В коя област...

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот Sol niger * » 08 Сеп 2005, 16:55

сте най-добри? В смисъл, кое е вашето поприще където получавате най-добри резултати и където работите с желание ? icon_eusa_dance icon_flowerface
Аватар
Sol niger *
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот heress » 08 Сеп 2005, 18:55

най голямо желание хода да скачам от витиня, пускам се с байка по витоша и се наливам с бира icon_salut
Последна промяна heress на 08 Сеп 2005, 19:29, променена общо 1 път
show me the power of darkness(:(((:<-
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 08 Сеп 2005, 19:08

Sol niger * написа:сте най-добри? В смисъл, кое е вашето поприще където получавате най-добри резултати и където работите с желание ? icon_eusa_dance icon_flowerface

Желанието е в основата, а за попрището и в това кой къде е добър мисля че е индивидуално. Твърде различни хора и твърде различни интереси.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Sol niger * » 09 Сеп 2005, 10:16

Желанието е в основата, а за попрището и в това кой къде е добър мисля че е индивидуално. Твърде различни хора и твърде различни интереси.[/quote]
-------------------------------------------------------------------------------------

Да ,това е ясно. Аз например съм в началото на своята практика, но отдавна чета езотерична и окултна литература ,но без да практикувам, до момента в който реших че ми е нужна и практика. А иначе най- добри резултати имам с визулизацията и развитието на пси .сили, но по отношение на магическите ритуали нямам голям успех. Може би нямам достатачно опит и знания?
Аватар
Sol niger *
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 09 Сеп 2005, 12:14

Sol niger * написа:....А иначе най-добри резултати имам с визулизацията и развитието на пси .сили, но по отношение на магическите ритуали нямам голям успех. Може би нямам достатачно опит и знания?

От веднъж ако си мислиш, че ще се получат нещата, се лъжеш. Необходимо е да полагаш ежедневни усилия над това, което работиш. МНОГО ВАЖНО е когато правиш даден ритуал, да НЕ мислиш постоянно за това дали той ще се реализира или не. Ако правиш това, което те съветвам, скоро може и да усетиш резултати... :wink:
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот In_darkness » 09 Сеп 2005, 12:56

icon_angel :mrgreen: нямаш против да те питам на коя система ти е най по сърце, нали? Или по какви методи си падаш. Принципно.(видях темата и ми стана интересно...)
After the darkness comes the light
Аватар
In_darkness
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Sol niger * » 09 Сеп 2005, 14:00

От веднъж ако си мислиш, че ще се получат нещата, се лъжеш. Необходимо е да полагаш ежедневни усилия над това, което работиш. МНОГО ВАЖНО е когато правиш даден ритуал, да НЕ мислиш постоянно за това дали той ще се реализира или не. Ако правиш това, което те съветвам, скоро може и да усетиш резултати...
-------------------------------------------------------------------------------------

Ако един ритуал не стане от първия път, трябва ли да бъде повторен или да се тарси нов за същото ?
Аватар
Sol niger *
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Sol niger * » 09 Сеп 2005, 14:07

Харесвам книгите на Уилям Хюит ,те бяха и едни от първите които прочетох преди години .Падам си по техники свързани с визуализация и програмиране на събития ,е не винаги се получават но тoва зависи и колко ентусиазъм и енергия влагам icon_flowerface
А относно ритуалите съм правила няколко и то все от този форум.
А ти ?
Аватар
Sol niger *
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот In_darkness » 09 Сеп 2005, 14:29

Зависи колко време имам и кво ми е настроението. Предпочитам съставени-импулсивно -ритуали за по-добра концентрация, зависят от много неща, нямам един с един да си прилича напълно засега. От церемония 3 часа до писане на листче или специално съсредоточаване. Важното е да ме доведе до определено състояние и успех. Това е. Любима система нямам.:)

Интересно какво ще ти отговорят останалите и по - специално Wizard.
Аватар
In_darkness
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EliKarim » 09 Сеп 2005, 16:21

Любима система...любим ритуал....любима книга....тук доста може да се сподели. Само дето мисля, че един магьосник не би направил това - да откровеничи за силата си. Поне така мисля аз. А тя, силата може да бъде концентрирана на различни места. При мен е на две места.

Ще ми да отворя нова тема, но ще постна въпроса си тук... :?
Постенето преди ритуал и кой за колко време го предпочита? Предполагам не са малко тези които по време на изпълняване на ритуали вегетарианстват.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот AryanSun » 09 Сеп 2005, 18:13

Eli написа:Любима система...любим ритуал....любима книга....тук доста може да се сподели. Само дето мисля, че един магьосник не би направил това - да откровеничи за силата си. Поне така мисля аз. А тя, силата може да бъде концентрирана на различни места. При мен е на две места.

Ще ми да отворя нова тема, но ще постна въпроса си тук... :?
Постенето преди ритуал и кой за колко време го предпочита? Предполагам не са малко тези които по време на изпълняване на ритуали вегетарианстват.

Правя го преди много големи и важни ритуали-и то не е постене,
а лечебно гладуване(по Лидия Ковачева).По принцип предпочи
там да го правя най-вече преди опасни ритуали или йога техни
ки.Преди първото пробуждане на Кундалини гладувах няколко
дена.Същото беше и с Мер-ка-ба,при първото завъртане.Въощбе-
има ли прикачване към нови енергоструктури,създаване на такива(които да са от голямо значение) и пр. е за предпочитане да гладувам.Иначе при традиционните практики и ритуали не усещам
да има нужда...

Това се прави с цел подтискане на нисшето,животинското вътре
в теб.Но преди важни ритуали в последните две години прекар
вам доста време във...фитнес залата.Няма друг спорт,който да
калява волята толкова много,както този.А борбата със стоманата
пречиства от куп стрес,негативни преживявания и дарява със
самочувствие и сила.Все качества,жизнено важни за магьосни
ка.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот heress » 10 Сеп 2005, 09:00

Аз пък преди важен ритоал се друсам. Нямаш представа колко помага! И колко по ефективни стават ритоалите. Кат си изпържиш мозъка може да се концентрираш изцяло и много по лесно в/у тва дет прайш ;)
Само дет после не мож да се спреш....
--.>ей друсам се с външна енергия да не си помислите нещо друго. :)
е и от време на време с някое козче ма тва не се брои :)
--.>м/у другото и коза усилва действието на ритоала
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 10 Сеп 2005, 21:40

"Друсането" може да бъде разбрано по различни начини. Това си е така. Тук съм...хм...почти съгласна с теб. Казвам почти защото понякога е нужно да си с трезвакъл както се казва. Пък и различните опиати, за различна работа. :wink:
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот heress » 11 Сеп 2005, 09:44

Eli написа:"Друсането" може да бъде разбрано по различни начини. Това си е така. Тук съм...хм...почти съгласна с теб. Казвам почти защото понякога е нужно да си с трезвакъл както се казва. Пък и различните опиати, за различна работа. :wink:

--.> така си е :wink:
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 11 Сеп 2005, 09:57

Sol niger * написа:Ако един ритуал не стане от първия път, трябва ли да бъде повторен или да се тарси нов за същото ?

Разбира се, че трябва да бъде повторен! Освен това хубаво е да се търсят и други ритуали, не само този, който е бил използван, защото понякога е по-добре, когато повече неща са "забъркани" в казана. :wink:
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Sol niger * » 11 Сеп 2005, 10:44

Wizard написа:Освен това хубаво е да се търсят и други ритуали, не само този, който е бил използван, защото понякога е по-добре, когато повече неща са "забъркани" в казана. :wink:

:mrgreen: icon_eusa_dance
Аватар
Sol niger *
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот In_darkness » 11 Сеп 2005, 15:23

Eli написа:Любима система...любим ритуал....любима книга....тук доста може да се сподели. Само дето мисля, че един магьосник не би направил това - да откровеничи за силата си. Поне така мисля аз. А тя, силата може да бъде концентрирана на различни места. При мен е на две места.

1. Зависи :?
2. Кой иска откровения за сила? става въпрос за предпочитания. 8)
Аватар
In_darkness
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EliKarim » 11 Сеп 2005, 20:26

Хм..предпочитания.. :? Понякога те не са достатъчни за избор на място на концентрация :wink: Това си е мое мнение.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот In_darkness » 12 Сеп 2005, 09:40

:wink: уффффффф, естестествено че не са достатъчни. това нищо не значи, само какво предпочиташ: да кажем чисто хипотетично ти си падаш по вудо- тва не значи че можеш и използваш само него, тва даже не значи и че можеш да го ползваш като хората.:roll: В този смисъл няма смисъл да се говори "истинският магьосник" квво би и кво не би, като те питам ква храна предпочиташ не значи че ти искам откровения за личния живот, метаболизма и тн.; то не значи и че ядеш само такава храна. А друг е въпросът дали искаш да отговориш и все пак с оглед на добрия тон едва ли би ми казала нещо от типа "истинският познавач на ястията не би направил това - да откровеничи за вкуса си"...... извинявай ако звучи малко грубо, ама в момента не мога да си формулирам ясно тезата по друг начин. Все пак това си е мое мнение. icon_flowerface
Аватар
In_darkness
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Sol niger * » 12 Сеп 2005, 10:16

In_darkness написа::wink: уффффффф, естестествено че не са достатъчни. това нищо не значи, само какво предпочиташ: да кажем чисто хипотетично ти си падаш по вудо- тва не значи че можеш и използваш само него, тва даже не значи и че можеш да го ползваш като хората.:roll: В този смисъл няма смисъл да се говори "истинският магьосник" квво би и кво не би, като те питам ква храна предпочиташ не значи че ти искам откровения за личния живот, метаболизма и тн.; то не значи и че ядеш само такава храна. А друг е въпросът дали искаш да отговориш и все пак с оглед на добрия тон едва ли би ми казала нещо от типа "истинският познавач на ястията не би направил това - да откровеничи за вкуса си"...... извинявай ако звучи малко грубо, ама в момента не мога да си формулирам ясно тезата по друг начин. Все пак това си е мое мнение. icon_flowerface

icon_eusa_clap
Аватар
Sol niger *
MagicGateBg Наблюдател

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор