Здравейте!По принцип не одобрявам писането по форуми с цел получаване помощ,но този път и аз прибегнах до това.
Та проблемът е следния-баба ми умря съвсем наскоро,а точно девет дни след смъртта й в моята стая започна да се тропа по доста странен начин.И друг път ми се е случвало(по принцип съм сънувала мъртъвци,виждала и чувала странни неща от малка),но този път се усеща доста голямо напрежение и присъствие във въздуха.Знам,че до 40-тия ден и дори след това близките ни умрели са на земята и се притесняват и чувстват заедно с тях.Баба ми беше доста болна,а и умря неспокойна,така че може би духът й също не е спокоен.Майка ми засега прави всички ритуали,които са необходими и се надявам,че всичко ще отшуми след време,но искам да спя спокойно...Та въпросът ми е как да спра поне малко тропането и това напрежение,което усещам нощем.Знам за начини със светена вода и тамян,които преди години помогнаха за горе-долу подобен случаи,но сега е различно.Ще ви бъда благодарна ако дадете някакви съвети.