Аз лично винаги съм бил 50/50 отностно това дали съществува някакъв вид магия, дали всъщност има хора с различни възможности... На моменти почти съм убеден, че съществува такова нещо, на моменти не.
Историята ми е дълга, затова няма да ви занимавам с празни приказки и ще карам по същество. Съвсем скоро прекратих 3 годишна връзка, връзка изпълнена с много хубави, както и със страшно много неприятни емоции - лъжи, изневери и прочие от страна на бившата ми. До много скоро си мислех, че я познавам добре, но явно много съм се лъгал и съм позволявал да ставам смешен и сам да се излагам за неща, за които буквално съм нямал вина. Мислел съм доста и винаги съм смятал, че независимо кой е прав и кой крив в споровете и спипаните лъжи (лъжите се отнасят за нея) все пак не е нужно да се правят панаири за всичко. В този ред на мисли съвсем откровено признавам, че прощавах нейни грешки и аз излизах виновен в много ситуации. Съвсем наскоро обаче разбрах, че може би съществува нещо друго, което да е пречка за моята трезва преценка. Това друго нещо е гнусната любовна магия свързана със захранване с менструална кръв... Писах в гугъл и първият форум, който ми излезе бе вашият. Прочетох доста интересни теми и мнения, но най-ме заинтригува тази. Ще цитирам ChaoS:
С менструална кръв можеш да накараш някой да се влюбу ЛУДО в теб.
Проблема е в думата "ЛУДО".
Той или ще се вманиачи в теб, или ще започне да се страхува от теб, или ще го избива на агресия, или други неща, породени от чувството, че го държиш на каиш(на пример изневяра). Това става, ако направиш нещата не по правилата.
Мания, страх от изневери, агресия... Добре, тези трите признака ги имах, но аз ли бъркам или точно те са симптомите на "влюбена и съответно сляпа будала"? За манията... наистина се побърквах и сигурно звучи тъпо, но постоянно, когато бях на pc-то и преглеждах сайтовете за запознанства, където бе качила снимки. Отделно сигурно от 2 години и малко всяка, имам предвид - ВСЯКА Божи вечер сънувам кошмари... както искате, така го разбирайте... Не съм ходил да ми баят или да ми леят куршум може би от как съм бил на 5-6... Другото което е бившата ми винаги казваше, че като ми пипа слепоочието ме освобождава от негативната енергия и постоянно се прозяваше... не знам за какво, а и никога не съм го намирал за странно... Много пъти като сме се карали ме е заболявала невероятно много главата след няколко минути... Не знам, не искам да звуча параноясан, но все пак споделям всичко за да може някак да ми се помогне или поне по-знаещите да ме насочат към нещо. Благодаря предварително!