Успокояване на дух

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Sunwheel » 05 Ное 2005, 22:19

Здравейте!По принцип не одобрявам писането по форуми с цел получаване помощ,но този път и аз прибегнах до това.
Та проблемът е следния-баба ми умря съвсем наскоро,а точно девет дни след смъртта й в моята стая започна да се тропа по доста странен начин.И друг път ми се е случвало(по принцип съм сънувала мъртъвци,виждала и чувала странни неща от малка),но този път се усеща доста голямо напрежение и присъствие във въздуха.Знам,че до 40-тия ден и дори след това близките ни умрели са на земята и се притесняват и чувстват заедно с тях.Баба ми беше доста болна,а и умря неспокойна,така че може би духът й също не е спокоен.Майка ми засега прави всички ритуали,които са необходими и се надявам,че всичко ще отшуми след време,но искам да спя спокойно...Та въпросът ми е как да спра поне малко тропането и това напрежение,което усещам нощем.Знам за начини със светена вода и тамян,които преди години помогнаха за горе-долу подобен случаи,но сега е различно.Ще ви бъда благодарна ако дадете някакви съвети.
Аватар
Sunwheel

Мнениеот EliKarim » 05 Ное 2005, 23:01

Без да искам да прозвуча недоверчиво или да те засегна ми се ще попитам дали ти си единствената която чува тези тропания? Защо мислиш, че това е духът на "неспокойната баба" и не е ли плод на твоето въображение? Разкажи повече...
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Sunwheel » 05 Ное 2005, 23:09

Eli написа:Без да искам да прозвуча недоверчиво или да те засегна ми се ще попитам дали ти си единствената която чува тези тропания? Защо мислиш, че това е духът на "неспокойната баба" и не е ли плод на твоето въображение? Разкажи повече...

Майка ми също се оплаква...
Мисля,че знам кое може да е плод на въображението и кое не.Все пак не съм луда,нито спадам към суеверните или страхливите,или пък имам навика да си въобразявам разни неща.Тропането е много специфично,непериодично,идва от различни места,и повярвайте ми,няма какво да го издава.Както казах не е това проблема.
А ако бях от тези,които си въобразяват щях да го чувам още в първите нощи или когато почина дядо ми,например.
Аватар
Sunwheel

Мнениеот Stalik » 06 Ное 2005, 01:53

Sunwheel написа:
Eli написа:Без да искам да прозвуча недоверчиво или да те засегна ми се ще попитам дали ти си единствената която чува тези тропания? Защо мислиш, че това е духът на "неспокойната баба" и не е ли плод на твоето въображение? Разкажи повече...

Майка ми също се оплаква...
Мисля,че знам кое може да е плод на въображението и кое не.Все пак не съм луда,нито спадам към суеверните или страхливите,или пък имам навика да си въобразявам разни неща.Тропането е много специфично,непериодично,идва от различни места,и повярвайте ми,няма какво да го издава.Както казах не е това проблема.
А ако бях от тези,които си въобразяват щях да го чувам още в първите нощи или когато почина дядо ми,например.

Щом майка ти прави всички необходими ритуали, значи да се надяваме че няма да има проблем. Но за твое лично успокоение може да палиш вечер една жълта свещ преди лягане.
Аватар
Stalik
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 11 Дек 2005, 13:06

Миналата година един приятел имаше подобен проблем.
Дядо му почина от рак и той усещаше присъствието му
в къщата,при това май е имало и физическо присъствие.

Използвах Рейки енергия и призовах моите Рейки Водачи
да извикат неговия учител и да му помогнат да отпътува
към по-високите измерения.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Trismegist » 11 Дек 2005, 14:51

Ами не бива само да гледаш,катонапаст на мъртвите хора.Явно има нужда от нещо твоята баба.Ти като умреш и още си мислиш,че си болна и че си жива хубаво ли ще ти е.На скоро почина дядо ми,но нещата минаха по-леко.Вечерта пак дойде в съня ми,за да ми мрънка,за едни мои действия.
Може би има нужда от нещо баба ти,не знам от какво.Може да я боли нещо.Помоли се изпрати силна мисъл,за да ти се яви на сън или по някакъв друг начин да ти каже какво иска.Обърни мисълта си към нея
аз не знам ритуали за това,но надявам се да се свържете някак си.Обясни и,че е вече в другия свят и болното и тяло го няма,ако не е разбарла.Трябва да се знае причината за неспокойствието и,не трябва да се отнасяш към мъртвите,като с досадници.Може да те обича и да иска да знаеш,че е до теб и че ти помага.
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arian Star » 11 Дек 2005, 16:20

Здравей,
Преди време и аз имах същия проблем
с моята починала баба! Точно като теб
и аз усещах нейното присъствие и я
сънувах непрекъснато! И знаеш ли какво се
оказа? Тя искаше да приберем нещо от нейната
работа, и да си го поделя с брат ми! Така, че
вероятно твоята баба иска нещо, което трябва
да свършиш, нещо което иска да си прибере и
да бъде при теб! Това мога да ти кажа! Абсолютно
същото като теб имах и аз, когато баба ми почина, така че
просто провери какво иска тя от теб! icon_flowerface :)
Аватар
Arian Star
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Air » 21 Апр 2006, 23:28

Ооо не пак баби!Trismegist ме посъветва за мойта баба да си я направя приятелка и мисля че успях за тоя момент, даже мисля сега пак да я призова в съня си за да съм сигурен че е тук. Иначе бих изчакал 40-те дни да минат и след това да търся помощ.
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот wal4iza » 25 Май 2006, 18:11

помоли я да ти се яви насън,и да ти кави какво и липсва,тя ще ти каже.
Аватар
wal4iza
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор