Скорост

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот Ensifer Ekuresiasti » 22 Яну 2008, 21:30

Простичко казано, трябва ми заклинания, ритуал, магия, упражнение, каквото пожелаете, за рязко повишаване на естествената скорост на тялото. Поначало съм бърз, но ми трябва още. Не ме интересуват особено последствията, стига да не са фатални, а дори и да са, техниката пак ме интересува, защото може да ми потрябва в неизбежна ситуация...

Там, идеи?
Аватар
Ensifer Ekuresiasti
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ExalTeD_0ne » 23 Яну 2008, 05:10

Метода не е много магически но действа!Запалваш свещ и целта ти е с енерцията на юмрука да я изгасиш(по-трудно е отколкото звучи).Мисля че може и с крак но не съм пробвал.Целта на това е да се увеличи естествената скорост на удара с ръка.Имаше и други подобни упражнения като се сетя ще ти пиша и гледай да не подпалиш къщата,не сериозно сложи свеща там кадето има най-малко вероятност като я събориш да се подпали нещо,това е!Успех!
Бил,Съм Бил Пил...Да..Да
Аватар
ExalTeD_0ne
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Ensifer Ekuresiasti » 23 Яну 2008, 07:10

Мммм.... Амии.... Това го мога:V. Правил съм го и преди. Въпросът е, че от един момент нататък просто не можеш да напреднеш. С крак не съм пробвал...

Да подскажа... може да гледате и индиректно на нещата... Тоест нещо, което да има като ефект увеличаване на скоростта, а не пряко. Например ускоряване на метаболизма, засилване на мускули, подобни неща...

Мерси, все пак:V.
Аватар
Ensifer Ekuresiasti
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ExalTeD_0ne » 23 Яну 2008, 22:30

Да напреднеш винаги можеш,всичко зависи от волята ти!

А колкото до скороста пробвай с тежести за крака и ръце по време на тренировка или просто си ги слагаш и забравяш че са там-научаваш се да се движиш свободно с тях все едно ги няма,а когато ти притрябва скорост просто ги сваляш.Продават ги в спортните магазини.
Бил,Съм Бил Пил...Да..Да
Аватар
ExalTeD_0ne
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот hforce » 24 Яну 2008, 01:29

такива тежести за които говориш си търса от много време, къде се продават в София?
Аватар
hforce
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Ensifer Ekuresiasti » 24 Яну 2008, 22:43

За тежестите съм се досетил. Търся си олово за целта, за да си ги направя сам, но в момента нямам време да потърся. Ако наистина подобно нещо се продава някъде, ще помоля да ми кажете къде.
Аватар
Ensifer Ekuresiasti
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Ensifer Ekuresiasti » 24 Яну 2008, 22:51

Тц тц тц... защо няма едит... извинете за двойния пост... много мързеливо съм търсил... едно сърчче в гугъл и намерих. http://www.4fitnessbg.com/profile/тежести-за-ръце-и-крака1/

А иначе, очаквам и по-мистичните идеи:V. Благодаря.
Аватар
Ensifer Ekuresiasti
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 24 Яну 2008, 23:17

Ensifer Ekuresiasti написа:Тц тц тц... защо няма едит... извинете за двойния пост... много мързеливо съм търсил... едно сърчче в гугъл и намерих. http://www.4fitnessbg.com/profile/тежести-за-ръце-и-крака1/

А иначе, очаквам и по-мистичните идеи:V. Благодаря.

Един от начините да постигнеш това е, като намериш в себе си проявлението на енергията Кундалини, но процеса изисква сериозна подготовка, работа и постоянство.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот Ensifer Ekuresiasti » 25 Яну 2008, 09:41

Йога? Окей. Сериозна подготовка, работа и постоянство са просто елементарни изисквания, когато искаш ефективност. Ако можете да ми покажете някой сайт или някой книжка, в която мога да намеря повече информация - и упражнения за целта.
Аватар
Ensifer Ekuresiasti
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 25 Яну 2008, 11:55

Ensifer Ekuresiasti написа:Йога? Окей. Сериозна подготовка, работа и постоянство са просто елементарни изисквания, когато искаш ефективност. Ако можете да ми покажете някой сайт или някой книжка, в която мога да намеря повече информация - и упражнения за целта.

Трябва да си наясно, че става въпрос за много мощна енергия, която трябва трябва прецизно да бъде насочвана и издигана, в противен случай последиците може да са унищожителни.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот Ensifer Ekuresiasti » 25 Яну 2008, 21:15

Точно това ми трябва. Аз съм особено прецизен, когато става въпрос за това... Всъщност, основно тогава съм прецизен:V. А за последиците- готов съм да ги посрещна, наясно съм, че винаги има цена...

Ключовото е, че ми трябва нещо наистина силно и мощно - а цената ще я платя. Имам работи за вършене, които изискват огромна скорост...
Аватар
Ensifer Ekuresiasti
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 25 Яну 2008, 22:44

Ensifer Ekuresiasti написа:Точно това ми трябва. Аз съм особено прецизен, когато става въпрос за това... Всъщност, основно тогава съм прецизен:V. А за последиците- готов съм да ги посрещна, наясно съм, че винаги има цена...

Ключовото е, че ми трябва нещо наистина силно и мощно - а цената ще я платя. Имам работи за вършене, които изискват огромна скорост...

Виж, в конкретния случай дори не става въпрос за цена, която ще платиш, за да мислиш, че след това всичко ще е балансирано. Държа да те предупредя, че последиците може да са фатални, ако не си подготвен да посрещнеш енергията по адекватен начин. Има много неща, които трябва да отработиш преди да се насочиш към канализирането на тази енергия. Вярвам, че имаш амбицията да постигнеш всичко това сам, но не е излишно /дори е наложително/ да се допиташ до някой, преминал по този път.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот Ensifer Ekuresiasti » 25 Яну 2008, 22:57

Досетих се, че говориш за фагални последици. Няма проблем. Някой ден ще се мре, това е ясно поначало:V. А смятам, че съм достатъчно подготвен да посрещна каквото и да е по адекватен начн... Но за да отработя нещо, ми трябва повече информация.

А относно допитването - това е идея. Някой да е минавал по този път?

А смъртта пак е цена, която възстановява баланса:V. Просто е ... хм... малко височка.
Аватар
Ensifer Ekuresiasti
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 25 Яну 2008, 23:13

Ensifer Ekuresiasti написа:Досетих се, че говориш за фагални последици. Няма проблем. Някой ден ще се мре, това е ясно поначало:V. А смятам, че съм достатъчно подготвен да посрещна каквото и да е по адекватен начн... Но за да отработя нещо, ми трябва повече информация.

А относно допитването - това е идея. Някой да е минавал по този път?

А смъртта пак е цена, която възстановява баланса:V. Просто е ... хм... малко височка.

Та ти си на 18 и е удивително, че имаш такова отношение към смъртта като балансиращ процес. Друг е въпроса на какво. Искам да вярвам, че е вследствие на дълбоко осъзнаване, а не да си мисля, че е мимолетна мисъл, породена от по-мрачни настройки. Все пак по същество - има една книга със заглавие "Чакри и кундалини". Не че няма още тонове литература по този въпрос...
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот ExalTeD_0ne » 26 Яну 2008, 13:11

Само да попитам,в тази книга има ли включен сексуален окултизъм и ако да дали можеш да ми препоръчаш друга книга защото от много време се интересувам от кундалини,а така и не успявам да намеря подходящо четиво.Мерси предварително!
Бил,Съм Бил Пил...Да..Да
Аватар
ExalTeD_0ne
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Ensifer Ekuresiasti » 26 Яну 2008, 13:20

Мерси. Намерих книгата, сега си я поръчвам - предполагам, е тази - http://www.book.store.bg/c/p-p/m-181/id ... mford.html

Всъщност, на 17 съм, но реших че ако поизлъжа за 4 месеца ще получа по-адекватни и смислени отговори. Мрачни настройки нямам, защото разделям душевните си терзания от работата, а това е работа:V.

Всичко е балансиращ процес. Сър Нютон не е гений, защото е измислил 3 закона, а защото третия от тях е абсолютно универсален, както във материалния, така и във всички други светове - всяко действия има свое противодействие, или по-опростенчески казано, винаги има баланс.

Всъщност, нямам никакво желание да умирам. Но може да има момент, в който да ми се наложи да използвам това, и дори и да струва живота ми, пак трябва да го направя. Така че съм готов да поема какъвто и да е риск, за да го науча.
Аватар
Ensifer Ekuresiasti
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 26 Яну 2008, 16:32

ExalTeD_0ne написа:Само да попитам,в тази книга има ли включен сексуален окултизъм и ако да дали можеш да ми препоръчаш друга книга защото от много време се интересувам от кундалини,а така и не успявам да намеря подходящо четиво.Мерси предварително!

Ами другата книга на Д-р Джон Мъмфорд "Екстаз чрез тантра" - дава представа за начин, по който може да се овладее сексуалната енергия
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот ExalTeD_0ne » 27 Яну 2008, 00:20

Нямах това в предвид...Питах дали в книгата Чакри и кундалини има сексуална магия и подобни глупости.Извинявай но малко се изнервих.
Бил,Съм Бил Пил...Да..Да
Аватар
ExalTeD_0ne
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот galina_dim » 29 Яну 2008, 19:10

Основната ти грешка е, че търсиш четиво за сексуалната магия. Не ти трябва четиво, освен за магически онанизъм. Трябва ти човек.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Ensifer Ekuresiasti » 29 Яну 2008, 19:37

Гениално, радвам се, че темата става подходяща за .... как беше - "психология на взаимоотношенията".... Прелестно.

Но ще помоля за още предложения. Всичко, което ви хрумва, всякакви методи - книжката вече ми е подръка, но едва ли ще ми стигне.
Аватар
Ensifer Ekuresiasti
MagicGateBg Наблюдател

Следваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор