Модератор: Nemezius
Arhimikus написа:Добре, че тестовете за СПИН са точни...
be написа:От преде ми се зададе : ... Казаха ми да ти предам да се пазиш от покриви ! Не излизай тези месеци, че от този вятър има голяма вероятност да те смачка филия с пастет ! А за момичето ще ти дам един ритуал, който ще я спаси от грозната участ, която я гони .
Тихо да не чуе никой ! Казаха ми, че има магия с ефекта, че може да я загледа мъж !!!
Значи взимаш лист и химикал и пишеш на него :
" Ниий на мазно олио и вода не вярваме, Нийй физиката смазваме ! "
Така 1000000 пъти за 0.00003 секунди иначе ако не успееш, значи магията ти е правена от Баба Цена и няма премахване . Тя е силна и опастна ! Не знам как сте се забъркали с фасула на Цена ама ... На мен ми отне много тренировки за скорост и много писане, докато премахна заклинанието да не пиша тъпи мнения като това,което написах туко що.
Баба Цена еднооката ни наблюдава !![]()
Вие всички сте я виждали, тя играе главна роля във Властелина на ринговете като кула с червено око .![]()
Black Beauty написа:BangHead Човекът сериозно пита, защо не поговорим и ние по-сериозно? Какво усеща човек, на когото са му направили магия? Физически симптоми, като главоболие, замайване, разсеяност плюс настъпването на разни неблагоприятни за него събития? Що е то сигурен тест и има ли почва у нас?