Модератор: venus
heress написа:Слънчев Ариец ти разбираш ли изобщо от магия, имам в предвид можеш ли да практикуваш? а не само да ми говориш за суха теория??? защото дололкото опита ми казва такива злобари като теб не са нищо друго освен чисти теоретици.
heress написа:споделям мнението ти Limbonica всеки има право да вярва в каквото си поиска и никой няма право да се меси в вярата ня другите!!!!!!!!!
Слънчев Ариец ти разбираш ли изобщо от магия, имам в предвид можеш ли да практикуваш? а не само да ми говориш за суха теория??? защото дололкото опита ми казва такива злобари като теб не са нищо друго освен чисти теоретици.
Limbonica написа:"Още веднъж-крайно съм възмутен от постинга ти.Мина всички
граници.Не очаквах това от теб-в името на "вярата" си,си готова
да предадеш всички около теб и да плюеш срещу тях,само и
само...Е,замисли се над плодовете и над всички добри неща,
които си получила от "Радост в Сатан".Такова падение не бях
вижал!!! "
Аз защитавам своето, както ти твоето! От теб съм видяла хубави неща,какво се оплакваш? Нима нямам право на собствено мнеие както и ти? Тоя дет е седнал да оплюва си именно ти...! Само се виж? Данеби тази ситема да тие откраднала жвота??? Защо не я оставиш намира? Умразата не води до никъде....
Де видя падение??? Откак съм Сатанист съм видяла само хубави неща и и абсолютно нищо не знаеш за мен, за да говорш каквото и да е било! По добре е всеки да си гледа в паничката! Стига си надничал в чуждите!
Като стана въпрос за егрегори и евангелисти, бихте ли писали малко повече за мормоните, които бяха споменати по-горе?Един приятел така здраво е хлътнал при тях, а не намирам начин да му отворя очите. Нямам нищо против ничия вяра, но не съм съгласна, когато нещо обсебва някото. В случая те заемат цялото му свободно време, мисли и голяма част лично пространство.
heress написа:а ако се съмняваш пробвай да ми направиш нещо ти на мен хайде де МОЛЯ ТЕ хехехехехехехехехех
PS: ко ша кажеш вече да се псуваме само с Л.С. няма смисъл занимаваме хората с наще проблеми
SOULSICK написа:Като безпристрастен читател мога да кажа , че реакциите на Caligastia ми изглеждат доста фанатизирани (без да се обиждаш), просто остави всеки да изказва свободно мнението си (прави същото и с твоето, но не се обиждайте един друг),
Слънчев Аирец написа:Вярно,че днес
докато четях поста ти ме заля някаква гнусна енергия,но не ми беше
трудно да се изчистя за повече от 5 минути.
Limbonica написа:Бе де да знаеш дали наистина съм аз:), лесно е да гепиш с копи нечии аватар....Можеби по скоро от начина ми на изразяване си личи..(Вечно ядосаната за нещо Калигастия, тва не на добро....)