Модератор: Nemezius
Aghora написа:Кажи точно какво искаш да знаеш за любовта?Задала си въпроса си твърде общо.
Aghora написа:Ясно,че си влюбена,но пак си задала въпроса си с "нещо за".Да не говорим,че си написала само 2-3 изречения,по които трудно мога да ти кажа нещо подробно.Дай и някакви имена и негова рождена дата.Дотук все пак:не,няма да сте дълго заедно,до 3 месеца или 3 седмици ще се разделите,макар че е добричък.Това обаче не бива да те стряска,още си твърде млада и хубавите неща в любовта ти предстоят в годините,които са пред теб.
Aghora написа:Ясно,че си влюбена,но пак си задала въпроса си с "нещо за".Да не говорим,че си написала само 2-3 изречения,по които трудно мога да ти кажа нещо подробно.Дай и някакви имена и негова рождена дата.Дотук все пак:не,няма да сте дълго заедно,до 3 месеца или 3 седмици ще се разделите,макар че е добричък.Това обаче не бива да те стряска,още си твърде млада и хубавите неща в любовта ти предстоят в годините,които са пред теб.
Ami tova e forum za vuprosi no OK 6tom ti pre4a 6te pi6a LSEli написа:Предлагам да се изясните с ЛС, защото това наистина не е сайта на канал 2001!
Aghora написа:Да,Immortality,не си объркала форума,този форум е за въпроси.Но така е,който може - помага,който не може - критикува.Това се казва професионализъм ;)
Aghora написа:Immortality,някои потребители в момента не могат да получават ЛС,затова и не си получила отговора ми.Предполагам,че скоро някой от админите ще коригира това,тъй като в ICQ се получава натоварване,а и не ми е възможно да съм толкова бърза с отговорите,както и непрекъснато да съм он-лайн.Все пак имам и други ангажименти. ;)
Към NAT:Добре е,че си ми написала имената и рождените дати,така ме улесняваш.Ще имаш връзка с този човек,симпатиите ви са взаимни,така че можеш спокойно да действаш. ;) Но имай предвид,че приятелите му не са свестни,и ще имаш малко проблеми по отношение на тях.В момента обаче е е по-важно да оправиш отношенията си с майка си.
Aghora написа:Да,Immortality,не си объркала форума,този форум е за въпроси.Но така е,който може - помага,който не може - критикува.Това се казва професионализъм ;)
Aghora написа:Ели,не се пали толкова ;) Момичето искаше да попита за свой проблем - не виждам нищо лошо в това.Колкото до "професионализма":в случая нямах предвид своя,погрешно си ме разбрала.А иначе те разбирам напълно - едно от правилата е:"Подлагай всичко на съмнение" ;)