Здравейте, реших да попитам нещо съвсем сериозно и искренно и се надявам да получа такива отговори:)
Не съм запознат с Инвокацията или Евокацията просто ми стана интересно и се разрових да чета.. почти изчетох всичко в този форум и меко казано се изумих.
Искам да попитам някой от вас Виждал ли е Демон?! Като имам в предвид Демон и дали е виждал имам предвид точно физически да стои пред вас а не да сте с затворени очи, защото при медитация при инвокация и прочие при всички техники както и при холотропно дишане има навсякъде където човек трябва да се концентрира и да диша.. както при медитация много лесно е човек да виджа разни неща.. да кажем животни, демони.. и прочие, което се дължи на опиянение на мозака от кислород..
Ето за това питам дали някои от вас е виждал пред себе си Демон? било в Хуманоидна форма.. или Не няма значение..също така ми е интересно дали ви се е слувало при призоваването на Демон да се е случвало нещо свръх естествено.. или странно например нещо да левитира.. или незнам.
Питам съвсем сериозно.. Принципно съм вярваш Човек но не мога да кажа точно опредлен БОГ защото не съм съгласен с някой неща от Христянството... За мен БОГ е един Без значение дали е Алах, Господ, Яхве и прочие.. по точно вярвам в ДОБРОТО и в супер силно, мъдро више съзнание.
Следователно не може да има само Добро значи е абсолютно Нормално да има и Зло.. не мога да кажа че съм Виждал БОГ но мога да кажа че съм го усещал.
За това реших да попитам понеже постояно в Окултния раздел Хора призовават Демони различни и обясняват как изглеждат и прочие, мисалта ми е това е художествено описание или действително сте видели това създание пред себе си. Не вярвам някои да сподели дали е получил помощ от такова създание и да опише какво е направил или му се е случило с подробности.. но случвало ли ви се е нещо което по законите на физиката е невъзможно?