хора помогнете

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот birkoff » 04 Мар 2011, 15:02

незнам от каде да започна.знам че с всеки изминал ден потъвам все повече и повече.с каквото и да се захвана удрям все на камък.
Аватар
birkoff

Мнениеот SoFarAway » 04 Мар 2011, 15:42

Здравейте, с какво и за какво искате да ви се помогне, тове което сте постнали е прекалено общо и дори не е свързано с насоченоста на този форум, формулирайте за какво в частност се нуждаете от помощ и дали въобще това от което вие се нуждаете може да бъде намерено в тук?
SoFarAway
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот birkoff » 05 Мар 2011, 14:14

ами мисля си за направена на мен и семейството ми магия.как да разбера има ли такава.баба ми е се е занимавала с такива неща.и си мисля тя да е направила нещо.като си правех ремонт намерих странни неща,като некакъв гребен и хартий увити с конец.намерих ги между касата на вратата и стената
Аватар
birkoff

Мнениеот Nemezius » 05 Мар 2011, 15:06

birkoff написа:ами мисля си за направена на мен и семейството ми магия.как да разбера има ли такава

Ами хайде да помислиш и за ползване на търсачката на форума- погледни какви резултати вади- Цък, Цък, Цък и много други.

Отново искам да помоля всички пишещи да ползват търсачката, съгласно Правилата на форума!
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор