Модератор: Nemezius
alana_lire написа:от няколко седмици ме е обсебила една мисъл-да призова един дух...мисълта за него все ме гложди отвътре ,все си мисля за него..вечер като не мога да заспя все си го представям....толкова натрапчива е мисълта за него,ей така ,изведнъж от нищото ми изниква в ума и пред очите...... та,като го призова има ли начин като го извикам да го накарам да седи в някакъв предмет( един вид да живее там) и да се появява при извикване на името му??
Сега моето момиче- нега да си говорим като разумни хора- аз ти вярвам- това е пъвото- вярвам ти защото имам достатъчно богат опит и познания за тези неща, за да знам че съществуват, да ги уважавам, но и да знам че е излишно да обезпоскоявам духове, при положение че те вече са си заминали от този свят- казвам това, защото ти все още не знаеш наистина дали това е дух на човек или някой демон- а ако почнеш да призоваваш духове на хора, които не познаваш- рискът от това да не знаеш кого викаш и кой ще дойде е огромен- има мнаго хора кито не намират покой там заради делата си приживе и търсят път да се върнат обратно тук- те намират точно такива хора като нас които имат афинитет към езотеричните и окултни изкуства и ги избират за свои помощници- ако си млад и неопитен е още по лесно да те заблудят и да използвт твоята жажда за нови познаянства с тях -като представители на други светове за да се върнат обратно тук- това аз наричам алчност...запомни- това не са бездомнни хора или животни- а мъртъвци които не са напуснали този свят по някоя неизвестна нито за теб нито за мен причина- опасно е да се месиш в тези дела те определено са на по-висока инстанция- а това за любовната магия е абсолютно излишно- не съм споменавал подобно нещо... рискуваш на своя глава- и така е ако сгрешиш- сама ще си посрещнеш последствията- но този форум е за да си помагаме, понеже всички сме хора- всички имаме нужда от приятелски съвети- това е просто такъв- нек не се изпълва сърцетот ти с гордост,защото ,от личен опит тиказвам- тя най бързо заслепява човешкото сърце- ще обикнеш и ще се привържеш твърде бързо към естество , което не ти принадлежи...този свят има други правила...не бива да ги потъпкваме с лека рака, само заради желанията си...alana_lire написа:нима е алчност да прибереш бездомен човек или животно вкъщи и да го гледаш?нима не е по-голяма алчност да направиш любовна магия и да обвържеш към себе си невинен човечец???
алчна-аз,не , не се смятам за такъв човек.даже се раздавам прекалено много на хората и както има една приказка че слънцето не може да огрее всички и всичко,така и аз в голямото си желание да помогна на някои хора все не успявам....
а и човек вярва само на това което ви вижда и може да докосне-нормално е да има хора който да не ми вярват......но ако имаше начин да застане до мен в моментите когато книгите от библиотеката почнат да падат или вечер когато се чува как химикалите ми по бюрото почват да се търкалят.......гравитация?- на плоска равна повърхност?.....
все пак има демони които не познаваш...чиито имена дори не знаеш- вярвай ми- по добре е нкога да не ги научаваш- затова техните имена се пренасят през вековете тайно-без да се пишат на лист- както и заклинанията им са тайни- сигурен съм че такива духове не си викала- и по-добре. Радвам се че имаш опит с екзотичните създания- но пак предупреждавам той не е достатъчно богат, за да си позволяваш риск от такъв ранг. Дори едно енергоинформационно създание или дух да е добро...не можеш да съдиш за всички останали по това- предупреждавам и повтарям отново- има някои духове (щом смяташ че е полтъргайст) които не са намерили покой- и това може да не е поради безобидни причини, котж тжво че са забравили ютията включена или не са си довършили плетката...има престъпници- недобронамерени, на които е отредено да скитат вечно, ненамирайки покой, именно заради това че не са внимавали приживе, или са се държали по начин който не им приляга... има и души, изгонени от телата си насилствено, търсещи убежище- достатъчно силна ли си? Можеш ли да се изправиш пред тях- имайки в предвид че те- духоете , може да са много по силни от теб. Ще можеш ли ако някой праща демон при теб да го познаеш- ще можеш ли да се справиш...помисли- и винаги мисли преди да действаш...дори велики магьосници биха се поспрели и замислили преди да призовават непознати- мисля че не биха го и напарвили...alana_lire написа:хммммммммм...........ти викал ли си някога дух ли..,демон.. няма значение .....?.......хммм аз си имах един помощник за едни ритуали с червените амулети...не беше чак толкова лошо създание..даже хич не беше лош-страхотен помощник беше-никакви проблеми .....така че имам малко опит с "екзотичните"създания.
alana_lire написа:хммммммммм...........ти викал ли си някога дух ли..,демон.. няма значение .....?.......хммм аз си имах един помощник за едни ритуали с червените амулети...не беше чак толкова лошо създание..даже хич не беше лош-страхотен помощник беше-никакви проблеми .....така че имам малко опит с "екзотичните"създания.