омагиосан ли съм или не

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот mozerad » 03 Мар 2008, 06:35

вчера вечерта, незнам защо реших да си направя тест за магия и излезе положителен, ясно се виждаше капката олио на дъното, но днес сутринта като си направих пак за всеки случаи, пробвах два пъти и двата пъти отрицателен...? ъъъъъъ..? една приателка която беше вчера у нас и някои и е направил нещо(което ще се пробвам да премахна но още не съм правил нищо) и на нея и излиза положителен, възможно ли е тя да ми е въздеиствала по ниакакв начин и за това снощи да е станало така.....? и ако не..................какво по диаволите става......?
Аватар
mozerad
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот jema » 03 Мар 2008, 07:09

а ти чувстваш ли се омагьосан?въпросът е дали ти усещаш някаква промяна в себе си.първоначално няма точни знаци,но се появяват по-късно.
jema

Мнениеот sasho 142 » 03 Мар 2008, 08:42

Вярвай, че си здрав и , че нищо ти няма, това прави чудеса, може наистина да премахне вече съществуващо отрицателно влияние върху теб, но не бъди неразумен, ако има категорични знаци, предприеми по-сериозни действия.
.
Аватар
sasho 142
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 03 Мар 2008, 09:59

Тест за магии... капката мазнина във водата ли, или онова с яйцето?... олеле-тц-тц-тц...

Относно дали това, че тя е била под влияние може да повлияе и на теб- да, вероятно е- все пак сте били с пресечени полета.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Arhimikus » 03 Мар 2008, 10:58

Добре, че тестовете за СПИН са точни...
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот Poison » 03 Мар 2008, 11:38

Arhimikus написа:Добре, че тестовете за СПИН са точни...
:P :P :)

и по темичката:
Eeee ама все пак ова с капките олио не е съвсем измислица. мисля че помага. виж, за яйцата съм убедена че нищо не чистят а само показват нещо си.
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот mandragorko » 03 Мар 2008, 12:56

....има едно старо тестче с кибритени клечки,пробвай него,пък да видим то,какво ще каже... :)

Взимаш чаша с вода(чешмяна) и една кибритена клечка.Запалваш клечката и я хвърляш във водата.Ако падне на дъното,обладан си :)
Ако остане отгоре,около повърхността,споко,още не си готов за почерпка на злото... :)
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот avalance » 03 Мар 2008, 13:32

mandragorko защо направо не му пребаеш с тези клечки :)
mozerad съгласен съм с jema и sasho 142 ти сам трябва да усетиш дали има нещо или не когато го направиш тогава търси помощ :)
Аватар
avalance
MagicGateBg Приятел

Мнениеот jema » 03 Мар 2008, 15:32

мозерад,мога също да ти предложа да опиташ с медитация.казвам го от собствен опит-по време на медитация най-често ми светва крушката дали има нещо,което трябва да изчиствам.поне при мен е така,но можеш да пробваш,няма да ти навреди.правиш ли някакви прогонващи ритуали?
jema

Мнениеот ultramarin » 03 Мар 2008, 15:33

олелеее... човече, трябва задължително да ходиш Мандраголко да ти бае, иначе лошо, много лошо... много страх ще береш, душа, щото са не знае нищичко, омагьосън ли си, не си ли... отгоре ми се дава, че имаш магия да те е страх от магии, и са те урочасали за подозротелност навлсякъде уроки да виждаш... мда, трябва восък да ти се лее, от главата до петите трябва да те полеят с врял восък и сичко шъ съ опраи...

начи сега, да поръзсъждавъме Лигично... ако олиото първия път е показало, че си умъгьосан - начи със сигурнуст си умъгьосан... а вторият пат не е показало, щото магиятта те е обхаванала навсякъде... плъзнала е хищтни липо и те е набарала отсекъде и вече дори теста за магическо тестваване не ти показава правилно... извод: след първиятпът когато ти покаже че имъш мъгия, всички следващи пъти когато ти покаже че нямаш - трябва да се разбират като че все едно имаш!

и ги зарежи тия тестове с клечки, те помагат само при обладаване от дух на демон или от ангелски спирит, иначе тлябва да свариш едто яце рофитко и да го оставиш под масата за около седмица после го чупиш и глредаш, ако се е развалило на пихтия значи си урочасан, ако пък се е развалило равномерно - нищо ти няма, ако още не се е развалило, остави го за още една седмица, и ако и тогава не се е развалило, то ббаси и благословията яка е ударил някой на домъ ти или яцето е фрашкано с ббаси и консервантите! в никой случай не го яж! ако има бълак да го иска - дай му го на него!

сига сириозно - уручасвъне немаш, освен едно дребно прокльтиюце, то ви е родово, отгоре ми се дава, навсички в рода ви, като станете на 120 год, тогава се активира и почва да ви де3йства някак, ма то всъщност може и да не е проклятие, щото зависи от гледната точка, ама все едно, немай грижи, като почне да деъйства, свирни да ти го развалим, сега няма смисъл...
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот venus » 03 Мар 2008, 16:28

Хора, подранили сте.
1 април е след месец :)

mozerad,
ако имаш магия, ще го усетиш със сигурност и тогава няма да имаш нужда от олио. Споко :)
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот mandragorko » 03 Мар 2008, 17:01

....който желае да му бая,да знае-всичко за пари братя правя,всичко за пари :) :) :)
......не,не съм меркантилен,просто някой ме подсети,че от тези 1-во априлски майтапи,които някои постват(Venus и ти си с голямо чувство за хумор,супер) не ще ни признаят за страната с най-много феномени на глава от населението,в т'ва число и обладани,издълбани и всякакви ***бани,че бих решил в даден момент да подам молба за кандидатстване в книгата за рекордите на Гинес,а това определено би ми качило някакъв рейтинг,важното е да се говори....бисери,бисери....
...относно урочасването,mozerad-ko братко,едва ли някой ще седне да си хаби силите и да ти пие енергийката,единственото,което те съветвам да правиш е да внимаваш само с какви каки/батковци:) общуваш,току някой/я ти направи любовно заклинание с цел зарибявка...после ще очакваме SPAM-теми от рода "олелелелеееее пак магия ми направиха"..."помощ,имам Love Spell по себе си...."
...иначе със сигурност ти желая успех във всяко начинание и те благославям с успех,сега нямам желание да бая...ами ако те хване,не ме познаваш още,може да съм верно някой с лоши мисли...шега не бива...
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот FireSun's Viking » 03 Мар 2008, 20:21

Мисля, че имаш магия и ще умреш от разстройство
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот be » 03 Мар 2008, 21:24

От преде ми се зададе : ... Казаха ми да ти предам да се пазиш от покриви ! Не излизай тези месеци, че от този вятър има голяма вероятност да те смачка филия с пастет ! А за момичето ще ти дам един ритуал, който ще я спаси от грозната участ, която я гони .

Тихо да не чуе никой ! Казаха ми, че има магия с ефекта, че може да я загледа мъж !!!

Значи взимаш лист и химикал и пишеш на него :

" Ниий на мазно олио и вода не вярваме, Нийй физиката смазваме ! "

Така 1000000 пъти за 0.00003 секунди иначе ако не успееш, значи магията ти е правена от Баба Цена и няма премахване . Тя е силна и опастна ! Не знам как сте се забъркали с фасула на Цена ама ... На мен ми отне много тренировки за скорост и много писане, докато премахна заклинанието да не пиша тъпи мнения като това :) ,което написах туко що.

Баба Цена еднооката ни наблюдава ! spam1
Вие всички сте я виждали, тя играе главна роля във Властелина на ринговете като кула с червено око . idea1 lovestory
Аватар
be
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 04 Мар 2008, 00:07

be написа:От преде ми се зададе : ... Казаха ми да ти предам да се пазиш от покриви ! Не излизай тези месеци, че от този вятър има голяма вероятност да те смачка филия с пастет ! А за момичето ще ти дам един ритуал, който ще я спаси от грозната участ, която я гони .

Тихо да не чуе никой ! Казаха ми, че има магия с ефекта, че може да я загледа мъж !!!

Значи взимаш лист и химикал и пишеш на него :

" Ниий на мазно олио и вода не вярваме, Нийй физиката смазваме ! "

Така 1000000 пъти за 0.00003 секунди иначе ако не успееш, значи магията ти е правена от Баба Цена и няма премахване . Тя е силна и опастна ! Не знам как сте се забъркали с фасула на Цена ама ... На мен ми отне много тренировки за скорост и много писане, докато премахна заклинанието да не пиша тъпи мнения като това :) ,което написах туко що.

Баба Цена еднооката ни наблюдава ! spam1
Вие всички сте я виждали, тя играе главна роля във Властелина на ринговете като кула с червено око . idea1 lovestory

Направо не е истина - тази тема така разбуни духовете, че сбърканото й заглавие направо е лек полъх пред всичко останало, което се изписа :)
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот Nemezius » 04 Мар 2008, 00:19

avanabil, а какво чакате модераторите, ами просто не ѝ сложите ключа!? не Ви уча как да си вършите работата... само подещам ;)
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Black Beauty » 04 Мар 2008, 06:41

BangHead Човекът сериозно пита, защо не поговорим и ние по-сериозно? Какво усеща човек, на когото са му направили магия? Физически симптоми, като главоболие, замайване, разсеяност плюс настъпването на разни неблагоприятни за него събития? Що е то сигурен тест и има ли почва у нас? icon_occasion
The Beauty is everywhere. Just notice it.
Аватар
Black Beauty
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 04 Мар 2008, 06:55

Black Beauty написа:BangHead Човекът сериозно пита, защо не поговорим и ние по-сериозно? Какво усеща човек, на когото са му направили магия? Физически симптоми, като главоболие, замайване, разсеяност плюс настъпването на разни неблагоприятни за него събития? Що е то сигурен тест и има ли почва у нас? icon_occasion

Nemezius, напомнянето ти не е излишно :) Но преди да бъде заключена темата, би било уместно да й се даде един по-сериозен тон, защото вероятно питащия си има някакви опасения. Не виждам повод това да се подминава. :)
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот venus » 04 Мар 2008, 07:29

Това, което хората наричат "магия", всъщност е промяна на енергетиката на човека, независимо дали сме си я причинили сами (със собствените си мисли и поведение - най-честият случай) или е дошла чрез друг човек (за което в голяма степен пак сме отговорни самите ние, по един или друг начин). Усещанията могат да са различни, но най-често началото на проявата е поредица от странни и необясними от гледна точка на човешката логика събития и усещания. Следват и физически реакции, които са нормални от гледна точка на компенсацията и последващата декомпенсация на състоянието на стрес.

Въпросът е обаче друг - че често приемаме за външно вмешателство ситуации, които реално сами сме си създали или пък ситуации, които са заложени като програма, която трябва да преминем (защото такива ситуации има). И още нещо - не можем да отчетем всички въздействия, на които сме подложени. Затова и реакциите ни се базират на част от реалните данни, само на онези, с които ние разполагаме към момента. А това е една доста малка част и съответно изводите ни са поставени върху грешна основа.

Така например от известно време се интересувам от астрология и все повече се убеждавам колко сме подвластни на влиянието на космическите тела. Миналата година за 6 месеца транзитният Плутон беше в опозиция с рожденния ми Меркурий (а аз съм Близнаци и управител на моя знак е Меркурий) и това беше период, в който моят светоглед коренно се промени (което в реалността се изяви чрез поредица събития, които бяха, меко казано, много неприятни). Този аспект е бил една планирана потенциална промяна и ако тогава съм го знаела, съм щяла да приема нещата доста по-философски. В момента наблюдавам и конфигурациите на планетите и за сетен път преоткривам света :)

Изводът е, че светът се променя непрекъснато и това изисква адекватна промяна и от наша страна - трябва да се променяме, за да следваме промяната на онези сили, от които зависим. Понякога промените са доста грубички, но винаги в степен, която можем да понесем. И колкото по-отворени сме към света, колкото повече се опитваме и успяваме да разберем смисъла на това, което ни се случва (защото всичко има смисъл), толкова по-пластични ставаме и по-лесно ще понесем следващите промени.

И не случайно във всички мъдри книги присъстват неизменно две думички - осъзнатост и любов. Това означава да се наблюдаваме отстрани, да разбираме, да променяме онова, което можем, и да приемаме онова, което в момента не можем да променим.

А що се отнася до магията - ако човек не разбере защо му се случва дадена ситуация, особено повтаряща се многократно в течение на времето (а ситуациите се повтарят до тогава, докато не ги отработим по съответен начин - докато не ги разберем и променим отношението си към причината) и реши, че има магия (което е прехвърляне на отговорността към други хора, към Бога, към дявола и т.н.) - зацикля в порочния кръг, който сам си е създал. И остава там, страдайки, плачейки, молейки се, негодувайки, борейки се, докато не обърне поглед към себе си и не види, че се бори с вятърни мелници.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот Magic_Soul » 04 Мар 2008, 17:43

ултрамарин може да разсмива laughing9 laughing1
Аватар
Magic_Soul
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор