Joy Of Satan-едно поучително преживяване

Статии на окултна или магическа тематика. Ако не сте автор на статията, добре е да се посочи източника на информацията.

Модератор: venus

Мнениеот heress » 29 Юни 2005, 20:55

-------------------------------
Последна промяна heress на 01 Юли 2005, 16:45, променена общо 2 пъти
show me the power of darkness(:(((:<-
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот heress » 29 Юни 2005, 20:58

----------------------------------
Последна промяна heress на 01 Юли 2005, 16:46, променена общо 3 пъти
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Limbonica » 29 Юни 2005, 20:58

И да не кажеш , че съм неблагодарница Слънчев Ариец...Публично ти благодаря :

БЛАГОДАРЯ за всичко що си сторил за мен и си ми дал!!! БЛАГОДАРЯ!

Но приемам обидата ти към Сатанизма за лична ( Защото Сатан наистина не е светъл и добър, а ти похули точно неговата "тъмна" страна)...Аз ако напсувам Богинята??? Какво ще направиш, а?

( И това взе да мяза на противна фанатична битка, затова Лимбоника като по-мъдра се оттегля, ако няма някой възражения рабира се...)

Весело Лято на всички, възнамерявам да си почина здраво от всичкия този безпорядък на Света icon_sleeping И Нека Разума е с вас!

Мнението на един любим приятел по въпроса за целия този спор, което споделям най-сърдечно:

"- Все пак омразата към една идея не е задължително да внушава подобна и срещу последователите и. Може и да греша, те всички окутлисти си приличат по едно - смятат че винаги са прави и ненавиждат всичко и всички други. "

Не ели прав??? Докога ще се оплуват публично различни системи?
The Darkness inside Me is My Power!
Аватар
Limbonica

Мнениеот CimeriaS » 29 Юни 2005, 21:50

heress написа:Слънчев Ариец ти разбираш ли изобщо от магия, имам в предвид можеш ли да практикуваш? а не само да ми говориш за суха теория??? защото дололкото опита ми казва такива злобари като теб не са нищо друго освен чисти теоретици.

Хехехе,това много добре го улучи(((: Определено овладяването на душата на хората е едно уникално изкуство...(:
А, Емо,хубаво романче си написал..Направих си дори труда да го прочета. Приличаш ми на хората,тип "Това нещо не ми харесва,ще взема да го плюя и критикувам". icon_argue А къде е отишло и мъничкото чувство за собствен контрол и преди всичко разбиране? :) Не може всичко на този свят да е в краката ти,колкото и трудно да ти е да го приемеш. icon_occasion
Аватар
CimeriaS
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Vrania Volosia » 29 Юни 2005, 21:55

Абе Слънчев Ариец??? Защо ме прецака така и ми каза, че не мога да си вляза от стария ник???? Това не е честно...уф...сега имам два...Аре вече ще пиша с Лимбоника, ако изобщо имам време да пиша де:)

Довиждане на Всички! До Септември!

пп. Да знаете че Лимбонка, и Калигастия съм все АЗ!
Dominus Spiritus Viritus Satanas!
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AZA » 30 Юни 2005, 02:16

Я кой се завърнал ;) то си личи по аватара :)
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Limbonica » 30 Юни 2005, 07:52

Бе де да знаеш дали наистина съм аз:), лесно е да гепиш с копи нечии аватар....Можеби по скоро от начина ми на изразяване си личи.. :mrgreen: (Вечно ядосаната за нещо Калигастия, тва не на добро....) :?
The Darkness inside Me is My Power!
Аватар
Limbonica

Мнениеот AryanSun » 30 Юни 2005, 08:18

heress написа:споделям мнението ти Limbonica всеки има право да вярва в каквото си поиска и никой няма право да се меси в вярата ня другите!!!!!!!!!

Слънчев Ариец ти разбираш ли изобщо от магия, имам в предвид можеш ли да практикуваш? а не само да ми говориш за суха теория??? защото дололкото опита ми казва такива злобари като теб не са нищо друго освен чисти теоретици.

Херес,отвори си очите хубаво и виж,че статията се отнасяше
не до сатанизма като цяло, и черните изкуства а към систе-
мата Joy Of Satan.Към тия пътища съм безразличен.Така че
не се чувствай засегната.

Идеата на постинга беше съвсем друга,но явно някой така
и не разбра-а че Е ВЪЗМОЖНО с помощта на хаос магия
да се създадат изкуствени религии,които нямат нищо общо
с човешките архетипове и автентичните традиции.

Теоретик си ти,Херес,аз имам опитност,която споделих тук.
За да я добиеш,влез във Joy Of Satan,изпълни ритуала на
самопосвещение,виж какво става и тогава ела пак да говориш
с мен.Вярно,много е интересно това,което става вътре-вътре
в матрицата на Joy OF Satan.И все пак ти се превръщаш след
време в енергиен донор на култа,който стои зад тази "религия'.
Вещи са в хаос магията,психотрониката и някои други окултни
похвати.

Херес,известно ли ти е,че всички традиционни сатанисти презират
Joy of Satan?И пишат неща за тях,които тук не съм ги споделил.

Както казах,не ми е за цел да говоря толкова за въпросната
система,такива има много.Такава е системата на движението
Шамбала,евангелската църква,правят се опити дори да
"създадат" такава Уика.

Колкото до злобата,мога да ти кажа,че тя е оправдана.Сайтът им
е под психотронно въздействие-мнение,което се споделя не само
от мен.И зарибява.Да не говорим,че един човек,който следва
тая система е пожелал аз да съм в нея.И тъй като му имам доверие
бях отворен към него,бях и в период на моментно затруднение-
и ето как се отзовах там.Така е-егрегорът има нужда от свежа енергия.

Ако някой те принуждава да правиш неща против волята си,ти няма ли
да беснееш Херес?Помисли пак.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот AryanSun » 30 Юни 2005, 08:21

Limbonica написа:"Още веднъж-крайно съм възмутен от постинга ти.Мина всички
граници.Не очаквах това от теб-в името на "вярата" си,си готова
да предадеш всички около теб и да плюеш срещу тях,само и
само...Е,замисли се над плодовете и над всички добри неща,
които си получила от "Радост в Сатан".Такова падение не бях
вижал!!! "

Аз защитавам своето, както ти твоето! От теб съм видяла хубави неща,какво се оплакваш? Нима нямам право на собствено мнеие както и ти? Тоя дет е седнал да оплюва си именно ти...! Само се виж? Данеби тази ситема да тие откраднала жвота??? Защо не я оставиш намира? Умразата не води до никъде....
Де видя падение??? Откак съм Сатанист съм видяла само хубави неща и и абсолютно нищо не знаеш за мен, за да говорш каквото и да е било! По добре е всеки да си гледа в паничката! Стига си надничал в чуждите!

Както виждам,внесла си корекции в постинга си,който преди това
не беше много за четене,особено от деца.Там видях доста падение.
Но нищо,няма значение.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Persa » 30 Юни 2005, 10:06

Като стана въпрос за егрегори и евангелисти, бихте ли писали малко повече за мормоните, които бяха споменати по-горе?Един приятел така здраво е хлътнал при тях, а не намирам начин да му отворя очите. Нямам нищо против ничия вяра, но не съм съгласна, когато нещо обсебва някото. В случая те заемат цялото му свободно време, мисли и голяма част лично пространство.
Аватар
Persa
MagicGateBg Приятел

Мнениеот SOULSICK » 30 Юни 2005, 10:27

мисля че всеки има право да изрази мнението си - това и правите и Caligastia i Слънчев Ариец! Преди известно време на няколко пъти Caligastia беше публикувала материали за Джой Ъф Сатан,договорът им за инициране, както и солидна доза реклама.Не виждам причина, защо и Слънчев Ариец да не каже каквото иска, пък четящите сами могат да определят позицията си и да преценят.

Като безпристрастен читател мога да кажа , че реакциите на Caligastia ми изглеждат доста фанатизирани (без да се обиждаш), просто остави всеки да изказва свободно мнението си (прави същото и с твоето, но не се обиждайте един друг), и не флудвайте темата така - с по 10 последователни отговора !!! icon_occasion
Everyone is SOULSICK
Аватар
SOULSICK
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот heress » 30 Юни 2005, 10:49

Поднасям искрени извинения към Слънчев Ариец за думите си по негов адрес надявам се нещата които ми каза да са истина и да сложим край на този както май изглежда дотук безсмислен конфликт
СЪВЕТ КЪМ ВСИЧКИ------>.ПОЛЕЗНО Е ДА СЕ ГОВОРИ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ, преди да започнем да се нападаме : P
това разбира се не означава че се доверявам сляпо на думите му и че ще прозволя да нападат "безоснователно" мои познати

Моля всички да простят за глупостите които си наговорихме с Слънчев Ариец
Последна промяна heress на 01 Юли 2005, 17:03, променена общо 2 пъти
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 30 Юни 2005, 13:58

Моля искрено за извинение Херес за всичко лошо,което казах
по негов адрес-мисля,че се разбрахме с него,както и Лимбоника-
за това,което казах за нея.НО НЕ СИ ВЗЕМАМ НАЗАД ДУМИТЕ ЗА
ДЖОЙ ЪФ САТАН!!!Един ден КАлигастия ще ми е благодарна за това.

Късмет на всички:))
Последна промяна AryanSun на 01 Юли 2005, 16:43, променена общо 1 път
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот heress » 30 Юни 2005, 15:11

Поднасям искрени извинения към Слънчев Ариец за думите си по негов адрес надявам се нещата които ми каза да са истина и да сложим край на този както май изглежда дотук безсмислен конфликт
СЪВЕТ КЪМ ВСИЧКИ------>.ПОЛЕЗНО Е ДА СЕ ГОВОРИ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ, преди да започнем да се нападаме : P
това разбира се не означава че се доверявам сляпо на думите му и че ще прозволя да нападат "безоснователно" мои познати

Моля всички да простят за глупостите които си наговорихме с Слънчев Ариец
Последна промяна heress на 01 Юли 2005, 17:04, променена общо 2 пъти
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот till_it_sleeps » 30 Юни 2005, 16:33

Като стана въпрос за егрегори и евангелисти, бихте ли писали малко повече за мормоните, които бяха споменати по-горе?Един приятел така здраво е хлътнал при тях, а не намирам начин да му отворя очите. Нямам нищо против ничия вяра, но не съм съгласна, когато нещо обсебва някото. В случая те заемат цялото му свободно време, мисли и голяма част лично пространство.

за това им се вика 'секти'. идебват те в момент, в който си слаб и лабилен, промиват ти мозъка и след това цоооцат ли цоцат..я мангизи, я други работи, я и двете.
това, което съм забелязала е, че много често те държат верни питомците си чрез страх и втълпяване на омраза към тези които не изповядват същата 'религия'. точно това ги прави толкова фанатични и трудни за общуване.
не знам как един такъв човек би бил убеден да се откаже-просто нищо не действа. и в повечето пъти влезеш ли веднъж няма излизане. за това, ако тази Радост на Сатан е такава каквато я описваш, Слънчев Ариец, шапка ти свалям, че си успял да се измъкнеш.
имах няколко подобни случая с мои познати и да ти кажа като видях какво е положението дори и не си направих труда да убеждавам. в крайна сметка, ако ти сам не искаш да си помогнеш, просто няма кой да го направи вместо теб.
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 30 Юни 2005, 19:20

Моля искрено за извинение Херес за всичко лошо,което казах
по негов адрес-мисля,че се разбрахме с него,както и Лимбоника-
за това,което казах за нея.НО НЕ СИ ВЗЕМАМ НАЗАД ДУМИТЕ ЗА
ДЖОЙ ЪФ САТАН!!!Един ден КАлигастия ще ми е благодарна за това.

Късмет на всички:))
Последна промяна AryanSun на 01 Юли 2005, 16:43, променена общо 1 път
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот till_it_sleeps » 30 Юни 2005, 20:20

така си е, Слънчев Ариец :wink: знанието и моженето идват тогава, когато ние сме готови за тях :wink:
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AZA » 01 Юли 2005, 03:31

heress написа:а ако се съмняваш пробвай да ми направиш нещо ти на мен хайде де МОЛЯ ТЕ хехехехехехехехехех :mrgreen:

PS: ко ша кажеш вече да се псуваме само с Л.С. няма смисъл занимаваме хората с наще проблеми

Аве хора ... и не само .. лкога ще разберете, че нападението не е начина ... и какот каза някой , до де не се уетиш сам , нема кой ... не се нападайте , ами се развивайте ... така хабите доста повече енергия ... Блакх ... не знам, и аз съм напдал , и аз съм пращал разни същества наляво и надясно , ама ... за кво, за да бъдат разрушени по-късно и енергията която е вложена да отиде на вятъра ...

SOULSICK написа:Като безпристрастен читател мога да кажа , че реакциите на Caligastia ми изглеждат доста фанатизирани (без да се обиждаш), просто остави всеки да изказва свободно мнението си (прави същото и с твоето, но не се обиждайте един друг),

Ами нормално е да подпали .. я си помисли, как би реагирал ти , ако нападнат твоята система или бог(богове) ... не мисля, че ще си от най-тихите :wink:

П.П.
Слънчев Аирец написа:Вярно,че днес
докато четях поста ти ме заля някаква гнусна енергия,но не ми беше
трудно да се изчистя за повече от 5 минути.

Аве не знам, за неговото, ама от твой два поста ( Молитва към тъмната погиня и този по горе) така ме заблъска главата, че ... BangHead

П.П.П.
Limbonica написа:Бе де да знаеш дали наистина съм аз:), лесно е да гепиш с копи нечии аватар....Можеби по скоро от начина ми на изразяване си личи.. :mrgreen: (Вечно ядосаната за нещо Калигастия, тва не на добро....) :?

Ам ти ако не си ядосана ( или поне с по остър тон ) не знам кой ша е ... :) верно , че стилът ти е такъв ;)
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Vrania Volosia » 01 Юли 2005, 10:30

Heress, AZA благодаря ви за подкрепата, но мисля че този разговор вече стана излишен...Чсно е, че при някои умразата натделява на ума , а други (като мен) си значт на своето :mrgreen:
За мен този спор приклучи...Не виждам смисъл, дойдох само за да защитя своята позиция и тази на JOS,защото аз мисля че от тази отганизация има какво да се получи, а дали е егрегор или не...се тая! Можеби абсолутно всички богове са егрегори- наши спбствяени проекции...Някои има ли доказателства за противното?
Последна промяна Vrania Volosia на 01 Юли 2005, 11:42, променена общо 1 път
Dominus Spiritus Viritus Satanas!
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 01 Юли 2005, 10:39

Хм.... и тук замирисва на двубои...

Много странно се получи... Толкова много хора се бориха за "свобода на словото и изказа", за това да си казват мнението...
И все пак още има хора, които са готови да ти се нахвърлят, само защото не подкрепяш техните "всеистинни" идеи.
Защо?
Знам, че трябва по-скоро да отворя нова тема, но всъщност тук искам да закача и JOS- и там нямат свобода. Карат те да прекъснеш контакти с тези, които не изповядват "истината".
Та исках да ви питам... ЗАЩО почти никога хората не желаят да чуят другите, макар да искат да бъдат чути. Това е и един от причинителите на фанатизма. Но тук не виждам фанатици, и ПАК се появяват такива, които ще ти резнат вратлето само за едно изказване на лично мнение.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

ПредишнаСледваща

Назад към Окултни Статии

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор