Прегледах форума и намерих темата, която ми трябваше , а именно картите на мадам Ленорман. Прекрасни подредби, но по-скоро ме интересува значението на картите в комбинации или ако на някого му се намира в нет вариант книгата ;)
Благодаря ви.
Модератор: Cath
ilusia написа:Благодаря ти много
НО аз знам, че е много важно комбинацията, в която се намират определените карти и... да разбира се не очаквам някой да вземе да ми пише за всяка карта с останалите значения, но ако има книгата или някаква подобна информация из он лайн библиотеките или пък скенер под ръка![]()
![]()
ilusia написа:Ами
първо avanabil много ти благодаря за хубавата информация
второ Secret_name_ благодаря за отзоваването, ако имаш възможност да сканираш книгата би било чудесно)) Харесват ми картите и опитвам да ги изуча
)) Най-силно ме интересуват значенията на картите в комбинации с останалите карти, но не мога да искам да си гуши времето с преписване на толкова подробна информация
))
ilusia написа:Няма проблем, че е на руски ;) Схващам го криво ляво ... амане е тва дето искам , но мерси
![]()
Сега ако може да си позволя един въпрос...
Попитах за един изпит ама.. нещо що ми излиза всичко друго но не и въпроса за изпита, Къща, Ключ, Пръстен, ездача. Отдолу Мишки, детелина, птици, лилии, 3 та колона писмо, парк, дамата, книга...
Първи ред :
Дейността и усилията ще са успешни. Дори ситуацията да изглежда неприятна, ще се появи удобен случай, който ще я поправи.
Сполука в начинанията и замислите. Постигане на поставените цели. Вдясно от ключа, означава щастлив брак, сносен и охолен живот ( в случая е в ДЯСНО ) Добри вести отдалеч. Възможно е от хора, намиращи се в чужбина. Добро предзнаменование и благоприятни перспективи.
Втори ред :
Мишки Кражба. Грабеж. Загуби. Ако картата е далече от ключа, тогава загубите са безвъзвратни. Ако е близо до ключа – има вероятност загубите да се компенсират или върнат. ( мен ми се струват близко до ключа) Детелина Сполука и успех. Неуспехът и тъгата са към своя край. ПТИЦИ: Трудности. Краткосрочни неуспехи. Проблемите не са продължителни, но изискват намеса и намиране на решение. Ако тази карта е далече от ключа, тогава е възможно и неочаквано кратко пътешествие.
ЛИЛИИ: Картата символизира щастлив, спокоен и добродетелен живот. Ако е в близост до ключа, тогава перспективите и плановете са добри.
Трети ти ред.
ПИСМО: Известие отдалече. Ако околните карти са неблагоприятни, тогава информацията ще е неприятна и тревожна.
ГРАДИНА: На предстояща среща ще имате запознанство с човек, с когото ще установите ново, постоянно и предано приятелство.
АМА: Вторият ключ – тази, на която се гадае – приятелка, жена, която гадае на себе си.
КНИГА: Скоро ще научите тайна, предизвикваща тъга, печал и бедствие. Отново зависи от околните карти - ако са неблагоприятни, тогава тайната ще е съсипваща. Ако картата е близо до ключа, тогава танйта ще е благоприятна и важна.
Та бих била благодарна за мако помощ. За пръв път питам за себе си а и май е първото ми самостоятелно гледане с тези карти До сега съм използвала Дюрер, обикновеното най-разпространено таро и таро на търсещия. Тези на Мадам Ленорманд най-ми допадат макар със всички да имах ясни резулатати но малко отвлечени. Ако не ви е проблем малко насока да дадете ))