• Практическата магия представлява изкуството да се въздейства чрез волята...
 • Опознайте природните стихии - земята, водата, огъня, въздуха и магическата квинтесенция.
 • Магията не е чиста наука, а изкуство както поезията, живописта и музиката...
 • Небето - активната, творческа сила, източник на влагата, топлината и живота.
 • Магът извлича от подсъзнанието си сили и енергии недостъпни за простосмъртните.
 • Магията - трансформация, постигната по окултен път.
 • В Стария свят религията, винаги е била в тясна връзка с теорията и практиката на висша магия.

MagicGateBg - вече обновен

MagicGateBg, вече има нов дизайн и напълно обновена навигация. На този етап не можем да Ви предложим нова информация, тъй като по-важното за момента е да преместим цялото съдържание и база данни от стария сайт, който за напред няма да функционира повече.

Ще е необходимо търпение, докато напълно преместим цялото съдържание от стария стайт. Уверявам Ви, че нищо няма да бъде загубено или изтрито по погрешка. Само се въоръжете с повечко търпение и постепенно всичко ще си застане отново на мястото.

Имам някои нови идеи как да направя информацията, която тъсите, да бъде по-достъпна, по-интерактивна и да може да ползвате самостоятелно ритуалите и заклинанията, които сте видяли на страниците на форума или от сайта ни.

Много дълго чакахме, докато се осъществи идеята MagicGateBg да има нов дизайн - както за сайта, така и за форума си, затова сегашният дизайн предразполага за неща, които с предишната по-стара платформа не можехме да реализираме, или просто не можеше да се поддържа от съответният темплейт.
Някои от нещата, които сме ползвали на стария сайт ще бъдат премахнати, защото се доказа във времето, че те просто не работят вече.

Станаха вече повече от 10 години, откакто сме във виртуалното пространство. Мога смело да заявя, че ние сме най-големият сайт, с най-голямата база данни, с най-много потребители онлайн и офлайн, с най-много информация от всички останали сайтове за Магия в България.
Това беше и остава да бъде основен стимул, който ме кара да продължавам да поддържам и обновявам този сайт и форум! А вие настоящите и бъдещи потребители ще продължавате да бъдете основната движеща сила на тази магия наречена → MagicGateBg.

Магия и Ритуали

Муска за силна любов.

image

Познат като талисмана на Белия Крал на джиновете той се използва за обвързване на волята на даден човек, така че да не поглежда друг освен извършителя.

Срещу депресия.

image

Понеже някои от потребителите на форума на Magicgatebg изразяваха интерес за лекуването на депресивни състояния, този моджо талисман може да ви е полезен.

Ритуал за щастие и късмет

image

Този ритуал е предназначен за тези, на които патологично не им върви в живота. С негова помощ пред тях може да се отвори пътя на парите и властта.

Амулет за прогонване на зли духове.

image

Това е арабски амулет за прогонване на зли духове, както се вижда тове е хептаграма, в която са вписани седемте печата на Соломон...

За привличане на пари.

image

Вземете зърна от пшеница (от сорт за покълване) и няколко нови монети с различна стойност. Посадете пшеницата в нова саксия заедно с монетите...

Търсачка

Гадаене с Карти и Руни

image Гаданието с руните на Один се състои в получаването на отговор от бога, силата, изразено чрез рунически знак.
 
image Използвайте картите Таро, за да разберете какво ви предстои или какво да очаквате от настоящатата си съдба.
 
image Дракона е гигантско влечугоподобно митично създание, притежаващо магическа сила, чийто люспи го защитават от магии.
 

Важни Статии

 • Невролингвистично програмиране НЛП +

  Невролингвистичното програмиране е основано на идеите на антрополога Грегори Бейтсон, които били развити през 70-те години от Ричард Бендлер и Джон Гриндер. Read More
 • Използване на кристалите +

  Кристалите и скъпоценните камъни могат да се пречистват и с помощта на различни билки. Билките се ползват в изсушен вид или се изгарят като благовоние. Read More
 • Преживявания близо до смъртта +

  Милиони хора се докосват до смъртта, а след това се връщат в света на живите. Те твърдят, че са напуснали физическото си тяло и са посетили други светове и реалности. Read More
 • За учителя Беинса Дуно +

  Малцина българи знаят истината за Петър Дънов. За повече от един век и половина не успяхме да оценим напълно делото и мисията му. Read More
 • 1

Важно Инфо

07.09.2015г

Този сайт е все още в процес на изграждате и тестване.

Моля да бъдете търпеливи и толерантни, ако забележите, че има сривове или някои от връзките не работят коректно.

Кой е Онлайн

В момента има 26  гости и няма потребители и в сайта