молба

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот nikol » 22 Авг 2010, 19:12

Как може да се разбере имам ли направена магия?От много години насам се чувствам ужасно, постоянно имам главоболие, виене на свят, слабост в краката и ужасна умора.Особено сега едвам ставам от леглото.За всичко това медицинските изследвания нищо не показват.Отдават го на психична основа, но е факт, че и лекарствата не помагат.Проблема ми се задълбочава и съм решила да отида на ходжа.Не знам дали е добра идея, дори не мисля, че някой би ми направил магия, но искам да съм спокойна.Посъвейтвайте ме как да постъпя, ако отида при него и нищо не открие добре ли е да го помоля за нещо да направи за здраве? Аз съм много суеверна и смятам, че такива намеси не остават безнаказани, та мисълта ми просто ако ми е предречено да съм болна дали ще е грешно някой да се намеси?Много ми пречи това мое състояние, не съм пълноценен човек, а имам толкова мечти, които искам да сбъдна, просто дори някой да ме осъди, че искам да отида на ходжа само да помисли,че за четири години съм минала на какви ли не лекари, които къде обръщат, къде не обръщат внимание, а така не се живее, ужасно е.Просто моля за съвет от по-опитните от вас.Предварително Ви благодаря за което!
Аватар
nikol

Мнениеот rain » 22 Авг 2010, 20:05

Какъв е проблемът с ходжата или при друг човек, имаш желание отиваш, нямаш не отиваш.
На тях това им е работата, така че казваш какво искаш и стига да могат ще ти помогнат.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот nikol » 23 Авг 2010, 08:09

преди време ходих при Христо (тоя от ясновидци) и каза, че нямам магия.И са ми ляли и куршум.Мисълта ми беше дали ходжите са едва ли не по-компетентни от останалите и относно това, ако го помоля да ми направи нещо за здраве дали няма да бъде наказано в един по-късен момент.Дали да отида или да не отида не е толкова големия проблем.Аз даже и реших при кого- един от Асеновград, гледам са доволни от него.
Аватар
nikol

Мнениеот rain » 23 Авг 2010, 13:23

Относно компетентността може да е много относително. Такива неща като магия, ясновидство и пр. не се делят на
раса, вероизповедание и т.н. Има хора които разбират и могат, има и такива които нищо не могат. Това важи с пълна
сила и за ходжите. Съвсем спокойно мога да кажа, че у нас голяма част от тях не са особено способни, да не кажа
неуки, не владеят арабски, нито умеят нещо повече от няколко общи работи, които правят на всеки от клиентите си.
Има разбира се и много умели, но те не са тези от рекламите, а и тяхното поколение е вече на изчезване. За лечението,
ако помощта идва от истински духовник, то няма от какво да се страхуваш, нито може да има последствия, в останалите
случаи просто нищо няма да стане и ще си изгубиш времето и парите. Но както се казва, за да си изградиш собствено
мнение първо трябва да опиташ. Колкото до всички останали предразсъдъци и приказки които се ширят за ходжите,
че правели само черни магии, че не можели да развалят магии и не знам си какви простотии, това са абсолютни безумия
на крайно некомпетентни хора, така че няма смисъл от коментар.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот nikol » 31 Авг 2010, 17:36

Благодаря много за мнението rain, напълно съм съгласна с него.Аз съм решила да отида при един от Асеновград, четох положителни неща за него, а такса нямал, колкото му оставиш.За мен тези, които взимат фиксирани високи такси са си мошеници, поне ясновидците де,но и за ходжите същоъо смятам.Както и да е, ще го помоля да ми направи нещо за здраве, защото искам да си върна нормалното ежедневие и да работя, нищо повече..И въпреки ,че не вярвам много,че ще помогне, ще опитам и после ще пиша има ли ефект.Ляли са ми и куршум и восък и все тая - ефект нула.Но щом до ходжа стигнах -явно много съм се отчаяла, една от последните ми надежди е.Сега се сещам ,че в началото на тия мои мъки отидох при една гледачка от Стражица и тя ми дава някаква вода да я пия на която и говори и ефекта пак нулев.А много, много се надявах, че ще помогнат.Затова и вече съм по -скоро скептично настроена.Но ако не помогне,едва ли ще навреди
Аватар
nikol

Мнениеот ultramarin » 02 Сеп 2010, 16:02

А защо не отидеш на психолог? психоаналитик или подобно, нали проблема е на психична основа...
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот lil » 02 Сеп 2010, 16:06

Никол, държиш ли непременно да е ходжа? Не може ли друг специалист? Пратих ти информация /на ЛС/за проверен човек, ако искаш, я използвай.
Аватар
lil
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nikol » 03 Сеп 2010, 07:59

ultramarin написа:А защо не отидеш на психолог? психоаналитик или подобно, нали проблема е на психична основа...

Малко ми е обидно да обяснявам защо няма да отида на психолог.Значи - ходила съм.И то при най-добрия в България.И то не един път, и взима толкова пари, че можеше на 5 ходжи да отида.И той психиатъра (понеже е лекар) каза, че нищо ми няма и имам физически, а не психически проблем, който лекарите не им се търси и не им се занимава.Та затова и от отчаяние, а не от прищявка реших да отида и проверя аджеба, нямам ли магия.Защото човек дори и д не вярва има такива неща.Като не помогне, кво, няма да навреди поне.
Аватар
nikol

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор