Не претендирам, че това важи за всички, но ще споделя личния си опит. Научих значението на арканите, и взех една програма, сканирах дребни неща ден два напред. Пълен провал!
Обаче си купих колода и я осветих, изведнъж всичко се промени 100% точност, проверявал съм какви ли не дреболии и винаги резултата е 100%.
Реших да си улесня малко нещата (не мога в рейса да хвърлям таро я) и създадох аналог между таро и хронометъра на часовника - 00=глупака, 01=магьосника итн до 77, 78=глупака обърната и така до 99. Фактически при това положение само големите аркани могат да бъдат прави или обърнати. Резултат пак 100%.
Но защо с програмата, която разбърква случайно арканите не стана нищо???!!! Моето обяснение е, че ако гадателя знае алгоритъма на програмата и значението на картите ще се получи, както аз знам алгоритъма на хронометъра 1 секунда разделена на 100. Когато хвърлям карти явно, че ПОДСЪЗНАТЕЛНО ЗНАМ КОЯ КЪДЕ Е, и подсъзнанието знаейки нещата, за които съзнанието ми пита изважда точно тези или тази аркана, която отговаря на реалността. Но това няма да стане ако подсъзнанието няма идея за алгоритъма на разбъркване...
Междодругото снимал съм колодата на Златна Зора - тази която вече я няма на пазара. Ако някой я иска може да си я дръпне от
http://web.hit.bg/wolf/Cards.rar 8MB