Не знам как да опиша това, което ми се случва... Преди няколко години чух че родът ми е прокълнат, в началото си казах че това са бабини девитини, но с течение на времето всичко започна да се случва... всичко...
Преди много години, когато все още не съм бил роден, една от внучките на пра-баба ми (от другата линия) забременяла много млада и се омъжила също така, по някакви причини те двете се скарали, тук не мога да кажа защо. Пра-баба ми я проклела всички те деца да са дъщери и всичките да свършат така като нея. И точно така стана всичките забременяха рано, омъжиха се рано и починаха млади също като нея. Тя от своя страна прокелеа (още приживе) пра-баба ми (и нейна баба) да доживее до 104 години и никой да няма да я гледа, всички около нея да измрат или да избягат надалеч. И това се случва, родът ми чезне преди години част от него замина в чужбина, тези които останаха тук, в България един по един умират, всички от болести, всички ужасни... всички нелечими. Бройката на гробовете вече наближава 10... Ако това е някакъв вид проклятие или имам магия или както се нарича... как това може да стане ясно... как може да бъде спряно ако е вярно... защото повярвайте ми вече си мисля, че е вярно прекалено много се струпва... прекалено много е за мен...