за пробуждане/призоваване на дух

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот alana_lire » 17 Яну 2008, 12:48

от няколко седмици ме е обсебила една мисъл-да призова един дух...мисълта за него все ме гложди отвътре ,все си мисля за него..вечер като не мога да заспя все си го представям....толкова натрапчива е мисълта за него,ей така ,изведнъж от нищото ми изниква в ума и пред очите...... та,като го призова има ли начин като го извикам да го накарам да седи в някакъв предмет( един вид да живее там) и да се появява при извикване на името му??
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот avanabil » 17 Яну 2008, 14:28

alana_lire написа:от няколко седмици ме е обсебила една мисъл-да призова един дух...мисълта за него все ме гложди отвътре ,все си мисля за него..вечер като не мога да заспя все си го представям....толкова натрапчива е мисълта за него,ей така ,изведнъж от нищото ми изниква в ума и пред очите...... та,като го призова има ли начин като го извикам да го накарам да седи в някакъв предмет( един вид да живее там) и да се появява при извикване на името му??

Какъв е този дух? И дали ще има желание да бъде "затворен в бутилка"?
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот Magic_Soul » 17 Яну 2008, 17:47

като джин не мисля обясни малко повече близки ли сте били и такива неща
Аватар
Magic_Soul
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alana_lire » 17 Яну 2008, 20:04

ами чак близки ..... не знам...всичко се започна преди няколко седмици- той просто изведнъж се появи в ума ми докато се опитвах 4 часа да заспя....и от тогава не мога да си го избия от ума,все за него мисля,чувам гласът му ,повтарям си думите му..много хубав глас има....3 пъти съм го сънувала( поне в съня ми знаех че е той)-голям беладжия е...!!
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот cant_smile » 18 Яну 2008, 14:04

Хм не ми се вярва това да е дух...по-скоро демон...Всъщност,зависи,вие познавали ли сте се преди смъртта му? А и честно казано,не ти препоръчвам да го призоваваш,обикновено духове,които се натрапват в ума на хората не са особено доброжелателни...
I was born in hell
Аватар
cant_smile
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Magic_Soul » 18 Яну 2008, 16:29

ами според мен научи нещо повече за него и като узнаеш повече за него догава до призови :)
Аватар
Magic_Soul
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alana_lire » 19 Яну 2008, 21:21

о,аз никога не съм го познавала..до преди седмица,когато ми се натрапи мисълта за него....дали е демон?-не знам ..знам само че когато е наоколо почват да падат предмети....
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот cant_smile » 20 Яну 2008, 08:32

Хм,по описанието ти смятам,че е демон.Непознати духове доста рядко се натрапват в умовете на хората.Ако ти е бил майка,баща,брат или нещо такова е възможно,но ако не го познаваш има малка вероятност да е дух.Особено пък щом се държи злонамерено...Пробвай с някой прогонващ,не те съветвам да се свързваш с него,може да е много опасно.Тук има достатъчно постнати прогонващи ритуали,направи някой и после пиши тук,за да ни опишеш резултата... Успех!
I was born in hell
Аватар
cant_smile
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alana_lire » 20 Яну 2008, 17:39

не е дух на близък..не е чак толкова лош,само си пада малко беладжия!
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот cant_smile » 20 Яну 2008, 19:29

Не е толкова важно че е лош (или не е,както решиш) по-важно е,че се натрапва в ума ти.Това ме кара да си мисля че е злонамерен.
I was born in hell
Аватар
cant_smile
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Magic_Soul » 20 Яну 2008, 19:58

ами аз ще предложа нещо по не обичайно защо н се опиташ да говориш с него в сънищата си ?? щом ти е в главата защо да не ти е в съня
Аватар
Magic_Soul
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Abathor » 21 Яну 2008, 12:22

за какъв дух става дума.
има ли си име от някоя демонология ли е?
ако е там е описано как да го извикаш.
ако не е има си начини пак.
с определена цел ли ще го призовеш?
кажи накратко какво искаш от къде е?
задай точен въпрос за да получиш точен отговор!
Agnoscetis Dei, scio ipse
Аватар
Abathor
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 21 Яну 2008, 17:18

Защо мислиш че е дух? Беладжия??? Какви бели е направил? Какво е името му? Вероятно за теб името му е звук, или греша? Кажи ми, имаш ли главоболие, жажда за повече вода и течвости и какви са желанията му в твоите мисли?
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот avitocholl » 26 Яну 2008, 12:16

Дали опросто не е внушение- адски жадуваш да растеш все повече и около теб да се случват колкото се може повече мистични начала, че всеки малък детайл пречупваш през призмата на мистицизма и окултното-дали не е рано да се хвърляш там- защо ще призоваваш някого когото не мознаваш- защо искаш да живее с теб- не е ли това чуста доза алчност?... :? :?
EM FAHREH...
Аватар
avitocholl

Мнениеот alana_lire » 26 Яну 2008, 20:23

нима е алчност да прибереш бездомен човек или животно вкъщи и да го гледаш?нима не е по-голяма алчност да направиш любовна магия и да обвържеш към себе си невинен човечец???
алчна-аз,не , не се смятам за такъв човек.даже се раздавам прекалено много на хората и както има една приказка че слънцето не може да огрее всички и всичко,така и аз в голямото си желание да помогна на някои хора все не успявам....
а и човек вярва само на това което ви вижда и може да докосне-нормално е да има хора който да не ми вярват......но ако имаше начин да застане до мен в моментите когато книгите от библиотеката почнат да падат или вечер когато се чува как химикалите ми по бюрото почват да се търкалят.......гравитация?- на плоска равна повърхност?.....
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот avitocholl » 02 Фев 2008, 11:33

alana_lire написа:нима е алчност да прибереш бездомен човек или животно вкъщи и да го гледаш?нима не е по-голяма алчност да направиш любовна магия и да обвържеш към себе си невинен човечец???
алчна-аз,не , не се смятам за такъв човек.даже се раздавам прекалено много на хората и както има една приказка че слънцето не може да огрее всички и всичко,така и аз в голямото си желание да помогна на някои хора все не успявам....
а и човек вярва само на това което ви вижда и може да докосне-нормално е да има хора който да не ми вярват......но ако имаше начин да застане до мен в моментите когато книгите от библиотеката почнат да падат или вечер когато се чува как химикалите ми по бюрото почват да се търкалят.......гравитация?- на плоска равна повърхност?.....
Сега моето момиче- нега да си говорим като разумни хора- аз ти вярвам- това е пъвото- вярвам ти защото имам достатъчно богат опит и познания за тези неща, за да знам че съществуват, да ги уважавам, но и да знам че е излишно да обезпоскоявам духове, при положение че те вече са си заминали от този свят- казвам това, защото ти все още не знаеш наистина дали това е дух на човек или някой демон- а ако почнеш да призоваваш духове на хора, които не познаваш- рискът от това да не знаеш кого викаш и кой ще дойде е огромен- има мнаго хора кито не намират покой там заради делата си приживе и търсят път да се върнат обратно тук- те намират точно такива хора като нас които имат афинитет към езотеричните и окултни изкуства и ги избират за свои помощници- ако си млад и неопитен е още по лесно да те заблудят и да използвт твоята жажда за нови познаянства с тях -като представители на други светове за да се върнат обратно тук- това аз наричам алчност...запомни- това не са бездомнни хора или животни- а мъртъвци които не са напуснали този свят по някоя неизвестна нито за теб нито за мен причина- опасно е да се месиш в тези дела те определено са на по-висока инстанция- а това за любовната магия е абсолютно излишно- не съм споменавал подобно нещо... рискуваш на своя глава- и така е ако сгрешиш- сама ще си посрещнеш последствията- но този форум е за да си помагаме, понеже всички сме хора- всички имаме нужда от приятелски съвети- това е просто такъв- нек не се изпълва сърцетот ти с гордост,защото ,от личен опит тиказвам- тя най бързо заслепява човешкото сърце- ще обикнеш и ще се привържеш твърде бързо към естество , което не ти принадлежи...този свят има други правила...не бива да ги потъпкваме с лека рака, само заради желанията си... Druido
EM FAHREH...
Аватар
avitocholl

Мнениеот alana_lire » 05 Фев 2008, 20:02

хммммммммм...........ти викал ли си някога дух ли..,демон.. няма значение .....?.......хммм аз си имах един помощник за едни ритуали с червените амулети...не беше чак толкова лошо създание..даже хич не беше лош-страхотен помощник беше-никакви проблеми .....така че имам малко опит с "екзотичните"създания.
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот avitocholl » 08 Фев 2008, 15:46

alana_lire написа:хммммммммм...........ти викал ли си някога дух ли..,демон.. няма значение .....?.......хммм аз си имах един помощник за едни ритуали с червените амулети...не беше чак толкова лошо създание..даже хич не беше лош-страхотен помощник беше-никакви проблеми .....така че имам малко опит с "екзотичните"създания.
все пак има демони които не познаваш...чиито имена дори не знаеш- вярвай ми- по добре е нкога да не ги научаваш- затова техните имена се пренасят през вековете тайно-без да се пишат на лист- както и заклинанията им са тайни- сигурен съм че такива духове не си викала- и по-добре. Радвам се че имаш опит с екзотичните създания- но пак предупреждавам той не е достатъчно богат, за да си позволяваш риск от такъв ранг. Дори едно енергоинформационно създание или дух да е добро...не можеш да съдиш за всички останали по това- предупреждавам и повтарям отново- има някои духове (щом смяташ че е полтъргайст) които не са намерили покой- и това може да не е поради безобидни причини, котж тжво че са забравили ютията включена или не са си довършили плетката...има престъпници- недобронамерени, на които е отредено да скитат вечно, ненамирайки покой, именно заради това че не са внимавали приживе, или са се държали по начин който не им приляга... има и души, изгонени от телата си насилствено, търсещи убежище- достатъчно силна ли си? Можеш ли да се изправиш пред тях- имайки в предвид че те- духоете , може да са много по силни от теб. Ще можеш ли ако някой праща демон при теб да го познаеш- ще можеш ли да се справиш...помисли- и винаги мисли преди да действаш...дори велики магьосници биха се поспрели и замислили преди да призовават непознати- мисля че не биха го и напарвили...
EM FAHREH...
Аватар
avitocholl

Мнениеот Abraksos » 20 Мар 2008, 23:31

alana_lire написа:хммммммммм...........ти викал ли си някога дух ли..,демон.. няма значение .....?.......хммм аз си имах един помощник за едни ритуали с червените амулети...не беше чак толкова лошо създание..даже хич не беше лош-страхотен помощник беше-никакви проблеми .....така че имам малко опит с "екзотичните"създания.

Я, имало интересни неща в тоя форум. :) Супер.

Та, нещо от две седмици не е писано в тая тема обаче. Язък.

Алана, какво става с безплътното ти приятелче? Какво искал, пита ли, какво каза? Някъде беше писала там като помагаш на хората какво ставало или нещо таков. Пробвай да помогнеш и на безплътното ти приятелче и после разказвай :) Поздрави.

А това за демоните.. avitocholl ти да не си на заплата в "Светата Канцелария". :P Какъв е тоя страх дето се опитваш да проповядваш?
Аватар
Abraksos
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avitocholl » 23 Мар 2008, 12:32

~Тези, които говорят много, твърде късно разбират, че да мълчиш е мъдро...~ Питаш ме дали съм на служба в Светата канцелария- ще ти отговоря - не съм. Бас държа че не сте достатъчно опитни жонгльори за да си позволявате да играете с кристални кълба. В един момент този който твърде много се възгордява ще изпусне топката, а тя ще се пръсне в краката му- аз просто съм тук за да ви напомня че всички сме обикновени човешки същества- всички сме хора, което само по себе си значи, че не всичко ни е отредено да вършим. А и така да е- един умее едно , а друг друго... За всяко едно нещо са нужни години упорит труд и учение - независимо коя страна на този тънък свят засягаме. Аз говоря на базата на своите грешки и на това което съм чел. Съветвам и вас да се вслушвате повече в думите, които вятъра нашепва - и ако ги чуете... тогава ще говорим на един език... icon_angel
EM FAHREH...
Аватар
avitocholl

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор