както и да е, аз препоръчвам да седна сам/а да си научи теорията,пък да не се ядосва.... от личен опит казвам че няма по-сладко от това сам да се справиш с проблемите си...
Модератор: Nemezius
Aма нали ,за да започнеш да четеш ти трябва азбуката.Като не знаеш първоосновата няма кой да те научи,виж има хубава литература,намери си няколко книжки и почети,научи първоосновите,а по-нататъка плетенето на мрежа около теб ще ти даде достатъчно опит.Дерзай!green_day написа:А ти май нещо не разбра....аз неискам лекции и професор,който да ми ги изнася...искам реален човек с реални заложби....а и магията не се намира само в учебниците,ти си чети тях....ако само те са ти достатъчни...
Ти се базикаш! Защо на мен не ми преподаваха такива неща...ужасТ...искам и аз да си знам от училище... Когато казах на философката ми ,че вярвам в друг вид религия и казах -окултизъм,ми се изсмя в лицето и вика :"Това не е религия",да,ама на книгите ми пише "Религия" ... как стават тези работи?! Иначе за първоосновите на света и теориите на философите като Анаксимандър,Анаксимен,Талес,Питагор и т.н. учихме.Както и за различните религии и богове.. ама на! Окултизма не било религия...Arhimikus написа:Е, ти пък! На мен още в средното ми преподаваха "Основи на магията" и "Природна магия" 10-11 клас. Има и учебник.
Моля модератора да изтрие темата. Има подобна съществуваща.
Бе тя философката повече твърдеше,че тва са бабини деветини ,от колкото над религия,както казваш ти. А относно това за самоубочение,да,така е всички сме постигнали това ,което сме в момента чрез самоубочение,четеш,четеш,когато си изчел достатъчно практикуваш...Arhimikus написа:Правилно, окултизмът не е религия, той е над всяка религия. А изучаването на философите е едно от основните неща в окултизма, защото при повечето има доста неща, които могат да се научат именно за окултизма. За тази цел също служи и класическата литература на Гърция, Рим и Византия. Естествено, много неща са замаскирани, затова сериозния окултен ученик трябва да е запознат с много неща. Грийн дей, обучавай се сама. Тук има раздел за самоусъвършенстване.