Мисля че съм омагьосан! Моля за помощ спешно!!!

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот incognito » 27 Апр 2009, 00:40

Здравейте, казвам се Тодор и съм на 21. Не знам дали има тема с подобен въпрос като моя, за което предварително се извинявам.
Аз лично винаги съм бил 50/50 отностно това дали съществува някакъв вид магия, дали всъщност има хора с различни възможности... На моменти почти съм убеден, че съществува такова нещо, на моменти не.
Историята ми е дълга, затова няма да ви занимавам с празни приказки и ще карам по същество. Съвсем скоро прекратих 3 годишна връзка, връзка изпълнена с много хубави, както и със страшно много неприятни емоции - лъжи, изневери и прочие от страна на бившата ми. До много скоро си мислех, че я познавам добре, но явно много съм се лъгал и съм позволявал да ставам смешен и сам да се излагам за неща, за които буквално съм нямал вина. Мислел съм доста и винаги съм смятал, че независимо кой е прав и кой крив в споровете и спипаните лъжи (лъжите се отнасят за нея) все пак не е нужно да се правят панаири за всичко. В този ред на мисли съвсем откровено признавам, че прощавах нейни грешки и аз излизах виновен в много ситуации. Съвсем наскоро обаче разбрах, че може би съществува нещо друго, което да е пречка за моята трезва преценка. Това друго нещо е гнусната любовна магия свързана със захранване с менструална кръв... Писах в гугъл и първият форум, който ми излезе бе вашият. Прочетох доста интересни теми и мнения, но най-ме заинтригува тази. Ще цитирам ChaoS:
С менструална кръв можеш да накараш някой да се влюбу ЛУДО в теб.
Проблема е в думата "ЛУДО".
Той или ще се вманиачи в теб, или ще започне да се страхува от теб, или ще го избива на агресия, или други неща, породени от чувството, че го държиш на каиш(на пример изневяра). Това става, ако направиш нещата не по правилата.

Мания, страх от изневери, агресия... Добре, тези трите признака ги имах, но аз ли бъркам или точно те са симптомите на "влюбена и съответно сляпа будала"? За манията... наистина се побърквах и сигурно звучи тъпо, но постоянно, когато бях на pc-то и преглеждах сайтовете за запознанства, където бе качила снимки. Отделно сигурно от 2 години и малко всяка, имам предвид - ВСЯКА Божи вечер сънувам кошмари... както искате, така го разбирайте... Не съм ходил да ми баят или да ми леят куршум може би от как съм бил на 5-6... Другото което е бившата ми винаги казваше, че като ми пипа слепоочието ме освобождава от негативната енергия и постоянно се прозяваше... не знам за какво, а и никога не съм го намирал за странно... Много пъти като сме се карали ме е заболявала невероятно много главата след няколко минути... Не знам, не искам да звуча параноясан, но все пак споделям всичко за да може някак да ми се помогне или поне по-знаещите да ме насочат към нещо. Благодаря предварително!
Аватар
incognito

Мнениеот bellastella » 28 Апр 2009, 11:36

incognito написа:Здравейте, казвам се Тодор и съм на 21. Не знам дали има тема с подобен въпрос като моя, за което предварително се извинявам.
Аз лично винаги съм бил 50/50 отностно това дали съществува някакъв вид магия, дали всъщност има хора с различни възможности... На моменти почти съм убеден, че съществува такова нещо, на моменти не.
Историята ми е дълга, затова няма да ви занимавам с празни приказки и ще карам по същество. Съвсем скоро прекратих 3 годишна връзка, връзка изпълнена с много хубави, както и със страшно много неприятни емоции - лъжи, изневери и прочие от страна на бившата ми. До много скоро си мислех, че я познавам добре, но явно много съм се лъгал и съм позволявал да ставам смешен и сам да се излагам за неща, за които буквално съм нямал вина. Мислел съм доста и винаги съм смятал, че независимо кой е прав и кой крив в споровете и спипаните лъжи (лъжите се отнасят за нея) все пак не е нужно да се правят панаири за всичко. В този ред на мисли съвсем откровено признавам, че прощавах нейни грешки и аз излизах виновен в много ситуации. Съвсем наскоро обаче разбрах, че може би съществува нещо друго, което да е пречка за моята трезва преценка. Това друго нещо е гнусната любовна магия свързана със захранване с менструална кръв... Писах в гугъл и първият форум, който ми излезе бе вашият. Прочетох доста интересни теми и мнения, но най-ме заинтригува тази. Ще цитирам ChaoS:
С менструална кръв можеш да накараш някой да се влюбу ЛУДО в теб.
Проблема е в думата "ЛУДО".
Той или ще се вманиачи в теб, или ще започне да се страхува от теб, или ще го избива на агресия, или други неща, породени от чувството, че го държиш на каиш(на пример изневяра). Това става, ако направиш нещата не по правилата.

Мания, страх от изневери, агресия... Добре, тези трите признака ги имах, но аз ли бъркам или точно те са симптомите на "влюбена и съответно сляпа будала"? За манията... наистина се побърквах и сигурно звучи тъпо, но постоянно, когато бях на pc-то и преглеждах сайтовете за запознанства, където бе качила снимки. Отделно сигурно от 2 години и малко всяка, имам предвид - ВСЯКА Божи вечер сънувам кошмари... както искате, така го разбирайте... Не съм ходил да ми баят или да ми леят куршум може би от как съм бил на 5-6... Другото което е бившата ми винаги казваше, че като ми пипа слепоочието ме освобождава от негативната енергия и постоянно се прозяваше... не знам за какво, а и никога не съм го намирал за странно... Много пъти като сме се карали ме е заболявала невероятно много главата след няколко минути... Не знам, не искам да звуча параноясан, но все пак споделям всичко за да може някак да ми се помогне или поне по-знаещите да ме насочат към нещо. Благодаря предварително!

Тези признаци ги тълкуваш малко неправилно - поне така ми се струва от поста ти, без да изключвам възможността да бъркам.
Допускаш, че тя ти е спретнала магия с менструална кръв. Добре, значи би трябвало ти да си ЛУД, ЛУД до мозъка на костите си по нея и да си съгласен дори да си отрежеш главата заради нея.
Ако магията някак си те е зашеметила, тогава ти ще си този, който се чувства некомфортно, ще проявява агресия, ще прави скандали заради нищожни неща и ще изпитва склонност към изневери. Това не означава, че ти самият ще се страхуваш тя да не ти изневери - страх, който винаги във всяка връзка си съществува в някаква степен. Изключение прави случаят, при който този страх при теб е приел патологични стойности, както никога до сега и на тази основа провокира в теб убийствена агресия - това вече е симптом, НО само донякъде.
Всъщност мога да продължа да ти пиша за възможните и невъзможни прояви на този вид магия, но мисля, че е излишно, защото така или иначе тя вече ти е бивша и ако има нещо, което да потвърди твоите съмнения, по -добре скачай до небесата и се радвай, че си се отървал само с толкова, колкото описваш :)))
Имах възможността да наблюдавам два-три такива случая на омагьосване, така че не говоря безцелно!
Всъщност ти какво искаш - Някой да ти потвърди на сто процента, че си станал жертва на любовна магия и по този начин да си оправдан пред себе си, че си я разкарал по някакъв начин, така ли? Или какво?
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел

Мнениеот incognito » 28 Апр 2009, 14:12

Първо - благодаря за отговора. Второ аз наистина бях ЛУД, както каза... мания, бе.. луда работа. На моменти имах чувството, че ще се побъркам. Агресията ми бе толкова силна на моменти, че наистина бях склонен да нараня някого. Посягал съм на майка ми, което е страшно грозно. Естествено съм и съжалявал много и съм се извинявал, но фактът, че съм го направил говори сам по себе си. Забравях кои са приятелите ми и заради бившата ми съм им скачал на бой, карал съм се с тях, с хора, с които съм цял живот заедно. И да... пак съм съжалявал много, ама кел файда Пенке.
Колкото до това:
Всъщност ти какво искаш - Някой да ти потвърди на сто процента, че си станал жертва на любовна магия и по този начин да си оправдан пред себе си, че си я разкарал по някакъв начин, така ли? Или какво?

Ммм.. мисля, че си права донякъде - и да и не. Искам да знам дали съм бил жертва на някакъв сорт любовна магия от нея дотолкова, доколкото аз самият да бъда спокоен, че не съм вече с този човек. Който е имал 2-3+ годишна връзка знае, че навикът е по-силен дори от самата любов, ако разбира се има такава. Именно това - да бъда с този човек толкова време, да сме споделяли почти всичко и да разбера, че съм бил единственият, който не е знаел за какво става дума и който е бил твърде дълго време слепец (ама наистина :)) говори, че нещо е ненормално. Също така искам да знам, ако всъщност тегне някакво абнормално явление над мен как аджеба да го премахна. И пак казвам - тук не е "Море от любов" и изобщо нямам намерение да занимавам хората с глупостите си. Въпросът ми е ясен - направена ли ми е любовна магия и как да я премахна.

П.П.: Положението беше следното - близо 2 години почти постоянен стрес, дискомфорт, ненормална агресия на моменти и почти убийствена ревност нон-стоп.
Аватар
incognito

Мнениеот bellastella » 28 Апр 2009, 16:12

Дали е имало магия или не - това най-добре може да го каже специалист в тази област. Има такива и най-добре е именно такъв човек да ти предложи ритуал за премахване и туширане на негативните влияния. Иначе тук, във форума имаше един ритуал за разваляне на магия със захранване, но не съм убедена, че е уместно сам да импровизираш в тази насока.
Сега, само за информация ще кажа, че мой близък, който беше под влияние на подобен тип въздействие категорично отказа да повярва, че има магия и е необходимо да пристъпи към развалянето й. Тогава неговата майка започна да му дава да пие сребърна вода, без той да разбира и да напръсква дрехите и стаята му. Имаше някакъв момент на подобрение, което обаче не е равносилно на разваляне.
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nemezius » 28 Апр 2009, 16:57

"Приятелю", това твоето не е от омагьосване и т.н.- влюбил си се- ок... това че ти е хлопало дюшемето е отделен въпрос; че е избила наяве стаяваната с години агресия- още повече. Ако беше направе нато хората любовна магия, която да те държи толкова време, то сега нямаше да пишеш по форуми, а щеше да рониш сълзи в краката й(да не говорим пък изобщо да ти дойде наум да "прекратяваш" връзката си с нея, както казваш в първия пост).
Ако искаш го приемай това, ако искаш- недей!- надали това може да ти помогне да се осъзнаеш, при положение че търсиш как да прехвърлиш вината за каквото и да било(агресията най-вече) на момичето.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот incognito » 29 Апр 2009, 12:22

Благодаря за отговорите. Темата е изчерпана, можете да я lock-вате ;)
Аватар
incognito

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор