Здравейте
Някой използвал ли е OUIJA Board за призоваване на духове и сили?
Моля напишете вашите коментари по темата,
Модератор: Nemezius
Мислиш ли,че ако го бях призовавала щях да ви моля за помощ?! И да ви питам как да прогоня нещо такова?! -НЕ! След като баба ми почина всевъзможни същества започнаха да обикалят къщата,не ми се нравят стъпките в стаите,звуците ,местенето на столове над стаята ми през нощта. Писна ми да не мога да заспя по цели нощи и да се страхувам,че тавана ще ми падне на главата. Аз да ги бях призовавала,те сами си дойдоха и не знам от къде... За кво ми е да викам нещо,от което ме е страх и без тва.NecroAdept написа:всъщност знам, ама въобще няма да е по силите ви..., ако е просто душа (която няма никаква логика да ти вреди) знам как, по скоро да е полтъргайст, който да иска да ти каже нещо важно, но може
Е мен Тентадора ми подари капан за сънища за рд-то. От тогава поне малко по-спокойно спя. Освен пътите ,когато се самоубивам или ме убиват..Tribal~Pig_74 написа:Пунтина знам какво ти е. И около мен усещам присъствие на 3-ма неканени гости. Отвратително е много, особено когато си правя ритуалите почват да тракат панти и да пукат електрически уреди и ме побива страх че чак не мога да се концентрирам. Пробвай да ги разкараш някак защото с времето ще стане по-гадно мн побъркват. До един момент беше търпимо, ама вече нямам никва сигурност и почвам да предприемам мерки. И ако питаш мене вземи си намери капан за сънища, защото тия говеда там най-много побъркват. При мен проблема е малко по-кофти, защото единият е някакъв дух на починала вещица и пророчица няква на едно село, която е побърквала и баща ми по същия начин когато е бил на моите години. Виждал съм и снимка и съм бил в къщата и е абсолютно същото животно дето ми с е явява на сън.