ultramarin написа:Аннуел... твоята слябост към турските магии вече я знаем. Моля те, говори само когато си СИГУРЕН в нещо, а не когато "ти се струва", и как така един сервитор разваля магия частично? Разваля я или не я развала в крайна сметка!?
destiny, като правиш глупости, ще си носиш последствията... аз също си имах проблеми с една човка, но от момента в който реших да се изнеса до изнасянето ми, минаха 7 часа! и никакви проблеми... ама трябва някой да помисли! като си знаела, че е чофка, да си действала по-умно! Но недей да обвиняваш хората, ако не си сигурна че са ти направили нещо!!! Виновен до доказване на противното, нали!? Освен това не всеки който ти вгорчава живота щото ги зарязваш е енергиен вампир!
firen, в крайна сметка в поста си какво точно каза? Ти виждал ли си енергийни вампири? Какво му е логичното, че изнасянето ще попречи на вамчпира??? Баща ми когато пострада от един такъв, над година "тръгваше", но все се връщаше обратно, за да "правят бизнес"... една сделка за цял година направиха, и то на загуба... 12 месеца... 12 опита да си тръгне, да забрави и за човека и за предприятието и за всичко... но все се връщаше! Така че един ИСТИНСКИ ВАМПИР няма да си мръдне пръста за да ви отблъсне, той просто ще се усмихне и ще каже "щом така си решил, добре, не те държа, върви си... до скоро"...
МОЛЯ ВИ, всички! Стига сте говорили за неща, които не сте преживели! Моля ви, говорете само от собствен опит! Измисляйки си, дори когато смятате че е ЛОГИЧНО!
Здравей,
съзнавам, че това което казвам (за дистанционното усещане на "магическо" въздействие) е много спекулативно, от друга страна аз като лекар съм свикнал да употребявам уклончива форма докато не съм съвсем сигурен в диагнозата, понякога дори тя да е явна (както в случая) пак е желателно да се ползва (според мен) тази форма, за да не се товари пациента.
Нямаше смисъл да плаша излишно жената.
За сервиторите: неутрализацията на турските муски е почти мигновена и безвързвратна след идентифицирането им. Моите сервитори сканират хората със приблизителна скорост 8000-10 000 човека за 1 час за 1 сервитор, а имам над 1000 сервитора така, че в цялата страна можем да идентифицираме човек по минало действие за по-малко от 1 час.Както и да е.
За частичното разваляне на магията: когато пораженията са навлезли дълбоко в организма (както казват мангалите: магията ти е проникнала в кръвта) - в случая не е така, сервитора не навлиза в тялото на човека, защото не е коректно - поне така е зададено и тогава препоръчвам да се направи самоочистващ ритуал след неутрализацията на външното въздействие, което обикновено е пълно. За различните магии неутрализацията върви по различни начини: примерно за неутрализиране на проклятие понякога са нужни 3 седмици, вуду магията се неутрализира на"пулсове" в продължение на седмица. Тоест действието на сервиторите ми не така "могъщо" както ми се иска.
Понякога има обаче и неуспехи т.е. нямам 100% ефикасност.