Проклятие? Прокълнат ли съм?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Vokial » 01 Апр 2008, 19:21

Не знам как да опиша това, което ми се случва... Преди няколко години чух че родът ми е прокълнат, в началото си казах че това са бабини девитини, но с течение на времето всичко започна да се случва... всичко...

Преди много години, когато все още не съм бил роден, една от внучките на пра-баба ми (от другата линия) забременяла много млада и се омъжила също така, по някакви причини те двете се скарали, тук не мога да кажа защо. Пра-баба ми я проклела всички те деца да са дъщери и всичките да свършат така като нея. И точно така стана всичките забременяха рано, омъжиха се рано и починаха млади също като нея. Тя от своя страна прокелеа (още приживе) пра-баба ми (и нейна баба) да доживее до 104 години и никой да няма да я гледа, всички около нея да измрат или да избягат надалеч. И това се случва, родът ми чезне преди години част от него замина в чужбина, тези които останаха тук, в България един по един умират, всички от болести, всички ужасни... всички нелечими. Бройката на гробовете вече наближава 10... Ако това е някакъв вид проклятие или имам магия или както се нарича... как това може да стане ясно... как може да бъде спряно ако е вярно... защото повярвайте ми вече си мисля, че е вярно прекалено много се струпва... прекалено много е за мен...
Аватар
Vokial

Мнениеот Black » 01 Апр 2008, 19:49

Ти си момче,не момиче...дори да има проклятие може би не те е засегнало.Иначе такива проклятия между близки роднини са много силни.Според мен е най добре да се обърнеш към специалист(екстрасенс,ясновидец,ходжа,гледачка,врачказнахар или както както и да го знаеш стига да не е самозванец измамник)
Аватар
Black
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 01 Апр 2008, 21:28

Vokial написа:Не знам как да опиша това, което ми се случва... Преди няколко години чух че родът ми е прокълнат, в началото си казах че това са бабини девитини, но с течение на времето всичко започна да се случва... всичко...

Преди много години, когато все още не съм бил роден, една от внучките на пра-баба ми (от другата линия) забременяла много млада и се омъжила също така, по някакви причини те двете се скарали, тук не мога да кажа защо. Пра-баба ми я проклела всички те деца да са дъщери и всичките да свършат така като нея. И точно така стана всичките забременяха рано, омъжиха се рано и починаха млади също като нея. Тя от своя страна прокелеа (още приживе) пра-баба ми (и нейна баба) да доживее до 104 години и никой да няма да я гледа, всички около нея да измрат или да избягат надалеч. И това се случва, родът ми чезне преди години част от него замина в чужбина, тези които останаха тук, в България един по един умират, всички от болести, всички ужасни... всички нелечими. Бройката на гробовете вече наближава 10... Ако това е някакъв вид проклятие или имам магия или както се нарича... как това може да стане ясно... как може да бъде спряно ако е вярно... защото повярвайте ми вече си мисля, че е вярно прекалено много се струпва... прекалено много е за мен...

Образно казано проклятието е вид програма, която въздейства върху информационно-полевите структури на организма. Това е зашифрована информация, която се предава по генетичен път.
Проблемът възниква от това, да се дешифрира алгоритъма, по който действа тази програма. Ако това се направи, вероятността за снемане на родовото проклятие е 100-процентова.
Това е нещо подобно на положителните и отрицателни числа в математиката, чийто сбор е нула - обаче при снемането на проклятие, трябва да се намери точната смислова единица, която е способна да унищожи тази, на проклятието.
Наиситна е важно в случая да се обърнеш към специалист в тази насока, защото в противен случай има опасност върху вече заложената унищожителна информационна структура да се насложи и друга, неправилно интерпретирана и поразиите да не свършат.
Пък и няма гаранция, че утре той /потърпевшият/ няма да има дъщеря, която да стане по-нататъшен носител на проклятието.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот Black » 01 Апр 2008, 22:17

Така е,вярно е всичко коео написа.Но това ,че е момче е един вид успокоително,което не означава,че не трябва да вземе мерки.А е най-добре според мен да се обърне към специалист защото така е трудно ако не и невъзможно да се анализира кодираната отрицателна инфорнация.Не е направена и от спецалист ,което предполага ,че вълната на отрицателното излъчване е с високи стойности,трудно би се прихванала.С други думи маипулация за неутрализиране на въздействието направена от аматьор не само ,че може да не помогне а може дори и да влоши нещата.
Аватар
Black
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот galina_dim » 01 Апр 2008, 22:17

Искам само за успокоение да ти кажа, че ако седва да броя от пра-пра баба ми насам, гробовете в моя род надминават твоята бройка в пъти.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот mandragorko » 01 Апр 2008, 22:37

galina_dim написа:Искам само за успокоение да ти кажа, че ако седва да броя от пра-пра баба ми насам, гробовете в моя род надминават твоята бройка в пъти.

...относно проклятията или само към смъртните случаи е коментара Галке,снисхождение мила,снисхождение прояви...
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот Vokial » 02 Апр 2008, 07:29

Може би има леко разминаване в първият ми пост, искам само да уточня, че аз съм от страната на рода ми, която е проклета да измре преди пра-баба ми да навърши 104 години, другия клон на рода, чиито дъщери са проклети, от както клетвата е хвърлена на тях, наистина се раждат само дъщери и всички свършват както тази моя роднина от другата страна, проклета някога (родът и е почти прекъснат). Така че може би и аз съм засегнат, ако такова нещо има. Преблемът е че аз не искам да спасявам себе си искам да спася останалите, защото това не е нормално, всичко се случва прекалено изведнъж и на един път за прекалено кратък периот от време. Отделно че забелязвам някаква не знам... система? Но все повече се убеждавам че има нещо.

И какво значи да намежиш заровено яйце в гробът на някого?
Аватар
Vokial

Мнениеот Vokial » 02 Апр 2008, 07:40

galina_dim написа:Искам само за успокоение да ти кажа, че ако седва да броя от пра-пра баба ми насам, гробовете в моя род надминават твоята бройка в пъти.

Разбирам, но вече не мога да си го обясня по друг начин. То е като закономерност, Пра-баба ми има две дъщери, дъщярята на едната от тях е проклетата, тя имаше само дъщери, те имаха само дъщери и всички починаха и свършиха по същия начин.

От моя страна на рода пра-баба ми е вече стара, всички около нея умират, който си е отишъл на дълеко из чужбина живее. Който е тук, близо, умира. Още тогава с разни съвпадения, започнах да си мисля че е възможно, но след като разбрах за тези клетви съвсем си го мисля вече...
Аватар
Vokial

Мнениеот Anuel » 02 Апр 2008, 13:41

Взето от БГ Вещици
http://www.bgwitches.hit.bg/rituals.htm

Заклинание на Папа Лъв за разваляне на магия и снемане на проклятие

Макар,че това заклинание е много кратко,то съдържа според мнението на вещите хора голяма магическа сила.Тя е способна да развали и снеме проклятието от всеки човек,както и да го пази от нещастие.

Сасгарот+Афонидос+Палация+Урат+Кондион+Ламакрон+Яндон+Аргагон+Аламар+Бургасис вениат Серебани.

Кръстчето след всяка дума показва,че след произнасянето й човек трябва да се прекръсти и да се помоли.

Мой комент: действа си чудесно и без да се молиш само като се прекръстваш !
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arhimikus » 02 Апр 2008, 13:49

Подкрепям Ануел за това заклинание, при мен е действало безотказно, когато съм имал малки неприятности. Но за твоят случай не знам дали ще помогне.
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот avanabil » 02 Апр 2008, 14:00

Arhimikus написа:Подкрепям Ануел за това заклинание, при мен е действало безотказно, когато съм имал малки неприятности. Но за твоят случай не знам дали ще помогне.

Arhimikus, съгласна съм с теб - заклинанието е действащо, но мисля, че емоционалното състояние на потърпевшия едва ли подходящо, за да се справи със ситуацията сам. Още повече, че тук става въпрос за проклятие, което се наслагва през поколенията.....
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот Black » 02 Апр 2008, 14:21

В случея трябва да с прекъсне веригата,трябва да се неутрализира проклятието на целия род.Освен това ако наистиа е намерено яйце в гроба на роднина значи проклятието допълнително е подклаждано и усилвано поне веднъж,но мисля ,че дори повече...Едва ли ще успее сам да се справи правилно да подходи
Аватар
Black
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ultramarin » 02 Апр 2008, 15:40

Учили са ме, че с родовите могии има два начина за справяне:

1. разваляне
2. надрастване

Развавянето е добро, но има риска да си навлечет пак същия проблем, или някой следващ човек в рода да си "уреди" чрез действията си да го прокълнат отново! Въпреки това, силно се препоръчва да се направи едно разваляне на магията от запознат със съответната техника човек. Освен това, има някъкъв шанс това да реши проблема завинаги. Мен лично са ме учили на една ритуално-ментална магия за такива случаи, действаща на принципа на подобието и "разплитането"... интересна е, но така и не успях да у приложа качествено. Моят род също има проклятие, хехе, успях да го сваля от няколко уздънки на рода, но в някои клонове си остана, включително и върху моя клон(този на баща ми), най-вече защото родителите ми отказаха съдействие, а както е добре известно на всеки маг - насила хубост не става. Въпреки това не се притеснявам, голема работа - едно проклятие...

Надрастването на едно проклятие(и не само на проклятие), е нещо като техния-панацея за определен клас магически проблеми. Състои се в това да разберете ВСИЧКО за съответнот проклятие и чрез конвенционални действия да саботирате действието му... ако знам че действа в тези и тези ситуации, и че прави така и така, то е достътъчно съвсеееееееееем мааааалко вниманиие и нигота няма да има шанса да се прояви... а в последствие, с още няколко трика от подобен вид, може да направите така, че да не се предава след вас... грубо казано за да прекъснете връзката, трябва да създадете нов род(без значение дали сте мъж или жена, и дали имате братя и сестри). Не е лесно, но става :) аз го направих, значи и други могат...
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот Nemezius » 03 Апр 2008, 06:24

Arhimikus написа:Подкрепям Ануел за това заклинание, при мен е действало безотказно, когато съм имал малки неприятности. Но за твоят случай не знам дали ще помогне.

А аз мга да ти го кажа със сигурност, братко- няма да помогне. Това "заклинанийце" по-горе действа с/иу по-слабите такива, но не и с/у родови проклятия- за тях се искам много повече от произнасяне на защотно/обрзсилващо заклинание.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот stanislava » 03 Апр 2008, 10:53

Намереното яйце в гроба говори,че някой се опитва да избегне проклятието-вместо той в гроба-слага яйце.
Прабабата на колко години е.
Молила ли е до момента Бог да и прости тежките клетви които е изрекла?
Молила ли е да си отиде от този свят-според това което и е дадено като време от Бог,а не според проклятието.Разкайвала ли се е до сега?
Ако не е,добре е да го направи.Иначе,питащия да се моли от цялата си душа,беззаконията на неговите близки да бъдат опростени и чак тогава да се премине към сваляне на проклятието.
Трябва да си сигурен,че прабаба ти иска да си отиде според това което и е дадено,ако се сваля без нейно желание,може да се стигне до това бумеранга да я застигне,но пък ти ще носиш моралната отговорност за това което става.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Vokial » 04 Апр 2008, 17:47

Разкайвала ли се е до сега?

Мисля че да.

създадете нов род

Това не мисля че го разбирам точно.

От това което изчетох тук, започвам да си мисля, че от двете клетви само едната е родово проклятие. Пра-баба ми я хвурля на внучката си, като проклина с нея и всичките и наследнички. Но аз не съм от рода на тази внучка, тоест това проклятие не ме засяга. Същата тази внучка проклина пра-баба ми, но проклина нея, и от там тези които са около нея (така да се каже) да замината на някъде или да починат, докато накрая тя остане напълно сама. Тоест това не се предава по наследство, значи ли това че проклятието (което явно хваща хората около пра-баба ми) не е родово, о просто обикновена клетва и нещата стоят поне мако по просто?

Може би единственият проблем е че човекът хвърлил клетвата на пра-баба ми не е между живите (както споменах преди), тоест той днес не може да се разкае.

Ако това е така, значи ли това че заклинанието на папа Лъв ще помогне? Макар че явно ще потърся някой вещ в тия работи скоро време.
Аватар
Vokial

Мнениеот avanabil » 04 Апр 2008, 19:37

Vokial написа:
Разкайвала ли се е до сега?

Мисля че да.

създадете нов род

Това не мисля че го разбирам точно.

От това което изчетох тук, започвам да си мисля, че от двете клетви само едната е родово проклятие. Пра-баба ми я хвурля на внучката си, като проклина с нея и всичките и наследнички. Но аз не съм от рода на тази внучка, тоест това проклятие не ме засяга. Същата тази внучка проклина пра-баба ми, но проклина нея, и от там тези които са около нея (така да се каже) да замината на някъде или да починат, докато накрая тя остане напълно сама. Тоест това не се предава по наследство, значи ли това че проклятието (което явно хваща хората около пра-баба ми) не е родово, о просто обикновена клетва и нещата стоят поне мако по просто?

Може би единственият проблем е че човекът хвърлил клетвата на пра-баба ми не е между живите (както споменах преди), тоест той днес не може да се разкае.

Ако това е така, значи ли това че заклинанието на папа Лъв ще помогне? Макар че явно ще потърся някой вещ в тия работи скоро време.

Замисли се какъв е механизма на прошката и разкаянието за извършените действия. Да, ако този същия човек, /проклинащия/ би се разкаял, тогава вие вероятно бихте му простили. Защо си мислиш, че можеш да простиш на някой, само ако се е разкаял. Прости му с цялото си съзнание и с цялата си искреност дори сега.
Междудругото има и такива начини за премахване на енергийни въздействия, направени от страна на хора, които вече не са между живите. Има един ритуал, при който се спазва 14-дневен "черен" пост, а след това на гроба на мъртвия се отнася храна, палят се свещи и всичко това се прави с идеята, че му прощаваш....
Аватар
avanabil
Модератор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор