Модератор: Nemezius
Medea написа:ako iskam da napravq amulet, koito da pazi pomeshtenie, sys sebe si li trqbva da go nosq ili da go ostavq v staqta, za koqto shte e prednaznachen ?!?
Medea написа:Благодаря за съветите!!![]()
А сега ако някои ми каже и кога амулета се изчерпва (свършва му 'срока') много ще се накефя :Р
Между другото, кога точно ще е най-близкото пълнолуние ?!?
Medea написа:А как се зарежда ?!? Чрез ритуала, които се извършва в началото ли ?!?
Medea написа:Хм.. не знаех, че началния ритуал е толкова продължителен, доколкото прочетох в страницата имаше пример за строшената чаша, а зареждането по 'ритуалния маниер' беше описано като много кратко. Бихте ли ми дали някакъв шаблон, пример, по-които да се водя (естествено няма да го направя точно по същия начин.. нали това е идеята на хаоса ?!?). Благодаря
Medea написа:Значи, все пак трябва да съм доста навътре в нещата с магиите, за да си направя амулет. Защото аз съм много боса по тоя въпрос..
Какво представлява 'отварянето и затварянето на кръга' ?!? Има ли ги тия работи описани в site-а ?!?
Medea написа:Само забравих да питам като изричам каквито и да било думи да шепна, на ум или на глас да ги казвам ?!? :shock: