ако на някой от вас не му харесват постингите ми да не ги чете

Модератор: Nemezius
а и междо другото корбан без агне няма нали така
Secret_name_ написа:Тая тема е доста стара ,но при условие ,че малко или много съм наясно ще си дам мнението!
Първо лично на мен маг Живин ми е помагал без да ми поиска стотинка!
Второ ,когато съм имала проблеми винаги се е отзовавал ,без да ми каже "Ооо не сега не мога " и т.н. Да не говорим колко проблеми и колко сериозни последици съм претърпяла от такива ,като Маг Наско например , но тогава имаше кои да ми помага!
За Селена мога да кажа същото!
Колко от вас са говорили с тях?Колко от вас са се срещали с тях,че имате смелостта да ги обсъждате ?
Повече от хора са ,но вие бързате да нападате,като слагате всички под общ знаменател!
Маг Наско ... не говорете врели не кипели само и само да избиете конкуренцията !
Няма смисъл от злоба ;)
А лично вие сте зимали *** лв . за да премахнете на 16 год момиче "кармичният блокаж"
Тоест опитали сте се!
Такова нещо ,като кармичен блокаж няма .... но хайде няма да навлизам още повече в подробности,за да не искарам кирливите ризи на всичките ви колеги .... и умната следващия път ,като решите да плюете по някои!
Secret_name_ написа:Разговора ми с вас приключи !!!!
Аз си казах мнението , толкоз .... нямам какво друго да говоря!
Въпросите ви са излишни и аз и Вие знаете как стоят нещата , но ще е хубаво за напред да не обсъждате някои,които е повече от вас и най-вече някои ,които не познавате!
Отправям се към всички,които са си позволили това в тази тема!