вече ми идва в повече..

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот destiny » 11 Апр 2008, 07:59

Здравейте на всички..Искам да ми дадете някакъв съвет какво подяволите да направя.Някъде от половин година насам живота ми се преобърна без ясна причина.Изведнъж се появиха проблеми със здравето ми,за които нямаше и помен преди.Привтяля ми,с който живеем заедно претърпя операция,счупи си ръката,преживя катастрофа-и това само за 2 месеца!Пред мен пък се срути една сграда,на следващата седмица едва не ме блъсна кола докато пресичам на зелен сфетофар!...Двамата започнахме да се караме ужасно много,дори за най-малкото нещо,а имахме толкова хармонична и хубава връзка..:(..Моля ви,дайте ми съвет как да постъпя!
Благодаря на всички,които ще пишат!
Хубав ден
Аватар
destiny

Мнениеот venus » 11 Апр 2008, 08:08

Когато започнат да се появяват проблеми по този начин, това най-често означава, че хората вървят в неправилна посока и е време да го разберат, да спрат, да се замислят... и да сменят посоката :)
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот firen » 11 Апр 2008, 08:32

За да пишеш във окултистки форум, допускаш, че има вероятност от енергийна намеса срещу теб. Искам само да те предупредя, че ако си внушиш, че имаш магия, нищо-чудно да се появи такава. Като начало помисли дали имаш врагове които са способни да стигнат до магически намеси срещу теб. Ако нямаш такива, venus правилно ти посочи пътя. И не си внушавай излишно подобни мисли, защото само ти вредят.
Успех! :wink:
Аватар
firen
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Anuel » 11 Апр 2008, 10:34

Аз съм нов в този форум, но ми се струва, че имате направена турска магия (муска) - мога да усещам магиите от разстояние,а моите сервитори могат да развалят до известна степен магии като това също става от разстояние, достатъчен е Вашият постинг.
Задал съм неутрализация на муската (ако съм прав) завинаги.
Черната серия в живота Ви би трябвало да спре постепенно, но развалянето на магия не е индулгенция за успешен бъдещ живот, искам правилно да бъда разбран.
Така например караниците с приятеля Ви би трябвало да спрат също така постепенно, но лошия спомен от тях ще си остане жив, като от Вас двамата зависи какво ще Ви е бъдещето.
Развалянето на една магия вкл.от разстояние не Ви създава имунитет срещу бъдещи въздействия, ако искате да не Ви влияят магии направете си някаква защита и за двамата: има пасивни и активни защити.
Ако съм прав и наистина имате недробожелател, който се е решил на такава крайна стъпка да поръча магия срещу Вас, то е редно да не стоите със скръстени ръце и да похарчите малко пари, за да се защитите за в бъдеще.
Мислете позитивно, нещата не са страшни въобще, само нашито съзнание ги прави такива
icon_flowerface
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот destiny » 11 Апр 2008, 11:18

Благодаря на всички icon_flowerface !Да,прави сте,че то бъдещето си зависи от нас-все пак живота е такъв,какъвто приемеш,че е.Психирала съм се до известна степен,защото никога преди не съм изпадала в такава дупка.Опитвам се всячески да пречиствам съзнанието си от натрапчиви мисли...Anuel,благодаря за помощта!Изключително съм благодарна на всички за подкрепата.Знаете,че понякога човек има нужда да сподели,а аз няма на кой :roll: В интерес на истината има човек,който вероятно би искал да ми навреди-преди живеех с една чофка,която си е чист енергиен вампир.Когато вече й казах,че се изнасям,тя започна да ми вгорчава живота.Не ми позволи да взема по-голяма част от личните ми вещи,покри се и така и не я открих.Последния път когато я видях каза,че ще съжалявам,че съм се изнесла от апартамента й...В общи линии от тогава започнаха каръщините...
Пак благодаря на всички,че сте толкова мили! icon_angel
Аватар
destiny

Мнениеот firen » 11 Апр 2008, 11:54

В интерес на истината, енергийните вампири когато си намерят жертва, която е с силен енергиен поток желаят да си я смучат. Логично е, че след като се изнесеш тази възможност отпада. Възможно е да е причина това (естествено зависи от характера на човека). Аз не мога да ти помогна ако са ти повлияли чрез магия, но бих те посъветвал да мислиш по възможност по възможно най-позитивният начин. Ако някой друг може нека помогне в случая. Успех ти желая отново! :wink:
Аватар
firen
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот destiny » 11 Апр 2008, 13:47

Опитваме се да мислим максимално позитивно и вярваме,че нещата ще се подобрят.Venus е права,че трябва да сменим посоката.Ще се постараем.Пък и да имам магия-в крайна сметка когато човек отслабне психически действието става още по-силно..Ама ние сме печени копелета :P Благодаря за съветите и помощта!Хубав ден на всички и пак ще пиша развититето :wink:
Ако не знаеш къде да идеш,ела на себе си ;)
Аватар
destiny

Мнениеот ultramarin » 11 Апр 2008, 13:53

destiny... не е ли време да запалиш една свещичка за здраве и късмет? хммм, още египтяните са палили свещичка на Изида(Богородица) за закрила на дома и семейството...
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот ultramarin » 11 Апр 2008, 13:56

Аннуел... твоята слябост към турските магии вече я знаем. Моля те, говори само когато си СИГУРЕН в нещо, а не когато "ти се струва", и как така един сервитор разваля магия частично? Разваля я или не я развала в крайна сметка!?

destiny, като правиш глупости, ще си носиш последствията... аз също си имах проблеми с една човка, но от момента в който реших да се изнеса до изнасянето ми, минаха 7 часа! и никакви проблеми... ама трябва някой да помисли! като си знаела, че е чофка, да си действала по-умно! Но недей да обвиняваш хората, ако не си сигурна че са ти направили нещо!!! Виновен до доказване на противното, нали!? Освен това не всеки който ти вгорчава живота щото ги зарязваш е енергиен вампир!

firen, в крайна сметка в поста си какво точно каза? Ти виждал ли си енергийни вампири? Какво му е логичното, че изнасянето ще попречи на вамчпира??? Баща ми когато пострада от един такъв, над година "тръгваше", но все се връщаше обратно, за да "правят бизнес"... една сделка за цял година направиха, и то на загуба... 12 месеца... 12 опита да си тръгне, да забрави и за човека и за предприятието и за всичко... но все се връщаше! Така че един ИСТИНСКИ ВАМПИР няма да си мръдне пръста за да ви отблъсне, той просто ще се усмихне и ще каже "щом така си решил, добре, не те държа, върви си... до скоро"...

МОЛЯ ВИ, всички! Стига сте говорили за неща, които не сте преживели! Моля ви, говорете само от собствен опит! Измисляйки си, дори когато смятате че е ЛОГИЧНО!
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот destiny » 11 Апр 2008, 13:58

ultramarin,аз доста редовно ходя на църква.баща ми е иконописец и твърди,че след всички неща,които ни се случиха явно някой ни е пазил от фаталния край.но все пак отново ще отида,за да се помоля.гаранция няма да е излишно! icon_flowerface
Аватар
destiny

Мнениеот Elementor » 11 Апр 2008, 14:49

МОЛЯ ВИ, всички! Стига сте говорили за неща, които не сте преживели! Моля ви, говорете само от собствен опит! Измисляйки си, дори когато смятате че е ЛОГИЧНО!

Имаш право в голяма степен.... но едва ли винаги ще може личния опит да помогне - т.е не винаги може да се намери човек запознат с проблема и се налага да се "гадае" за причинителя.Пък и колкото повече решения за проблема се намерят има по-голям шанс за разрешаването му.
Моята практика е доказала следното - при направена магия /проклятие най-добре с него може да се справи самия човек. Защото отрицателния поток е свързан с него и той може да му въздейства най - силно. При тази ситуация ... доста по - рано би е трябвало да се потърси причината за проблема. Сега скоро няма да се взимат по-радиклани мерки, докато не се установи дали намесата на Anuel е дала ефект...

Какво можеш да направиш за момента:
- да измиеш огледалата в къщата със светена вода ( 3 дни подред и в точно определен един и същи час )
Докато го правиш казвай:
" Бягай от тук - живота ми не руши,
Бягай от тук - далеч от мен и от всички близки,
Мъсълта ми освободи и в забрава потъни...
С вода те гоня ... във вода те заключвам и в дълбока яма захвърлям! " ( 3 пъти )

След като измиеш гледай да не пада и капка по пода, вземи съдът с водата и го излей в канализацията ... като докато изсипваш кажи:
" Заповядвам ти - върви си ! "

Това е малък и лесен ритуал, който няма да направи никакви вреди... За максималната му ефективност преди да започнеш с миенето седни удобно в любимата ти поза. Спомни си всички хубави моменти и времето преди цялия кошмар да започне. Опитай се да възприемеш цялото нещастие като живо същество, което е неканен гост в живота ти. Мобилизирай желанието си за борба и подтисни всякакви странични емоции и мисли. Най - силното ти оръжие е волята ти - просто я използвай с пълния и потенциал.

Пиши за развитието на събитията и не спирай да мислиш позитивно!
Rion is here!
Аватар
Elementor
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ultramarin » 11 Апр 2008, 15:09

въпросът не е да ОТИДЕШ... всеки може да иде на църква.. освен това аз НЕ те карам да ходиш на цървка, даже ще ти кажа - спри да ходиш! важното е не ходенето, а Поклонението! докато не се изпълниш с дълбоко преклонение пред Духа, докато не се пропиеш от идеята, че има нещо по-велико от теб, полза няма от милард ходения на църква!

Казвам ти - спри да ходиш на църква! Казвам ти - запали свещ и помоли Великата Сила, наречена "Богородица, пазителка на дома и семейството"!
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот Anuel » 11 Апр 2008, 15:43

ultramarin написа:Аннуел... твоята слябост към турските магии вече я знаем. Моля те, говори само когато си СИГУРЕН в нещо, а не когато "ти се струва", и как така един сервитор разваля магия частично? Разваля я или не я развала в крайна сметка!?

destiny, като правиш глупости, ще си носиш последствията... аз също си имах проблеми с една човка, но от момента в който реших да се изнеса до изнасянето ми, минаха 7 часа! и никакви проблеми... ама трябва някой да помисли! като си знаела, че е чофка, да си действала по-умно! Но недей да обвиняваш хората, ако не си сигурна че са ти направили нещо!!! Виновен до доказване на противното, нали!? Освен това не всеки който ти вгорчава живота щото ги зарязваш е енергиен вампир!

firen, в крайна сметка в поста си какво точно каза? Ти виждал ли си енергийни вампири? Какво му е логичното, че изнасянето ще попречи на вамчпира??? Баща ми когато пострада от един такъв, над година "тръгваше", но все се връщаше обратно, за да "правят бизнес"... една сделка за цял година направиха, и то на загуба... 12 месеца... 12 опита да си тръгне, да забрави и за човека и за предприятието и за всичко... но все се връщаше! Така че един ИСТИНСКИ ВАМПИР няма да си мръдне пръста за да ви отблъсне, той просто ще се усмихне и ще каже "щом така си решил, добре, не те държа, върви си... до скоро"...

Здравей,
съзнавам, че това което казвам (за дистанционното усещане на "магическо" въздействие) е много спекулативно, от друга страна аз като лекар съм свикнал да употребявам уклончива форма докато не съм съвсем сигурен в диагнозата, понякога дори тя да е явна (както в случая) пак е желателно да се ползва (според мен) тази форма, за да не се товари пациента.
Нямаше смисъл да плаша излишно жената.
За сервиторите: неутрализацията на турските муски е почти мигновена и безвързвратна след идентифицирането им. Моите сервитори сканират хората със приблизителна скорост 8000-10 000 човека за 1 час за 1 сервитор, а имам над 1000 сервитора така, че в цялата страна можем да идентифицираме човек по минало действие за по-малко от 1 час.Както и да е.
За частичното разваляне на магията: когато пораженията са навлезли дълбоко в организма (както казват мангалите: магията ти е проникнала в кръвта) - в случая не е така, сервитора не навлиза в тялото на човека, защото не е коректно - поне така е зададено и тогава препоръчвам да се направи самоочистващ ритуал след неутрализацията на външното въздействие, което обикновено е пълно. За различните магии неутрализацията върви по различни начини: примерно за неутрализиране на проклятие понякога са нужни 3 седмици, вуду магията се неутрализира на"пулсове" в продължение на седмица. Тоест действието на сервиторите ми не така "могъщо" както ми се иска.
Понякога има обаче и неуспехи т.е. нямам 100% ефикасност.
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот destiny » 11 Апр 2008, 15:49

ultramarin,мисля,че не си ме разбрал съвсем правилно.никого не съм обвинявала-казах,че тя ВЕРОЯТНО е човекът,който би искал да ми попречи по някакъв начин.пределно ми е ясно,че вината си е моя.попарата си я сърбам.истина е,че ми беше страшно трудно да се отделя от нея-чувствах се зависима от присъствието й.като се сетя какви неща съм правила по нейна воля без да се замислям,ми иде да си хвърля един як бой.ама минало.виж,аз не вися в църквата постоянно.ходя веднъж на 2-3 седмици,за да се помоля.помага ми за позитивното мислене се чувствам някак си пo-чиста.elementor,благодаря за ритуалчето.ще го изпробвам и ще пиша.
Благодаря ви,че сте тук и пишете :wink:
Аватар
destiny

Мнениеот firen » 11 Апр 2008, 20:54

ultramarin, а ти защо прецени, че не говоря от личен опит ? В областта в която не съм запознат не коментирам, спокойно. На въпроса ти - не съм виждал енергиен вампир, но имам известни познания. А какво аз написах, вероятно не си го разбрал за да отговориш по този начин :)
От личен опит и наблюдения, съм забелязал, че всеки човек има различен енергиен заряд - при някои е по-силен, при други по-слаб. Специално за вампиризма, 5 минутно "източване" е достатъчни за 24 часова страхотна форма (ако "жертвата" е със силен енергиен поток). Има и други, които след източването им се чувстваш като боклук - вместо да си зареден, ти си още по-изтощен. Затова казах, че ако момичето е със силен енергиен поток, вероятно въпросната "чофка" както се изразихте не й е станало много приятно от това изнасяне... А относно взаимната зависимост, съм напълно съгласен, но очевидно във конкретния случай АКО ДОПУСНЕМ, че тази "чофка" е вампир, то тя не е успяла да я задържи и има вероятност да е прибегнала до магическа намеса... И като край да те питам, къде видя да съм писал някъде, че един ИСТИНСКИ ВАМПИР, би си мръднал пръста да те отблъсне, защото аз твърдях обратното от предният ми пост.
Както и да е...
Аватар
firen
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот firen » 11 Апр 2008, 20:57

А относно църквата и паленето на свещ, нали знаеш, че не всички за вярващи. Има и атеисти и бройката им не е малка. За радост момичето не е измежду тях :)
Аватар
firen
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ultramarin » 12 Апр 2008, 17:09

хех, аз също съм атеист, в интерес на истината... но каква е връзката с религията и егрегора за който споменах? аз не виждам такава! в егерегорите не се вярва, егрегорите се ползват по предназначение... искренноста не е вяра, тя е просто инструмент за получаване на достъп до Силата, начин да я убедиш да ти служи :)
Аватар
ultramarin
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор