret_name_
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор