Съжалявам за темата,ако на мнозина им се струва глупава!
Модератор: Nemezius
Значи хората да ме тъпчат и аз да мълча.... Да ме обиждат ,да налитат на бой и аз да мълча?!mandragorko написа:...Venus се е изказала достатъчно ясно и точно...мълчанието е силно оръжие...срещу много неща...
puntina написа:Значи хората да ме тъпчат и аз да мълча.... Да ме обиждат ,да налитат на бой и аз да мълча?!
ZefaS има още да растеш ;) (нищо лично) .Не може някой да те издразни и да тръгнеш да се саморазправяш....дразнят ме циганите ,турците,чалгарите,металите,пенсионерите и т.н. половин Бг ZefaS трябва ли да избия всички ,че да не ме дразнят....
BallFace написа:venus, не е така.В момента, в който тези хора видят, че си по-слаб човек, по-притеснителен и те започват да те мачкат и да те тъпчат.По този начин те си избиват комплексите в повечето случай.Много пъти съм патил от такива хора!
puntina написа:Попринцип винаги мога да му затворя с думички,ама няма ли някакъв магически метод,дето набързо да му секне думите,одеве си имах проблем с един от съседите ,за глупости,напсува ме,а на такива,които ми говорят на "селянко" и "ма" -"Софиянци" ги обичам много,предупредих го да си няма проблеми наистина,но все пак,няма ли някакъв вид защита с/у такива "хора" или пък на бързо да му секна думките...Надявам се да има,знам,че не всичко се оправя с магия,но понякога...
ми идва малко в повечко нелепото държание на "гражданите" ...чакам вашите съвети или предложения,какво да направя!
Съжалявам за темата,ако на мнозина им се струва глупава!
~Talyn~ написа:Venus,моите извинения,ама ти излизала ли си навън???!!! В днешно време сякакви ги има! И някой,повярвай,си го заслужават. Мисля,че тя(puntina) си го каза много ясно и ако искаше съвети щеше да помоли! Много е гадно ти да искаш действие,а хората да ти казват за кармата и как щяло да ти се върне тъпкано или тройно...Затова без повече "Ама недей така" ; "Поговори с него,може да те остави на мира" ; "не ги забелязвай и те ще те оставят..."(той ще ме рита,ще ме псува,ще ме плюе и аз ще му се усмихвам...) ; "Като види че си слаб и той ще те остави(ех че добра душица...)" - мога да го оспоря,че точно тогава,когато види че се поддаваш,ще те тъпче за да му станеш нещо като роб,да се страхуваш от него и да му се подчиняваш.НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН!!! Затова по-добре да не даваме повече коментари,а който има нещо да казва по темата(действие,а не говорене) да каже!
Точно така! Но недей да мълчиш ВЪНШНО, мълчи вътрешно ;) Външно може и да вкараш някоя ответна реплика, въпреки че е силно непрепоръчително - действа изкушаващо и можеш да си изпатиш още повече.Значи хората да ме тъпчат и аз да мълча.... Да ме обиждат ,да налитат на бой и аз да мълча?!
heress написа:Има една приказка
--.>Бий за да те уважават
Разберете го най-сетне и стига пълнихте с глупости на момичето главата. Силните продължават, слабите не. Погледнете живота наоколо, ако спреш с борбата и оставиш да те смачкат... До тук си!
Просяшката не ти мърда...