маг живин?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот МагНаско » 21 Май 2007, 12:07

това дали да пиша във форумите на този сайт или не мога да го решат админа и модераторите му

ако на някой от вас не му харесват постингите ми да не ги чете :)
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAT » 21 Май 2007, 13:47

до МагНаско, виж какво си написал:

а и междо другото корбан без агне няма нали така

някой като теб който смее да се нарича Маг и да прави такива изказвания, просто нямам думи. Защото на Великите Магове не им отива да се занимават с коленето на агнета и принасянето им в нещо като символ на избавление пред собствената ни съвест.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Unforgetable » 21 Май 2007, 17:42

Мисля че той не го е написал от позицията на маг, а от тази на човек. Какво толкова всички сте настръхнали срещу него! Всеки има право на мнение! В крайна сметка какво се получи? Изгуби се тотално връзката със заглавието на темата!
All for Love
Аватар
Unforgetable
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Secret_name_ » 04 Яну 2008, 06:14

Тая тема е доста стара ,но при условие ,че малко или много съм наясно ще си дам мнението!

Първо лично на мен маг Живин ми е помагал без да ми поиска стотинка!
Второ ,когато съм имала проблеми винаги се е отзовавал ,без да ми каже "Ооо не сега не мога " и т.н. Да не говорим колко проблеми и колко сериозни последици съм претърпяла от такива ,като Маг Наско например , но тогава имаше кои да ми помага!

За Селена мога да кажа същото!
Колко от вас са говорили с тях?Колко от вас са се срещали с тях,че имате смелостта да ги обсъждате ?

Повече от хора са ,но вие бързате да нападате,като слагате всички под общ знаменател!

Маг Наско ... не говорете врели не кипели само и само да избиете конкуренцията !

Няма смисъл от злоба ;)

А лично вие сте зимали *** лв . за да премахнете на 16 год момиче "кармичният блокаж"

Тоест опитали сте се!

Такова нещо ,като кармичен блокаж няма .... но хайде няма да навлизам още повече в подробности,за да не искарам кирливите ризи на всичките ви колеги .... и умната следващия път ,като решите да плюете по някои!
Аватар
Secret_name_
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот МагНаско » 08 Яну 2008, 23:16

Secret_name_ написа:Тая тема е доста стара ,но при условие ,че малко или много съм наясно ще си дам мнението!

Първо лично на мен маг Живин ми е помагал без да ми поиска стотинка!
Второ ,когато съм имала проблеми винаги се е отзовавал ,без да ми каже "Ооо не сега не мога " и т.н. Да не говорим колко проблеми и колко сериозни последици съм претърпяла от такива ,като Маг Наско например , но тогава имаше кои да ми помага!

За Селена мога да кажа същото!
Колко от вас са говорили с тях?Колко от вас са се срещали с тях,че имате смелостта да ги обсъждате ?

Повече от хора са ,но вие бързате да нападате,като слагате всички под общ знаменател!

Маг Наско ... не говорете врели не кипели само и само да избиете конкуренцията !

Няма смисъл от злоба ;)

А лично вие сте зимали *** лв . за да премахнете на 16 год момиче "кармичният блокаж"

Тоест опитали сте се!

Такова нещо ,като кармичен блокаж няма .... но хайде няма да навлизам още повече в подробности,за да не искарам кирливите ризи на всичките ви колеги .... и умната следващия път ,като решите да плюете по някои!

Бихте ли ми казали кога и как сте претърпяла нещо от мен?
А що се отнася до конкуренция не мисля че Живин и Селена са ми такива щом ги познавате лично както твърдите можете да ги попитате няма никаква конкуренция между нас :wink:
А и не на последно място какво разбирате вие под "кармичен блокаж"?
Що се отнася до 16 годишното момиче мога да ви кажа че на такава възраст хора при мен не се приемат и една корекция има разлика между *** и **** 8)
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Secret_name_ » 09 Яну 2008, 06:22

Разговора ми с вас приключи !!!!

Аз си казах мнението , толкоз .... нямам какво друго да говоря!

Въпросите ви са излишни и аз и Вие знаете как стоят нещата , но ще е хубаво за напред да не обсъждате някои,които е повече от вас и най-вече някои ,които не познавате!

Отправям се към всички,които са си позволили това в тази тема!
Аватар
Secret_name_
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот МагНаско » 09 Яну 2008, 12:05

Secret_name_ написа:Разговора ми с вас приключи !!!!

Аз си казах мнението , толкоз .... нямам какво друго да говоря!

Въпросите ви са излишни и аз и Вие знаете как стоят нещата , но ще е хубаво за напред да не обсъждате някои,които е повече от вас и най-вече някои ,които не познавате!

Отправям се към всички,които са си позволили това в тази тема!

Не знаех че не можете да четете или по точно че четете така както ви изнася въпросния колега от тази тема действително не познавам лично а становището което бях дал преди време е , че не е редно да се плюе по човек при положение че той не е в този форум и не може да се защити.
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот MrFaust » 09 Яну 2008, 22:40

Абе колкото и да го пречупвам през призмата на хуманността и общочовешкото разбирателство , не мога да се съглася с мнението на МагНаско , цитирам : "че не е редно да се плюе по човек при положение че той не е в този форум и не може да се защити"

-> не е редно , ако имаш лично отношение към този който е оплюван , макар че и това е доста абстрактно , защото опира до възприятие на нещата , което сме свикнали да наричаме съвест и което е 100 процентова абстракция , тъй като се влияе от субективните фактори ..

-> МагНаско , виждам че упорито не искаш да разбереш нещо много простичко , а именно , понякога , всъщност доста често , мълвата изпреварва последвалите действия ... А човек понеже е обществено животно се влияе от мълвите , тъй като те са основополжна част от структурата на общността със защитен характер .. Или накратко - човек съди за другите по слуховете и мнението на околните ... Или още по достъпно : " Ако ти кажат че са е**ли сестра ти пред 10 човека , иди после се обяснявай че нямаш сестра "
Но макар че има и негативен аспект , когато един слух започне да се разпространява масово - то в него има 99 % истинност , понеже най-големия барометър за човешките дела е общественото мнение , особено що се отнася до способността да помагаш на другите ...

П.С. и наистина , кой по дяволите ти е лепнал т'ва "Маг" ? Ако си самият ти - тплкоз по-зле за тебе ... защо ли - защото маг наистина е титла , признание , но с малкото разяснение че то не се дава от случайни хора и дори от тези на които може би , вероятно , евентуално , или пък НЕ , си помогнал ... Това признание може да бъде дадено , в смисъл че означава нещо повече от нагла форма на егоцентризъм , единствено и само когато е признание от хора вещи в света на окултното , на друг вещ в същите дела ...

с уважение : MrFaust
In hoc signo vinces
Аватар
MrFaust
MagicGateBg Приятел

Мнениеот MrFaust » 09 Яну 2008, 22:45

П.С.(2) пояснение към П.С. от предния пост , защото едит , колкото и да се пуля не мога да открия ( сякаш е за сефте ):

Признанието , титлата , Маг , е необходимо да се доказва при поискване на доказателство за достоверността и , а досега само голословия виждам ...
In hoc signo vinces
Аватар
MrFaust
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lunohod » 09 Яну 2008, 23:17

Не ми се искаше да се намесвам в тази тема, но определено тука има нещо като "развален телефон".

Много съм съгласна да не се плюе човек, който не може да се защити и не може да каже, че няма сестра...Въобще за какво трябва да се плюе по човек, когото не познаваме. Аз нямам лични впечатления от въпросните магове, но се нагледах на интриги- похвати на НЕ-магични хора. Докато не се убедим кой какъв (може и години да минат), или дори ако не си изпатим, коментарите са абсурдни.

Ако някой няма кой знае какви впечатления от някого, дали трябва да го плюе?
Какъв е проблемът ? Някой помогнал, друг - не помогнал....Дали има универсални лечители? Трябва ли да ги линчуваме? Ами лекарите? При цялото си образование, нима знаят всичките болести и всичките лечения, но никой не ги плюе, а като опре ножа до кокала само им се молят и прескачат от един на друг...

Ако някой иска да сподели нещо конкретно и ДОСТОВЕРНО- ок....Останалото е .... icon_oops
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Предишна

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор