от nikol » 22 Авг 2010, 19:12
Как може да се разбере имам ли направена магия?От много години насам се чувствам ужасно, постоянно имам главоболие, виене на свят, слабост в краката и ужасна умора.Особено сега едвам ставам от леглото.За всичко това медицинските изследвания нищо не показват.Отдават го на психична основа, но е факт, че и лекарствата не помагат.Проблема ми се задълбочава и съм решила да отида на ходжа.Не знам дали е добра идея, дори не мисля, че някой би ми направил магия, но искам да съм спокойна.Посъвейтвайте ме как да постъпя, ако отида при него и нищо не открие добре ли е да го помоля за нещо да направи за здраве? Аз съм много суеверна и смятам, че такива намеси не остават безнаказани, та мисълта ми просто ако ми е предречено да съм болна дали ще е грешно някой да се намеси?Много ми пречи това мое състояние, не съм пълноценен човек, а имам толкова мечти, които искам да сбъдна, просто дори някой да ме осъди, че искам да отида на ходжа само да помисли,че за четири години съм минала на какви ли не лекари, които къде обръщат, къде не обръщат внимание, а така не се живее, ужасно е.Просто моля за съвет от по-опитните от вас.Предварително Ви благодаря за което!