Ами сигурно е имало още любов между тях!А и много зависи каква е магията ... ако са я поръчали ок ,но момичето иска сама да я направи .... Знаеш до къде се стига ,като нямаш защита и като объркаш магията нали?
Аз мисля ,че това момиче не е много наясно ,ще прочете ритуал за любов със заглавие "Много мощен ритуал с бърз резултат" и колко и трябва да го направи ,после като отвори вратичката и като почне да пише във форума мнения от сорта "Не мога да спя,да яда,чувам гласове " и т.н. ще ви питам тогава,кое беше по-добре за нея!
Едно е да засилиш любовта на двама БЕЗ ДА ВРЕДИШ (имам предвид да се довериш на човек,които наистина знае има опит и ще го направи ,както трябва) ,друго е когато въпреки желанието на другия да се отдръпне от теб ,дори за малко,ти насила да го дръпнеш обратно!
Да не говорим,че по този начин задействаме собствената си карма,защото се месим в чужд живот ,а и не само!
Ама кои да се замисли .... казваш "Искам" и толкоз ....
Тука няколко дена се карали и дай магии да правим ,щото не сме достатъчно дорасли,за да седнем очи в очи и да говорим,като големи хора,а иначе претендираме,че много се обичаме!