Някой Използвал ли е OUIJA за Призоваване на Духове

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот thunderstruck » 01 Юли 2008, 12:42

Здравейте

Някой използвал ли е OUIJA Board за призоваване на духове и сили?

Моля напишете вашите коментари по темата,
Аватар
thunderstruck

Мнениеот NecroAdept » 01 Юли 2008, 12:44

да използвал съм, помага и за говорене с духове, въпреки че не е най-ефективното, ама след всяка сесия бъди сигурен че затваряш връзката с духа, тъй като ако не я затвориш оставаш пътя към отвъдното отворен и може всеки дух да дойде в нашия свят
Аватар
NecroAdept
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот NecroAdept » 01 Юли 2008, 12:46

поправям се, и за говорене с демони имах в предвид
Аватар
NecroAdept
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Tribal~Pig_74 » 26 Юли 2008, 17:39

Некро, някакви последствия след цялата работа ? Сънища, странни явления ?
Akhkharu
Аватар
Tribal~Pig_74
MagicGateBg Приятел

Мнениеот NecroAdept » 27 Юли 2008, 09:25

ами има ако не затвориш връзката и попаднеш на лош дух.. А също и повреме на самия ритуал може да влезе нещо докато общувате с духа
Аватар
NecroAdept
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Endival » 04 Авг 2008, 15:07

разяснете нещо пове4е за тази OUIJA Board какво представлява как се работи с нея?
Аватар
Endival
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот puntina » 04 Авг 2008, 15:12

Хубаво,а как се гонят (щото у нас се появиха некви) дето изобщо не знам от къде са дошли.. Зареждах стаята ми там магии ала бала.. накрая почнаха да се разхождат по др стаи да вредят,ама не знам как да ги изгоня,а светени води не помагат!
Аватар
puntina
MagicGateBg Приятел

Мнениеот NecroAdept » 04 Авг 2008, 18:24

офффф по колко пъти трябва да ви обяснявам да се пазите втф... Не знаете ли че всички зли същесвта, за които се сетите (демони, даже и моя стар приятел сейтън) супер лесно може да проникнат през незащитената връзка, която се направили с въпросния дух (който може да се окаже нещо зло, което се прави на дух) . Това въобще не е да си играете с него. Пунтина, сори ама нз как да ги гониш, оправяй се сама, аз ви предупредих...
Аватар
NecroAdept
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот NecroAdept » 04 Авг 2008, 18:26

всъщност знам, ама въобще няма да е по силите ви..., ако е просто душа (която няма никаква логика да ти вреди) знам как, по скоро да е полтъргайст, който да иска да ти каже нещо важно, но може
Аватар
NecroAdept
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот puntina » 04 Авг 2008, 18:41

NecroAdept написа:всъщност знам, ама въобще няма да е по силите ви..., ако е просто душа (която няма никаква логика да ти вреди) знам как, по скоро да е полтъргайст, който да иска да ти каже нещо важно, но може
Мислиш ли,че ако го бях призовавала щях да ви моля за помощ?! И да ви питам как да прогоня нещо такова?! -НЕ! След като баба ми почина всевъзможни същества започнаха да обикалят къщата,не ми се нравят стъпките в стаите,звуците ,местенето на столове над стаята ми през нощта. Писна ми да не мога да заспя по цели нощи и да се страхувам,че тавана ще ми падне на главата. Аз да ги бях призовавала,те сами си дойдоха и не знам от къде... За кво ми е да викам нещо,от което ме е страх и без тва.
Аватар
puntina
MagicGateBg Приятел

Мнениеот NecroAdept » 05 Авг 2008, 06:26

абе щом тия неща са се появили НЕ от тая дъска, защо го пишеш тук ?!?! Логично е човек да си помисли, че използвала оуйджа дъска и те така са се появили
Аватар
NecroAdept
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот tentadora » 05 Авг 2008, 06:40

На скоро и аз се здобих с неканен посетител. Останалата част от семейството ми не вярва в такива неща и казват, че това са си случаиности и че ме гони параноята, ама искам да попитам как случаино сам се мести доста тежък предмет и пада на земята при условие, че аз лично преди да си легна го оставих в средата на биурото. Как да го изгоня. Не че нещо, ама без каквото и да било течение вратата на стаята ми редовно ми се хлопва под носа. Не съм параноичка. Моля помогнете (не съм призовавала нищо)
Аватар
tentadora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lord Njarlathotep » 05 Авг 2008, 07:22

Ми май е крайно време да почнете, призвавате нещо старо, зло, могъщо и много гладно за души и го молите да "изяде" нежеланите гости или правите стандартен прочистващ ритуал - ама втория начин е прекалено скучен и лесен, то не че другото е е ама поне може и да сане забавно.
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот Tribal~Pig_74 » 05 Авг 2008, 08:28

Пунтина знам какво ти е. И около мен усещам присъствие на 3-ма неканени гости. Отвратително е много, особено когато си правя ритуалите почват да тракат панти и да пукат електрически уреди и ме побива страх че чак не мога да се концентрирам. Пробвай да ги разкараш някак защото с времето ще стане по-гадно мн побъркват. До един момент беше търпимо, ама вече нямам никва сигурност и почвам да предприемам мерки. И ако питаш мене вземи си намери капан за сънища, защото тия говеда там най-много побъркват. При мен проблема е малко по-кофти, защото единият е някакъв дух на починала вещица и пророчица няква на едно село, която е побърквала и баща ми по същия начин когато е бил на моите години. Виждал съм и снимка и съм бил в къщата и е абсолютно същото животно дето ми с е явява на сън.
Akhkharu
Аватар
Tribal~Pig_74
MagicGateBg Приятел

Мнениеот puntina » 05 Авг 2008, 09:28

Tribal~Pig_74 написа:Пунтина знам какво ти е. И около мен усещам присъствие на 3-ма неканени гости. Отвратително е много, особено когато си правя ритуалите почват да тракат панти и да пукат електрически уреди и ме побива страх че чак не мога да се концентрирам. Пробвай да ги разкараш някак защото с времето ще стане по-гадно мн побъркват. До един момент беше търпимо, ама вече нямам никва сигурност и почвам да предприемам мерки. И ако питаш мене вземи си намери капан за сънища, защото тия говеда там най-много побъркват. При мен проблема е малко по-кофти, защото единият е някакъв дух на починала вещица и пророчица няква на едно село, която е побърквала и баща ми по същия начин когато е бил на моите години. Виждал съм и снимка и съм бил в къщата и е абсолютно същото животно дето ми с е явява на сън.
Е мен Тентадора ми подари капан за сънища за рд-то. От тогава поне малко по-спокойно спя. Освен пътите ,когато се самоубивам или ме убиват..
Да,неприятно е,но те сякаш не влизат в моята стая,а са около нея. Е тя Тентадора стана свидетелка на стъпките и си умря от страх.. Аз първоначално си мислех,че е от тръбите този звук,но като отворих вратата .... изпаднах в див ужас,щото видях някаква фигура и леко подскочих. Беше ме много страх да излезна от стаята и така всяка вечер като съм в онази къща ,някаква паника ме гони и не обичам да излизам от стаята ми по тъмно,а кофтито е,че дядо ми спи толкова дълбоко,че нищо не чува. Последният път ,когато изгасна тока и умрях от страх (страх от тъмно) ,отидох при него с една свещичка и го виках,но.. той дори не ме чу.. помня колко ревах после,щото умирам от страх,на вън се гърмеше (от това също имам страх ),а у нас няма ток и е тихо.. И май леко се психясах,щото и обхват на телефона нямах .. и ужас!
Аватар
puntina
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Tribal~Pig_74 » 05 Авг 2008, 09:58

При мене беше психирване. Опитваше се да ме пречупи и да ме кара да правя разни неща докато една нощ толкова се психирах, че изби инстинкт за самосъхранение и така злоба насочих към тва готин че направо търсех начин да го унищожа в съня си и нещата се обърнаха наопаки и я изгоних. Обаче сега имам чувството че пак се е върнало, защото отново стават тия гадни работи и почва да ме обзема параноя вече. За това питах мога ли да си навлека повече неприятности с тази дъска защото искам да говоря с това и да видя какво точно иска и да го разкарам веднъж завинаги, защото ако започнат тия сънища и психарии отново, тотално ще откача. Толкова са реални, че дори след цялото това изминало време мога да ги разкажа в пълен детайл.
Akhkharu
Аватар
Tribal~Pig_74
MagicGateBg Приятел

Мнениеот NecroAdept » 05 Авг 2008, 12:06

а пък при мен постоянно ми сменя канала на телевизията на телетъбис, пробвах да го изгоня със светена вода, ама уви, изпи си я и си хапна пуканки говедото. Абе какви филми ви гонят тука не ви ли писна да говорите простотии (това за пунтинка се отнася). А колкото до племенното прасе, колко пъти да те питам вече, сигурен ли си че е дух а не нещо зло? За да не си навлечеш още неприатности, просто прочети 10 пъти коментара ми по горе относно затварянето на връзката с духа и не си играй повече с това като не разбираш и се филмираш толкова. Ако си сигурен, че е дух може да се посъветваш с мен (сори за думите по горе, ама днеска ме е обзел голям садизъм)
Аватар
NecroAdept
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот llw » 26 Сеп 2008, 18:39

Аз имам един въпрос-ритуали за призоваване на духове със или без дъската има мн,но никъде не пише как се затваря връзката с тях?Та ако някои знае как точно става това да пише плссссс :roll:
Аватар
llw

Мнениеот Dechko88 » 26 Сеп 2008, 22:22

аз имах даска но ми се наложи да я разруша поради това че си навлякох доста проблеми заради не затворена вразка... Според мен призоваването на духове , демони, ангели, архангели и тн е като всяка друга работа... трябва да си добре запознат с това което правиш и да запо4неш от парво стапало а не да барзаш да ска4аш на 5то ... а за затваряне на вразката в моите слу4аи винаги искам разрешение от духа с които разговарям и с хората с които сме го правили казжаме една молитва и след като полу4им разрешение от духа после махаме прастите и разделяме 4ашата от даската никога не се оствя показателя варху даската !!! надявам се да сам помогнал с нешто ... ПС : извинете за правописа но ми е много трудно да пиша на БГ :)
Аватар
Dechko88
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот llw » 27 Сеп 2008, 10:09

А някой знае ли бг сайт,от който мога да си поръчам ouija?Или поне някой езотеричен магазин,от който мога да си я закупя?Защото чуждестранните сайтове не вършат работа-преди 2 месеца си я поръчах от един такъв,платих я,но както вероятно можете да се досетите, все още не съм я получила.......
Аватар
llw

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор