Модератор: Nemezius
Ensifer Ekuresiasti написа:Тц тц тц... защо няма едит... извинете за двойния пост... много мързеливо съм търсил... едно сърчче в гугъл и намерих. http://www.4fitnessbg.com/profile/тежести-за-ръце-и-крака1/
А иначе, очаквам и по-мистичните идеи:V. Благодаря.
Ensifer Ekuresiasti написа:Йога? Окей. Сериозна подготовка, работа и постоянство са просто елементарни изисквания, когато искаш ефективност. Ако можете да ми покажете някой сайт или някой книжка, в която мога да намеря повече информация - и упражнения за целта.
Ensifer Ekuresiasti написа:Точно това ми трябва. Аз съм особено прецизен, когато става въпрос за това... Всъщност, основно тогава съм прецизен:V. А за последиците- готов съм да ги посрещна, наясно съм, че винаги има цена...
Ключовото е, че ми трябва нещо наистина силно и мощно - а цената ще я платя. Имам работи за вършене, които изискват огромна скорост...
Ensifer Ekuresiasti написа:Досетих се, че говориш за фагални последици. Няма проблем. Някой ден ще се мре, това е ясно поначало:V. А смятам, че съм достатъчно подготвен да посрещна каквото и да е по адекватен начн... Но за да отработя нещо, ми трябва повече информация.
А относно допитването - това е идея. Някой да е минавал по този път?
А смъртта пак е цена, която възстановява баланса:V. Просто е ... хм... малко височка.
ExalTeD_0ne написа:Само да попитам,в тази книга има ли включен сексуален окултизъм и ако да дали можеш да ми препоръчаш друга книга защото от много време се интересувам от кундалини,а така и не успявам да намеря подходящо четиво.Мерси предварително!