Lubov

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Immortality » 03 Май 2005, 18:42

Ot mnogo otdavna 4eta vuv va6iqt forum mnogo mi haresva!6te vi pomolq da mi kajete ne6to za lubovta!Rodena sum na 06.11.1991 molqvi se!OBI4AM VI! icon_blowkiss :grin:
Immortality

Мнениеот AZA » 03 Май 2005, 19:43

ne 4e neshto , ama tva mi prozvu4a kat obajdane v kanal 3 , predavaneto Pentagrama ... samo kydeto ti idva bezplatno , a ne e impulsen telefon .... tz tz tz tz ... :?
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Aghora » 03 Май 2005, 20:21

Кажи точно какво искаш да знаеш за любовта?Задала си въпроса си твърде общо.
Аватар
Aghora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Immortality » 04 Май 2005, 16:00

Aghora написа:Кажи точно какво искаш да знаеш за любовта?Задала си въпроса си твърде общо.

NE6to za lubovta za napred!Kakvo 6te se slu4i 6te buda li dulgo vreme s 4oveka s kogoto sum sega?Blagodarq
Аватар
Immortality

Мнениеот Aghora » 04 Май 2005, 16:34

Ясно,че си влюбена,но пак си задала въпроса си с "нещо за".Да не говорим,че си написала само 2-3 изречения,по които трудно мога да ти кажа нещо подробно.Дай и някакви имена и негова рождена дата.Дотук все пак:не,няма да сте дълго заедно,до 3 месеца или 3 седмици ще се разделите,макар че е добричък.Това обаче не бива да те стряска,още си твърде млада и хубавите неща в любовта ти предстоят в годините,които са пред теб.
Аватар
Aghora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Immortality » 04 Май 2005, 18:40

Aghora написа:Ясно,че си влюбена,но пак си задала въпроса си с "нещо за".Да не говорим,че си написала само 2-3 изречения,по които трудно мога да ти кажа нещо подробно.Дай и някакви имена и негова рождена дата.Дотук все пак:не,няма да сте дълго заедно,до 3 месеца или 3 седмици ще се разделите,макар че е добричък.Това обаче не бива да те стряска,още си твърде млада и хубавите неща в любовта ти предстоят в годините,които са пред теб.

Ami imeto mu e radoslav toi e 1990 godina avgust mesec za datata ne sa se6tam!
Аватар
Immortality

Мнениеот Immortality » 04 Май 2005, 18:43

Aghora написа:Ясно,че си влюбена,но пак си задала въпроса си с "нещо за".Да не говорим,че си написала само 2-3 изречения,по които трудно мога да ти кажа нещо подробно.Дай и някакви имена и негова рождена дата.Дотук все пак:не,няма да сте дълго заедно,до 3 месеца или 3 седмици ще се разделите,макар че е добричък.Това обаче не бива да те стряска,още си твърде млада и хубавите неща в любовта ти предстоят в годините,които са пред теб.

Ама то от 3 седмици и 3 месеца голяма разлика!Ами да позна че е добричък!Нещо по горните данни ще ми дадеш ли!Какво ще ни раздели?За в бъдеще след тази раздяла ще тръгнем ли пак?
Аватар
Immortality

Мнениеот EliKarim » 04 Май 2005, 22:02

Предлагам да се изясните с ЛС, защото това наистина не е сайта на канал 2001!
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот heress » 05 Май 2005, 09:37

Ели напълно те подкрепям
show me the power of darkness(:(((:<-
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Immortality » 05 Май 2005, 10:45

Eli написа:Предлагам да се изясните с ЛС, защото това наистина не е сайта на канал 2001!
Ami tova e forum za vuprosi no OK 6tom ti pre4a 6te pi6a LS
Аватар
Immortality

Мнениеот Aghora » 05 Май 2005, 11:33

Да,Immortality,не си объркала форума,този форум е за въпроси.Но така е,който може - помага,който не може - критикува. :? Това се казва професионализъм ;)
Аватар
Aghora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Immortality » 05 Май 2005, 13:50

Aghora написа:Да,Immortality,не си объркала форума,този форум е за въпроси.Но така е,който може - помага,който не може - критикува. :? Това се казва професионализъм ;)

Ami pogledni si LS icon_color !I az taka si mislq kato tebe,no poneje sum nova i se suglasqvam :grin:
Аватар
Immortality

Мнениеот Aghora » 05 Май 2005, 14:40

Immortality,някои потребители в момента не могат да получават ЛС,затова и не си получила отговора ми.Предполагам,че скоро някой от админите ще коригира това,тъй като в ICQ се получава натоварване,а и не ми е възможно да съм толкова бърза с отговорите,както и непрекъснато да съм он-лайн.Все пак имам и други ангажименти. ;)

Към NAT:Добре е,че си ми написала имената и рождените дати,така ме улесняваш.Ще имаш връзка с този човек,симпатиите ви са взаимни,така че можеш спокойно да действаш. ;) Но имай предвид,че приятелите му не са свестни,и ще имаш малко проблеми по отношение на тях.В момента обаче е е по-важно да оправиш отношенията си с майка си.
Аватар
Aghora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Immortality » 05 Май 2005, 16:06

Aghora написа:Immortality,някои потребители в момента не могат да получават ЛС,затова и не си получила отговора ми.Предполагам,че скоро някой от админите ще коригира това,тъй като в ICQ се получава натоварване,а и не ми е възможно да съм толкова бърза с отговорите,както и непрекъснато да съм он-лайн.Все пак имам и други ангажименти. ;)

Към NAT:Добре е,че си ми написала имената и рождените дати,така ме улесняваш.Ще имаш връзка с този човек,симпатиите ви са взаимни,така че можеш спокойно да действаш. ;) Но имай предвид,че приятелите му не са свестни,и ще имаш малко проблеми по отношение на тях.В момента обаче е е по-важно да оправиш отношенията си с майка си.

Ami ti vliza6 li vuv 4ata!Ako vliza6 az sum tam sus nika girlpower vuv kanal #sofia 6te te 4akam icon_color
Аватар
Immortality

Мнениеот EliKarim » 05 Май 2005, 18:53

Aghora написа:Да,Immortality,не си объркала форума,този форум е за въпроси.Но така е,който може - помага,който не може - критикува. :? Това се казва професионализъм ;)

Aghora, никой не е длъжен да помага и още повече да чете личните проблеми на някой. Затова са личните съобщения. Ако искаш да помогнеш и ако естествено можеш да направиш това "професионално" - действай.
Аз лично мисля, че на показ трябва да са тези въпроси и проблеми, които биха засетнали всички, а не кой кога е роден и кой колко обичал еди кой си...и такива. За какъв професионализъм говорим ако ще оплескваме форума с любовни мелодрами?!
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Aghora » 05 Май 2005, 20:09

Ели,не се пали толкова ;) Момичето искаше да попита за свой проблем - не виждам нищо лошо в това.Колкото до "професионализма":в случая нямах предвид своя,погрешно си ме разбрала.А иначе те разбирам напълно - едно от правилата е:"Подлагай всичко на съмнение" ;)
Аватар
Aghora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Immortality » 06 Май 2005, 14:41

Aghora написа:Ели,не се пали толкова ;) Момичето искаше да попита за свой проблем - не виждам нищо лошо в това.Колкото до "професионализма":в случая нямах предвид своя,погрешно си ме разбрала.А иначе те разбирам напълно - едно от правилата е:"Подлагай всичко на съмнение" ;)

Sladur4e haide molqte da mi napi6e6 maila si ili vlez vuv 4ata po-gore pi6e kude icon_color
Аватар
Immortality

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор