ChaoS написа:То и аз искам да е червена, ама за сега само изрусява. А докато разработя правилния метод ще мине време...
ПРАВИЛЕН МЕТОД!!!!!
--.>БЛАЖНА БОЯ

Модератор: Nemezius
ChaoS написа:То и аз искам да е червена, ама за сега само изрусява. А докато разработя правилния метод ще мине време...
debika написа:Магията изисква и извесно физическо натоварване.
Слънчев Ариец написа:
Колкото до мен...гледам се от време на време в огледалото и
не виждам някаква драстична промяна-все още.Макар че в пери
ферията на ириса ми се наблюдава малка сиво-синкава зона.Така
или иначе видях,че не е толкова невъзможно да промениш някои
свои физически характеристики.Важно условие е да ИМАТЕ ГЕНЕТИЧ
НАТА БАЗА ЗА ТОВА.Останалото го пише в учебниците и книгите
по генетика.Добре е да си припомните биологията,преди да пристъ
пите към подобни действия.
Wow, мерси, ще го пробвам Досега си мислех, че тия неща не могат да станат, спромяната на външността де, или наи-малкото че е ужасно трудно. Но това, което описвате вие, е постижимо за менdebika написа:ето нещо от книгата на Скот Кънингам"Земната сила"-прави се с пръст,наскоро събрана от вас и почистена от камъчета ,клечици и всякакви примеси въобще.тази пръст се разпределя в голяма чиния така че да е с дълбочина около 2 см.това е платно ,върху което ще рисувате образа с клонче или подострен молив.ако пръстта е много суха може да се добави и малко вода.правите очертание на фигурата ,която искате.направете я перфектна във всяко едно отношение.може да е и в профил за изпипване на детайлите.сега,около идеалния образ нарисуваите формата на сегашното си тяло.оставете рисунката на сигурно място,докато дойде пълнолунието.през ноща на пълнолунието извадете рисунката и с ръка изгладете част от външното очертание.повтаряйте процедурата 14 дни докато луната намалява.на 14 ден ваншното очертание трябва изцяло да се заличи и да остане само идеалният образ.Магията изисква и извесно физическо натоварване.ако заклинанието не се задейства бързо го повторете при следващото пълнолуние.
аз лично не съм го пробвала
ChaoS, на мен от време на време ми се случва очите ми да станат оранжеви... Това предпоставка ли е да ги направя такива за постоянно? В смисъл, така по-възможно ли е от твоя случай??ChaoS написа:Хм... Луничка е права. Има си черти, които е трудно да променим, ако не са ни заложени. (А станете ми ВИЕ с червени очи. Аз не успях преди години, няма да успея сега)